Téli napfordulóTíz nap van még hátra december 21-ig, a Téli Napfordulóig, a Fény születéséig. Tíz nap áll rendelkezésre, hogy észrevedd, és kitakarítsd a pókhálós sarkokat, hogy lomtalaníts olyan terekben, ahol már rég jártál, és felfedezd a pincében lapuló régi, elfeledett lomokat, amelyeket vastag porréteg takar be. Most nem elsősorban az otthonodról beszélek, bár a fizikai környezet rendbetétele is jelképes. Inkább arra utalok, hogy légy őszinte önmagadhoz! Mit rontottál el, mit csinálhattál volna sokkal jobban?

Persze, persze, ismerem, azt a megközelítést is, hogy mindenki az adott pillanatban a tőle telhető legjobbat teszi. Ez igaz is. A felelősség őszinte felvállalásától azonban nem mentesít. Fedezd fel, és ismerd el most, hogy mit nem csináltál jól. Engedd meg, hogy fájjon. Add át magad minden érzelemnek, ami jelentkezik: a szégyennek, bűntudatnak, a szomorúságnak. Gyászold meg azokat a lehetőségeket, amelyekkel nem éltél akkor, amikor lehetett volna. Érezd a bánatot, a megbánást amiatt, hogy másokat megbántottál. Légy őszinte, és ébredj fel!

gyógyulásKözben érezd a gyógyulást is, érezd, hogy ez most fontos pillanat az utadon. Légy a belső folyamatod megfigyelője. Éld át az életet, ahelyett, hogy eltussolnál, és szőnyeg alá sepernél dolgokat. Beszélgess az érintettekkel, és meséld el, mire jutottál, és hogy mennyire fáj, amit felismertél. Ha ezt megteszed, ha teret adsz a gyógyulásnak, akkor december 21-én valóban a Fénybe érkezhetsz, és a megszülető fény bevilágíthatja a megtisztult tereket. Jó lesz akkor körülnézni, jó lesz megtapasztalni a rendet, a szépséget, és elindulhat a Jóvátétel.

Újabb fél év áll rendelkezésedre, hogy rendbe tedd azt, amit „elrontottál”. Hat hónap, hogy tudatosabb lépéseket tegyél, hogy következetesen haladj az általad választott értékek felé. Hat hónap, hogy jobban figyelj, jobban szeress. Kezd el a felkészülést most a beismeréssel! Lásd meg azt is, hogy mit csináltál jól, mik az értékeid! Ismerd el a jót magadnak, és másoknak is. Mondj érte köszönetet! Ennél a pontnál már valóban szívből, és nem elméből tudod felismerni, hogy minden tőled telhetőt megtettél, a belső béke pedig automatikusan kialakul, de közben teret adtál a gyógyulásnak.

December 21-től én is megpihenek, és csak személyes kezeléseken találkozhatunk. A szabad, rendelkezésre álló időpontok az alábbiak:

Acces Bars*December 16. 10 óra és 13. 30.

* December 17. 10 óra és 13.30.

* December 19. 10 óra

* December 30. 10 óra

 

Az elérhető kezelésekről itt olvashatsz:

Ha kipihented magad az ünnepek alatt, januártól újra tudatosabban haladhatsz az utadon, eltávolíthatsz magadból blokkokat, amelyek gátolnak, és befogadhatsz ismereteket, és tapasztalásokat, amelyek segítenek, hogy azt az életed teremtsd, ami örömet ad, és pozitív hozzájárulás önmagad és mások számára.

önbecsülésJanuár 6-tól tudatosabbá válhatsz az önbecsüléssel kapcsolatban. Az önbecsülés felnevelhető és táplálható a fizikai test lehangolt energiáinak kiegyensúlyozása által. Mikor az idegrendszer és az izomrendszer képtelen kezelni a külső nyomást, akkor belső énnek szüksége van arra, hogy felszabadítson elegendő extra energiát, hogy kezelni tudja a kihívásokat, és újra egyensúlyt hozzon a létbe.

Az önbecsülés visszaszerzése és megerősítése

6 alkalmas kundalini jóga tudatosságemelő nyitott csoport

Az önbecsülés könnyen és erősen kialakítható a csakrák kiegyensúlyozásával mind a tudatos, mind a tudatalatti szinteken. Így az energetikai rendszer képes lesz létrehozni az energia megfelelő áramlását és a kiegyensúlyozott személyiséget, így nem leszel kishitű a céljaiddal kapcsolatban.

Olvass a programról tovább itt, és jelentkezz kedvezményes bérlet lehetőséggel!

Hogyan találd meg, és fejezd ki önmagad, és hogyan legyél ajándék a világ számára? Itt az ideje, hogy megértsd, hogy semmi sem történik véletlenül az életedben, minden a gondolataid, a szavaid, és a tetteid által formálódik a valóságoddá.

Tudod-e, hogyha te nem választod és valósítod meg önmagad, mennyit elveszel másoktól és a világtól? Ha elfogadod, és kibontod a kincset, amely a teremtéseddel meg kíván nyilvánulni a világban, akkor nem élsz hiába. Akkor a saját magad, és mások örömére létezel, egyre több fényt, és ragyogást árasztva magad körül, amely értékes hozzájárulás a világhoz.

Válj Igaz Valósággá! (VIV)

webkurzus

hogy megtaláld és megvalósítsd önmagad

Válj Igaz Valóssággá

Ha szívesen tanulsz otthon, mikor van szabadidőd, akkor szeretettel ajánlom, hogy csatlakozz a január 7-től induló webkurzushoz. Ha december 19-ig jelentkezel, akkor még kedvezményeket, és ajándékot is kapsz.

Tájékozódj tovább a webkurzusról itt, és jelentkezz kedvezménnyel!

Élj a hasznos és szép ajándék lehetőségével,

A Lélek karácsonya ajándékutalvány akció

keretében december 19-ig.

A Lélek karácsonya 2014.

A legnagyobb ajándék, amit embertársadnak adhatsz, az, hogy őszinte szívvel figyelsz rá.”- Richard Moss

Nézd meg itt a kínálatot, válogass, és válassz. Legyen más, még jobb ez a Karácsony!

Szeretettel,

Simrat Kaur/ Arató Mónika

ਸਤਿ ਨਾਮੁ

 

Send this to a friend