Aranykor

Még nagyon az elején vagyunk ugyan, de az új korszak, a Vízöntő korszak már elkezdődött. A Vízöntő kor elhozza a felemelkedés lehetőségét az emberiség számára, amely számos ajándékot, és ezzel együtt néhány kihívást is tartogat.

Bár az előttünk álló több ezer év soknak tűnhet, az alapokat most van lehetőségünk lerakni. Két hatalmas erő feszül most egymásnak. A lehúzó, negatív, félelmet és szorongást keltő, újabb és újabb világvégét jósló erő megkísérli az emberiséget továbbra is tudatlanságban és szolgasorban tartani.  Az új korszakban felerősödik a Fény és a Szeretet ereje, amely nem a külvilágot, hanem az ember belső világát fogja megváltoztatni. Az igazi lehetőség a változásra, és egyben az Aranykor megalapozására nem külső, hanem belső, lelki munka eredménye.

Az Aranykor – annak teljes szépségében és boldogságában – csak akkor válhat az egész bolygót átölelő valósággá, amikor az emberek nagy többségének a szívében, gondolkodás- és viselkedésmódjában már valóra vált. Ezért egyéni szinten nagyon sokat tudunk tenni. Ha megalapozod a belső változásodat, nemcsak a saját életed kezd el emelkedni, hanem a családodé, gyermekeidé is. Ez igazi, sorsfordító lehetőség! Ha ezt sokan megteszik, az elvezet az emberiség felemelkedéséhez. Erre a nagyszerű munkára hívunk benneteket, egy elvonulás-sorozattal, mozgással, meditációval, zenével, örömmel és Szeretettel.  

 

Az elvonulások témái és időpontjai:

 

Nyári hálaadó és örömelvonulás Bölcskén * 2022. augusztus 8-12.

 

 

Az aktuális elvonulásról ITT tájékozódhatsz!

 

 

 

 

Send this to a friend