A 2024. július a pihenés, a kikapcsolódás és a regenerálódás ideje. Jelenleg két „könyvtámasz” intenzitása között vagyunk, az előző június és a következő augusztus hónap között. Most fontos, hogy helyreállítsuk a tartalék erőnket, mivel ez lehetővé teszi, hogy nagyobb rugalmasságot érezzünk az év második felében való navigálás során. Ha lenne egy mottó 2024 második felére, akkor az így hangzana: „Rugalmas, önálló és leleményes vagyok!”. A saját energia birtoklása nagy része ennek az egyenletnek, ezért vizsgáljuk meg ezt egy kicsit részletesebben.

A 7-es szám a bizalom, a személyes tér, a hang, az éneklés, az Aura és a Víz elem témáit képviseli. A saját testünkön belül a 7-es a vért és a nyirokrendszert képviseli. Amikor nem engedik meg, hogy használjuk a hangunkat és birtokoljuk a hatalmunkat, az keserűséget hoz létre a vérben. Ez végül betegséghez vezethet. A hibiszkusz tea jó vértisztító, akárcsak a gyermekláncfűgyökér és a vörös lóhere. Ezek a növények teafilter formájában, vagy gyógynövénykapszulaként kaphatók. Napi egy csésze tea kíméletes módja a vértisztításnak.

Nagyon valószínű, hogy ebben a hónapban lesz egy olyan pillanat, amikor valóban fel kell szólalnod, és meg kell szerezned a saját hatalmadat. A 7-es szám a bizalmi kérdéseket jelképezi, valamint azt a képességünket, hogy megállapítsuk, megbízható-e valaki vagy egy helyzet. Mindannyiunkkal előfordult már, hogy megnéztünk egy filmet, és arra gondoltunk: „Jaj, ne! Ne menj le a lépcsőn az alagsorba, csak mert azt mondták, hogy biztonságos!” A saját magasabb rendű ösztöneinkben való bizalom, valamint az ösztöneinkkel és intuíciónkkal való kapcsolat kialakítása most elengedhetetlen. Őszintén emberek, nincs más módja annak, hogy sikeresen átmenjünk az idő hullámain e magasabb kapcsolat nélkül. Ez a saját belső GPS-rendszeretek, háromszögelve az őrangyalotokkal és az Univerzum kegyelmével.

A hangunk és a kimondott szavaink extra erővel bírnak ebben az időben, ezért használjuk ki a legjobb előnyünkre. A „Har Haray Haree Wahe Guru” mantrával nem tévedhetsz. Ez beállítja a pszichéd áramlását, hogy szinkronban legyél az univerzális psziché áramlásával. Lehetőséget és szerencsét hoz. Segít továbbá elkerülni a „rossz dolgokat”, és figyelmeztet a veszélyekre.

A múlt hónapban volt szerencsém eljutni a nyári napforduló feszt helyszínére Új-Mexikóba, és hadd mondjam el nektek, hogy ez egy veszélyes földút. A helyszínre vezetve végül egy nagy teherautóba botlottam, amely rengeteg port kavart fel az úton. Le akartam előzni a teherautót, de az út túl keskeny volt, és a látási viszonyok rendkívül rosszak.

Végül a szél megváltozott, és fetűnt egy olyan útszakasz, ahol láttam, hogy egyetlen szembejövő autó sem tart lefelé a hegyről. Padlógázt adtam, és közeledtem, hogy megelőzzem a teherautót. Egy szűk sávban láttam, hogy épp elég helyem van ahhoz, hogy biztonságosan elhaladjak mellette. Ekkor, mintha a semmiből bukkant volna elő, egy kisebb szikla jelent meg az úton. Imádkoztam, a gázpedálra tapostam, és azt mondtam: „Guru Ram Das, szabadíts ki ebből”. Mintha molekuláris varázslat történt volna, az autóm elkerülte a sziklát, és elrobogott a teherautó mellett.

Mindezzel azt akarom mondani, hogy „tegyétek a dolgotokat, és imádkozzatok szívből”. Aznap reggel a „Haray Haree Wahe Guru” mantrát kántáltam, és tényleg úgy hiszem, hogy ez adott nekem egy plusz előnyt, hogy át tudjak manőverezni a helyzeten. Azt is hiszem, hogy Guru Ram Das kegyelmet és áldást nyújtott, hogy elkerüljük a katasztrófát.

Legyen meg a csapatod; tudd, hogy kiben bízhatsz és kire támaszkodhatsz. Bízz a saját emelkedett pszichédben, és bízz az általad választott, bevált Szentben, Megváltóban vagy Guruban. A személyes kapcsolataidban tudd, hogy kiben és milyen mértékben bízhatsz. Ez kritikus fontosságú, mert sok baleset történik, amikor valakire olyasmit bíznak, ami meghaladja a képességeit. Amikor rossz emberekben bízunk, gyakran maradnak meg a teljesen kielégítetlen morzsái annak, ami lehetett volna.

Most itt az ideje, hogy kipihend magad és regenerálódj. Töltsd fel a tartályt, hogy legyen tartalék az előttünk álló napokra. Pihenj és élvezd az életedet.

A 7-es szám a Víz elem, ezért menj folyóhoz, tóhoz, óceánhoz, meleg forrásokhoz és vízesésekhez.  Ha a városhoz kötődsz, használd a fürdőkádat tisztító elvonulásként. Szerezz be néhány aromás eukaliptuszos fürdősót, és áztasd magad gyertyafény és kellemes zene kíséretében, miközben szürcsölgeted a pitypang teát. Erre mindig van mód!

Visszakanyarodva a bizalom témájához, mivel egyszerűen hihetetlenül fontos, hogy az év hátralévő részében ne feledkezz meg róla. Semmi sem adja át az üzenetet annyira, mint a személyes tapasztalatod vagy valaki más tapasztalata tanújának lenni. Szóval, bár már korábban is említettem ezt a filmet, ismét ajánlom. Az 1994-es „Veszélyes vízeken” című film, Meryl Streep és a rosszfiú Kevin Bacon főszereplésével egy oktatófilm erről a mondásról: „Ne flörtölj, légy éber”.

A mi éberségünk az, ami mindig előnyt biztosít számunkra a ragadozó energiákkal szemben. Saját Szubtilis Testünk érzékeny tudatossága adja meg nekünk azt a képességet, hogy olvassunk a sorok között, és felismerjük a rejtett napirendet.  Aurikus terünk 7-es száma megérezheti a hátsó szándékot, még mielőtt a szavak kimondásra kerülnének.

Jógiként és Isten elkötelezett férfiaiként és asszonyaiként kell fejlődnünk. Az elkötelezett szó definíciója: „egy feladatnak vagy célnak szentelve; céltudatos hűséggel  és becsületességgel”. Most van itt az ideje, hogy a júliusi szabadidőnkben megteremtsük magunkban az odaadás megújult szellemét annak, ami megtisztít, felemel és megvéd minket. Ha most megteremted az alapokat ehhez az új létmódhoz, soha nem fogod megbánni. Minden előre nem látott akadállyal szemben előnyben leszel, és képes leszel jól manőverezni és a harcok fölé emelkedni. 

A hetes az emelkedettséget jelképezi, és ennek megtapasztalására néhány kiváló módszer, ha csatlakozol egy dobos körhöz, egy teliholdas kántáló ünnepséghez, egy spirituális elvonuláshoz az óceán vagy egy tó partján, vagy ha teli tüdőből énekelsz az autódban.

Olyan napokban és időkben élünk, amikor bizonytalanság van mindenütt. Mindazonáltal van mód arra, hogy a saját szépségünk és kegyelmünk területén belül létezzünk. A lótuszvirág könnyedén pihen a tó vizén, és olyan illatot áraszt, amely megnyugtatja a lelket. Lehet, hogy a víz alatta zavaros, és veszélyes lények laknak benne, de a lótuszvirág nem veszíti el tartását, jelenlétét és kegyelmét.

Találjuk meg mindannyian magunkban a képességet, hogy nyugodtan álljunk a zűrzavar közepette,

és lényünkből olyan megnyugtató nyugalmat sugározzunk, amely lecsendesíti a világ vizeit.

Mi vagyunk a fény, amely megszünteti a sötétséget.

Békét mindenkinek, Fényt mindenkinek, Szeretetet mindenkinek.

Ha fejleszteni szeretnéd az intuíciód, csatlakozz a Mély belső béke és bizonyosság online kurzushoz!

Most kedvezményes! Részletek a linken, itt:

Send this to a friend