Numerológia

A tantrikus numerológia, ami a kundalini jóga hagyományához tartozik, igazi kincs annak, aki teljes életet szeretne. Azon kívül, hogy numerológiailag minden évnek, és minden hónapnak van egy rezgése, több számmal is dolgozik, amit a saját életünk kiteljesítéséhez érdemes ismernünk. A numerológiai elemzés, és egyéni jógaterápiás foglalkozás (ami egy négyszemközti találkozás) keretében tőlem nyolc számot ismersz meg.

Az első a lélekszám (a születési nap száma, ha például 5-én születtél, akkor öt), ami az önmagunkkal, a valódi énünkkel való belső kapcsolatunkat jelöli. Ez a kulcs ahhoz, hogy a teremtőerődet és mélységedet éld. Ez egy teszt szám abban az értelemben, hogy ahhoz, hogy a valódi énedet érzékeld, és azt éld, azért tenned kell.

A második szám a karma szám. Ez a születési hónap száma, és szintén egy teszt szám, a külvilággal, és másokkal való kapcsolatunkat jelöli. Ez a szám adja meg, hogy min kell áttörnöd, annak érdekében, hogy boldog légy.

A harmadik szám jelöli Istentől kapott ajándékodat, amiért semmit nem kell tenned, mert már a tiéd. Akkor tudod felismerni, elfogadni, és használni, ha összekapcsolódsz a lelkeddel.

A negyedik szám a végzet szám. Ez a szám a születési éved utolsó két számjegyéből kalkulálható. Azt a képességet jelöli, amiben mesterré váltál azáltal, hogy már számtalan életedben dolgoztál ezen a képességeden a saját erőfeszítéseden keresztül. Lehet, hogy te nem tudod magadról, de mindenben megmutatkozik, amit teszel, és megmutatja, hogy mások hogy látnak téged.

Az ötödik szám az ösvényszám. Ez a szám a kulcsa annak, hogy teljes életet élj, azáltal. hogy megérted ki vagy, miért vagy itt a Föld bolygón éppen most. Annak érdekében, hogy teljesnek, és boldognak érezd magad, a mindennapi életedben meg kell jelennie annak a minőségnek, ami az ösvény számodhoz tartozik, különben mindig azt fogod érezni, hogy valami hiányzik az életedből.

A hatodik a szívszám, amelyből az emberi kapcsolatok, a szerelemre való motivációd kulcsa és a hozzád illő pár kiválasztásának szempontjai válnak világossá. A

A hetedik szám egy kalkulált érték, az OCF (Eredeti Teremtő Frekvencia), ez a lélek rezgése, a feladat, amire születtél, amit nem szabad megváltoztatni.

A nyolcadik szám is egy kalkulált érték, a PTF (Személyes átmeneti frekvencia) a pályát jelöli ki, ami mentén a személyiségedet fejlesztheted. Nagyon fontos, hogy a lelkünk eredeti frekvenciáján legyünk, és ehhez hangoljuk hozzá a pályát.

Ha ezeket a számokat ismered, és tudod, hogy mit kell tenned annak érdekében, hogy a lehető legteljesebb, és boldogan éld az életedet, akkor valóban megvannak az eszközeid, hogy olyan életet élj, amit szeretnél. Már csak te, és a tetteid kellenek.

Az egyéni kundalini jóga terápiás foglalkozáson éppen ezt a tudást, és eszközöket adom át neked.

Ez egy négyszemközi találkozást jelent, melynek során a numerológiai képletedből, vagyis a születési dátumodból kiindulva megismerheted a hét számot, és a hozzájuk tartozó minőségeket, amelyek megadják az életed kereteit, lehetőségeit és feladatait. Megtudod, hogy mi a lélek által megjelent teszt az életedben, és hogyan mehetsz át rajta sikeresen. Megtudod, hogy mi a kihívás és a megoldás a külvilággal, és más emberekkel való kapcsolataidban. Megismerheted, hogy milyen ajándékot kaptál az utadhoz, milyen látnak téged mások, és hogy milyen ösvényt kell bejárnod, hogy teljesnek, és sikeresnek érezd az életedet. Megismered, hogy mi az alapvető minőséged. Megtudod, hogy mi lenne az eleve elrendelt pályád, és hogy hogyan finomíthatod azt.

Ezek alapján választok neked jóga kriját, és meditációt, amelyek abban segítenek, hogy át tudj menni a teszten, amit az első két számod jelenít meg. Ezeket együtt gyakoroljuk, és megkapod a feladatok leírását is, hogy otthon is tudj gyakorolni.

A találkozás körülbelül 2 – 2,5 órát vesz igénybe. A jógaterápia itt nem a hagyományos értelemben jelenik meg. Elsősorban a belső világodon dolgozunk a számok, és a gyakorlatok segítségével, amihez a fizikai test az eszköz. Minden más csak következmény.

 

Ha érdeklődni, vagy jelentkezni szeretnél, kérlek, jelezd itt, a tárgysorba írd be, kérlek: numerológia

Szeretettel várlak,

Simrat Kaur/ Arató Mónika

 

Send this to a friend