Varázslatos teremtésA szombat este nagyon szép volt. Összegyűltünk teremteni a Varázslatos 2015 meditációs est keretében, és a résztvevők számára és számomra is egy nagyon mély, és meghatározó élményt adott. A közösségi teremtés egy egészen új minőségét mutatta meg, és számomra azt adta, hogy eltávolított egy hatalmas blokkot, gyógyulást hozott, és újjászületést.

Azt javaslom, ha még nem tervezted meg az évedet, gyorsan tedd meg. Gondold végig, hogy mit szeretnél elengedni az eddigi mintáidból, és tapasztalásodból, és álmodd meg az új évet. Ne várj semmire, mert az életed nem vár rád. Haladj az áramlattal, és biztos lehetsz benne, hogy jó helyre visz, ha hajlandó vagy felvenni a változás ütemét.

„A tavalyi évben óriási átalakulások zajlottak bennünk, illetve körülöttünk. Úgy éreztük, feszegetik a határainkat, s már nem sokáig húzzuk. Hónapról hónapra éreztük azt, hogy a jelenleginél lejjebb már nem csúszhatunk, majd megbizonyosodtunk róla, hogy mégis. Az elmúlt 1-2 év rendeltetése főként a régi minták elengedése volt. A felszabadulás sokkal eseménydúsabb, mint ahogyan azt elképzeltük. Tudjuk azt, hogy az emberiség fontos fordulóponthoz érkezett. A régi világ már nem tudja önmagát fenntartani. Egy inkarnációs ciklus most véget ér. 2015 a kiegyenlítődések, azaz a karma éve. Minden megoldatlan karmikus feladatodat eléd teszi a sors. Ha pl. még mindig türelmet kell tanulnod, egyre nagyobb feladatokat kapsz, melyekben szükséged lesz türelemre. És így tovább… Ez mindaddig megy majd így, míg nem tanulod meg elfogadni a sorsodat. Minden karmikus, megoldatlan emberi kapcsolatodat eléd teszik ebben az évben, mely lezáratlan vagy megoldatlan maradt.Itt az idő a rendezésre, a kiegyenlítődésre. A világ a tükröd. Megmutatja azt, mi mindenben kell még fejlődnöd, mi az, amit meg kell tanulnod. Aki még nem kezdte meg a tudatos munkát magán, azt mindenképpen erre buzdítanám, mert minél nagyobb a kilengés, annál nagyobb ellensúly kell majd a kiegyenlítődéshez. Vagyis annál hatalmasabb lesz a pofon, mely felrázza az álomból.

Legyünk hálásak érte, hogy az idei évben van még időnk rá. Egy pörgős, unalommentes évre számíthatunk, ami rendkívül sok szélsőséget és változást hoz. 2012-ben megkezdődött az emberi minőség teljes átalakulása. Más törvények kezdtek a Földön uralkodni. A régi duális világ kezdte önmagát elhagyni, és egyre inkább tartunk az egység felé. Folyamatosan nő a szabad akarat, mellyel az ember lepakolhatja a régmúlt terheit és újra írhatja életét. Talán túl nagy a káosz, és átláthatatlan egyelőre a folyamat, mégis azt mondom, óriási kiváltság ez az emberiségnek. Olyan megtapasztalásban van részünk, melyben eddig még sosem volt. Talán ezért idegen ez számunkra, és azért tölt el rémülettel bennünket. De a végcél csodálatos. Megteremtődik a Földön újra a harmónia és a béke, ahol a szeretet az úr. Egyenlőre a csúszda közepén tartunk. Az összeomlás még tart. De szükség van rá, hogy helyére új épülhessen. Nem elég csupán félig összedőlnie. Sok idő, több év, mire az ember több ezer év karmájától megszabadítja a lelkét. Ezt onnan fogja érezni, hogy már nincs benne neheztelés, félelem, fájdalom, megfelelni vágyás. Csak a tiszta szeretet. Egyre több ember van egyre közelebb mindehhez, tapasztalom nap, mint nap. Tudom, hogy nem mindenki egyszerre fogja elérni ezt az állapotot. Vannak, akik ebben elől járnak, és fényükkel segítik azon embertársaikat, akikkel az útjukon Az idei év a kiegyenlítődésről szól.

Amíg dolgozunk a múlt megoldásain, figyeljünk oda, hogy ne gyártsunk újabb karmákat. Tisztességesen intézzük a dolgainkat, ne hagyjunk lezáratlan, megoldatlan helyzeteket és emberi kapcsolatokat. A világ összeomlás előtt áll. A Te jövőd, a Te személyes éved viszont Tőled függ. Elsődleges feladat még mindig a családi kapcsolataink kiegyenlítődése, mert a legtöbb karmát az ősi családból cipeljük. Fontos odafigyelni a férfi-női energiák kiegyenlítődésére is. Ha nem egyformán vesszük fel a szüleinktől (édesanya és édesapa) jövő energiát, elcsúszik az egyensúly. Ennek következtében sok nő válik férfiassá, és sok férfi válik nőiessé. Ez gondot okozhat a szexualitásban, a párkapcsolati szerepeinkben, az anyagiak megteremtésében.

A családi karmák tisztulásának idejét éljük. Minden blokk, ami a lélekben oldódik, keresztül fut a fizikai testen. Rendkívül gyakoriak a mozgásszervi problémák napjainkban, mivel a gyökereink tisztulnak. A váz, életünk tartó pillérei, a család. Ez erőteljes összefüggésben van a párkapcsolatokkal és a szexualitással, így sokaknak kell szembenézni alhasi problémákkal.

Gyakoriak a gyulladások, felfázások, fertőzések, ciszták, miómák, daganatok. Ezek csupán tünetek, melyek szorosan összefüggnek az adott terület tisztulásával. Sok embernek lehetnek emésztőrendszeri panaszai, ahogyan feljön a lélekben a sok megemésztetlen fájdalom, mélyre eltemetett emlék. Epe- és gyomorgörcsök, bélproblémák, emésztési panaszok, székrekedés és hasmenés a legjellemzőbb tünetek.

A tisztulási folyamat mindenkin végigsöpör, leginkább néhány napos vagy hetes szakaszokban. Sűrűn kíséri fejfájás, hányinger, összefüggéstelen álmok, szorongás és megmagyarázhatatlan pánikfélelem. Érdemes odafigyelni a test harmóniájára is. Tudatosan támogathatjuk a tisztulást, ha nem nehezítjük el testünket. Figyeljünk oda a jelzéseire. Mi az, ami könnyűvé teszi a testem? Ha a test egy tiszta csatorna, akkor sokkal könnyebb a tisztulás a lélek számára. Azt már tudjuk, hogy a lélek sérülései képesek megbetegíteni a testet,de ne feledjük, hogy a test is hatással van a lélekre. Minden, amivel testünket tápláljuk, visszahat a lelki állapotunkra. Igyekezzünk minél több, feldolgozatlan, nyers ételt és tisztított vizet fogyasztani, sportolni, friss levegőn tartózkodni.. Sokan számolnak be arról, hogy rendkívül magányosnak érzik magukat még akkor is, ha társkapcsolatban vagy házasságban élnek.

Ez érthető és természetes állapot jelenleg, hiszen az egyéni karmaletételek idejét éljük. Mindenki a saját sorsának beteljesítésével van elfoglalva. Ez így van rendjén. Míg a lélek sebzett, addig csak sebezhet, ne feledjük. Ahhoz, hogy egy tiszta, feltétel nélküli szereteten alapuló kapcsolatot tudjunk bevonzani és megélni, ahhoz feltétel nélkül kell szeretnünk önmagunkat. Ez csupán akkor lehetséges, ha elengedted az összes bűntudatot, neheztelést, haragot, ami a lelkedet nyomja. Az ikerlelkek egymásra találása enélkül nem lehetséges.

És hidd el, nem az a kérdés, hogy megkaptad-e azt a kiváltságot, hogy lelked másik felével születtél most a földi létbe. Nem véletlen van ennyi lélek most a Földön. Hidd el, itt van ő is. Együtt jöttetek, hiszen a felemelkedés csak az egységben lehetséges. Itt a kérdés inkább az, hogy mikor válsz képessé arra, hogy a szeretetet megtaláld magadban, amellyel magadhoz tudod vonni őt? Ez megtörténhet 1 pillanat, vagy akár 45 év alatt. A döntés a Tied. Sok-sok tudatos munka szükséges hozzá. Az ikerlelkek tömeges egymásra találása várat magára. 2-3 év, mire a szeretet képes lesz a hatalmat átvenni a földön, és ez az energia vonja majd egymáshoz a párokat. Ez persze nem jelenti azt, hogy ez Rád is vonatkozik. A tavalyi évben láttam jónéhány egymásra találást olyan pároknál, akik megtanulták szeretni önmagukat. Így tették lehetővé azt, hogy a másik ember is szeresse őket. Addig természetesen ott vannak a karmikus kapcsolatok, melyek a kiegyenlítődésre, megértésre, lezárásra és elengedésre várnak. Mindeközben totálisan őszintévé kell válnod, önmagad gyógyításának mesterévé. De addig is ez az időszak mindenkit önvizsgálatra késztet. Már senkinek nem lehet megmondani, megjósolni, mi várhat rá a jövőben. Ha valaki lepakolja a múlt batyuit, ha megérti élete történéseit, kiegyenlíti a számlát, rájön saját határtalanságára és értékeire, felvállalja élete feladatát, egy olyan áldásban lehet része, melyben arra döbben rá, hogy minden gondolata és vágya egy szempillantás alatt valósul meg, és köszönt rá a valódi boldogság.”- Mohácsi Viktória

Ebben az évben sem ajánlott tehát visszaaltatni magad. Figyelj a további fejlődésedre tudatosan!

Amilyen programokkal az elkövetkező hetekben támogatunk ebben, arról itt olvashatsz tovább!

Access BodyHa egyéni ülés keretében szeretnéd tisztítani és emelni az energiáidat, akkor szeretettel várlak az Access kezelésekkel, amelyek a mostani időszak fejlődését nagyon segítik.

Az elérhető időpontok a következő két hétben:

Január 14 szerda: 10 óra, illetve 14 óra

Január 15. csütörtök 10 óra

Január 21. szerda 14 óra

Január 22. csütörtök 10 óra és 14 óra

A kezelések helyszíne: Budapest, 12. kerület, Arató köz 1.

Jelentkezni itt tudsz!

Az Access kezelésekről itt olvashatsz tovább, és jelentkezni is tudsz!

Jólét teremtő kundalini jóga workhsop

február 8-án, 16 órától 20 óráig

jólét

Ezen a workshopon annak érdekében teszünk, hogy növeljük a tisztánlátásunk, harmonizáljuk az elménk működésést, és megtapasztaljuk a semleges elme állapotát, ami úgy alakít át, hogy meg tudd teremteni, és be tudd fogadni a jólétet. Ha a megfelelő módon működik az elméd, a megfelelő dolgokkal foglalkozol, harmonikussá válik a viselkedésed, és a szavaid, és a megfelelő emberekkel találkozol. A workshop abban segít, hogy a belső változásaid a közösségben való együttműködést is segítség, amik a Vízöntő kor sajátossága, és enélkül a képesség nélkül nem lehetséges a fejlődés.

A workshopról itt olvashatsz tovább, és most kedvezményesen tudsz jelentkezni is!

Tovább álmodhatjuk mindazt, amit teremteni kívánuk erre az évre, ami a tudatos teremtők egymásra találását, és tágabb valóság megváltoztatását is lehetővé teszi.

Négy Varázslatos rendezvény lesz tehát ebben az évben, melyek a következők:

  • Varázslatos Tavasz meditáció est: Viszatekintünk a az év eleji kiindulási céljainkra, és megnézzük, jó-e az irány, ami haladunk.évszakok Megálmodjuk, és megtervezzük mindazt, ami 2015 tavaszán szeretnénk megtapasztalni. Az est időpontja: március 21. 16-20 óráig
  • Varázslatos Nyár meditációs est: közösen hálát adunk a mögöttünk álló hónapokért, megnézzük, hol tartunk eddig a pontig a teremtésünkben, és ráfókuszálunk a nyári vágyainkra. Az est időpontja: május 30. szombat 16-20 óráig
  • Varázslatos Ősz meditációs est: ez már a betakarítás ideje, sok minden látszani fog már abból, amit korábban elterveztünk. Ráerősítünk az előttünk álló hónapokra.
  • Varázslatos Tél meditáció est: hangolódunk a közelgő Ünnepekre, a Fény születésésre, hálát adunk mindazért, ami történt. Megnézzük, mennyivel messzebb jutottunk így együtt, mintha egyedül kívántunk volna menni. Megálmodjuk az év végi hónapokat, hogy olyanok legyenek, amilyennek szeretnénk.

A két utóbbi meditációs est konkrét időpontját később határozzuk meg.

Minderről olvass tovább részletesebben itt, és már jelentkezhetsz is a tavaszi eseményre, most kedvezményesen!

 

Szeretettel,

Simrat Kaur/ Arató Mónika

ਸਤਿ ਨਾਮੁ

Send this to a friend