döntésMától kezdve egészen november közepéig olyan idők járnak, amelyben nagy szerepe van a döntéseinknek. Persze a döntéseknek mindig nagy szerepe van, hiszen azok alapján formálódik az életünk, de most különösen fontos napok következnek. Ezekben az időkben ugyanis nagyobb tudatossággal választhatjuk önmagunkat, a saját utunkat.

Mi kell ahhoz, hogy jól most jól dönts? Először is érdemes átgondolnod életed történéseit, és megfigyelni, hogy úgy alakultak- e a dolgaid, ahogy szeretted volna. Ha nagyrészt nem, vagy életed fontos területein nem azt látod, amit szeretnél, mindenképpen érdemes elgondolkodnod. Miről is? Például arról, hogy ismered- e eléggé önmagad ahhoz, hogy tudjad, mi a jó neked? Ha pedig tudod mi a jó neked, elég bátor vagy-e a vágyaidat kérni, illetve a gondolataid és tetteid összhangban vannak- e a vágyaiddal? Ha nem azt látod jelenleg az életedben, amit szeretnél, akkor a fenti lépések közül egy, vagy több eddig hibádzott. Ezt azért írom le neked, hogy tudd, nem számít eddig mi volt, az viszont nagyon fontos, hogy a MAI naptól kezdve változtass az eddigi gyakorlaton.

Amikor igazán tiszteled és szereted önmagadat, akkor nem veted meg az eddigi utadat, nemM gondolod, hogy a te utad kevesebbet ér, mint másoké, sőt egyáltalán nem is hasonlítgatod magad senkihez. Amikor igazán szereted önmagad, akkor megfigyeled életed történéseit, a vonzódásaidat azok felé a dolgok felé, amelyek tetszenek neked, és megérted azok üzenetét. Nem tagadod meg magad, nem akarsz másoknak megfelelni.

Mit teszel helyette? Figyelsz a belső hangodra, a benned élő bölcsre, és elfogadod a megérzéseidet. Követed a hangot, még akkor is, ha át kell lépned a komfortzónádat emiatt. Ha így teszel, az érzékelésed megváltozik, és finom együttműködésben alakítod az életedet a mindent átható Végtelen Intelligenciával.

Az, hogy mennyit vagy képes jelen pillanatban érzékelni a Végtelen Intelligenciából, nagyrészt azon múlik, hogy te magad milyen rezgésszinten vagy, mennyire működik az intuíciód, mennyire vagy nyitva a felsőbb dimenziókra. A képességeidet bármikor fejlesztheted tovább ez irányban, és saját tapasztalatom az, hogy a képességeink fejlesztését nem is érdemes abbahagyni. Ha valaki világszinten elismert zongoraművész akar lenni, egyet biztosan megtesz: minden nap gyakorol, hogy fejlessze a képességeit. Nincs ez másképp a spirituális képességekkel sem.

meditációs iskolaA mai napon, október 8-án még kedvezménnyel jelentkezhetsz a hamarosan induló „Belső erő” meditációs iskolába, A meditációs iskolában úgy tanulhatsz meg meditálni, hogy sokat gyakorlunk, játékosan csoportban, és vezetett meditációkban is. Megérted a meditáció elméleti alapjait, és azt a néhány mérföldkövet, amit szem előtt érdemes tartanod, ha gyorsabban szeretnél fejlődni. Olyan tudásra nyitom rá a szemed, ami végtelenül egyszerű, mégis sorsfordító erővel bír.

Az időpontok és témák a következők

1. találkozó: 2013. október 26. szombat, 14-től 18 óráig

 • Koncentráció- Ha fókuszált vagyok, mindent könnyebben megvalósítok, amire vágyom
 • Meditáció- Képes vagyok kapcsolódni az Univerzummal

2. találkozó: 2013. november 9. szombat, 14-től 18 óráig

 • Kontempláció- Befogadok, feltöltődöm
 • Megvilágosodás- Az intuíció megerősítése- Belső bölcsem vezet
 • Inspiráció-Az Univerzum bennem van

A találkozókon

 • rövid elméleti részt veszünk át
 • gyakorlunk
 • beszélgetünk
 • megosztjuk jók működő tapasztalatainkat
 • tanulunk egymástól, és bátorítjuk egymást
 • meditációban közösen teremtünk, és gyógyítunk

Jelentkezz itt, ha csatlakozni kívánsz. A tárgysorba írd be, kérlek: belső erő.

Ha bővebb információt szeretnél, olvass tovább itt!

belső tájakonA hétvégi (október 11-12-13-i) Munay- Ki beavatásra még van két szabad hely. A Munay- Ki által olyan energiát kapsz, amely a rítusok átadása után dolgozni kezd a Fénylő Energiatestedben, megváltoztatja a csakráid rezgésszintjét, és ezáltal megváltozik a kisugárzásod, a vonzerőd, és sejtszinten megérted a benned működő isteni erőt. Meggyógyulhatnak benned olyan minták, amelyek már régóta, minden próbálkozásod ellenére is makacsul tartják magukat, és nem tudsz tőlük szabadulni. Ha megengeded, akkor csodás történések visznek tovább az utadon. Megérted, hogy nem kell az életedet menedzselni, mert egy nálad hatalmasabb, de benned élő erő rendezi az életedet ezentúl. A beavatásról olvass tovább itt, és jelentkezz, legkésőbb október 9. éjfélig!

Ha az intuíciódat szeretnéd fejleszteni, és megnyitni, vagy tágabbra nyitni a harmadikHarnmadik szem csakra szemedet, ami a lélek kapuja, akkor szeretettel várlak az október 27-i Egy nap önMAGadért- Harmadik szem csakra napon. Ha megnyitod a harmadik szem csakrádat, és a csakra frekvenciája emelkedik, akkor azt tapasztalhatod meg, hogy érted önmagad legbelső lényegét, legtisztább önvalódat. Egyre tisztább és tisztább képed van arról, hogy ki vagy valójában, és mi az életfeladatod, és arról is, hogy hova érdemes lépned, mit érdemes választanod pillanatról- pillanatra. A programról bővebben itt tájékozódhatsz, és október 9-ig kedvezménnyel jelentkezhetsz!

 

Szeretettel,

Arató Mónika

 

Send this to a friend