Sok szeretettel hívunk a

 

NAMAHA zenekar

 

gyógyító mantra koncertjére

 

2023.02.25-én, 17.00 órakor

 

Piliscsabára az Álomvölgy Meditációs Központba.

 

A NAMAHA zenekar a mantrák és a sajátos hangzásvilág eszközeivel teremti meg azt a teret, ahol elménk elcsendesül, szívünk kinyílik, lelkünk megnyugszik. Ebben az emelkedett tudatállapotban tapasztalhatjuk meg önvalónkat, határtalanságunkat, egységünket mindenkivel és mindennel. A mantrák (“Szent Kimondások”) varázsigék, önmagukban is erős gyógyító és emelő hatással bírnak, de egy közös térben együtt zengetve még hatásosabb eszközei egymás támogatásának, közös emelkedésünknek.

Egy olyan koncertre-utazásra hívunk, ahol a meditáció, közös éneklés és a helyenként ritmikusabb (transz) zene támogatásával tánccal is tudunk kapcsolódni egymással. Az együtt megteremtett szeretet-tér, a zene hangjai, a nyugtató-ringató vagy éppen dinamikus-transzos ritmusvilág és nem utolsó sorban az Álomvölgy Meditációs Központ támogató energiája segítségével teremthetjük meg együtt azt a minőséget, melytől nem csak mi magunk gyógyulunk, hanem az egész világunk is.

 

 

A zenekar tagjai:

 

 

Csendes Csaba 

 

zeneszerző, ének, dobok-ütős hangszerek, billentyűk, looper

 

 

 

 

 

 

 

Földes Gábor
 
gitár, basszus, ének, effektek, hangtechnika

 

 

 

 

 

 

 

A koncert helyszíne:

 

 

Megközelítés:

 

Álomvölgy Meditációs Központ, Piliscsaba, Bérc utca vagy Panoráma utca 15.   Térképen itt nézheted meg!  

Autóval: Telekocsik megszervezésében segítünk Budapestről vagy Piliscsaba vasútállomásról! 10-es úton Piliscsaba, Templom térig, onnan balra Tinnye, Perbál felé, majd kb. 1,3 km után jobbra, Álomvölgy M1- felől Zsámbéki letérőnél Zsámbék-Tök-Perbál-Tinnye-Piliscsaba. Az Isten hozott Piliscsabán tábla után balra (elég nehezen észrevehető leágazás), Álomvölgy felé.

Tervezd meg az utat itt!

Vasút: Nyugatiból induló vonatok, Piliscsaba vasútállomásig. Onnan előzetes e- mailes egyeztetés esetén igyekszünk autóval segíteni.

Busz: 800-as és 8001-es járat az Árpád híd pesti hídfőnél lévő buszállomástól Piliscsaba „Iskola” megállóig. Onnan vagy gyalog, vagy e- mailes előzetes egyeztetéssel telekocsik szervezésében segítünk.

Parkolás: Az Álomvölgy Meditációs Központ belső parkolójában, valamint a Bérc utcában a bejárati kapu fölötti szakaszon.  

 

A Meditációs Központ honlapja: www.alomvolgykozpont.hu     

 

Részvételi hozzájárulás:

 

A koncertre a jegyára 4 900 Ft/fő

 

 

KEDVEZMÉNYES JEGYVÁSÁRLÁS!

 

Ha február 1-ig megvásárolod a jegyedet a koncertre, akkor számodra az 4 900 Ft helyett csak 3 900 Ft!

 

 

A koncertre itt tudsz jegyet vásárolni:

 

Jegyvásárlás a koncertre!

 

 

 

Send this to a friend