Naked Queen

workshop nőknek

2024. augusztus 30. péntek

Álomvölgy Meditációs Központ (Piliscsaba)

” Tartozol magadnak annyival, hogy önmagad légy!”– Yogi Bjahan

Ezen a workshopon olyan gyakorlatokkal dolgozunk, amelyek segítenek megérkezni a teljes önátadás állapotába. Minden ego- attribútumot levetünk magunkról, ami eddig gátolta az önfelvállalást, a felszabadultságot, eredendő szépségünk felfedezését.

Az új, isteni önvalónkra hangolt testünkben feloldódnak a blokkok, eltűnik az önbizalomhiány. A testünkkel közelebbi viszonyba kerülünk, így intimitásunk mélyül önmagunkkal és emberi kapcsolatainkban is. Elfogadjuk és szeretjük a testünket, így bátrabban mutatjuk meg magunkat a világnak. Láthatóvá válnak eddig rejtett értékeink, erősségeink. Felszabadulunk minden szégyenlősség és visszahúzódás alól. Ebben a tudatosságban eksztatikus élménnyé válik női testünkben létezni, élvezni a női lét összes ajándékát.

A workshopon Sacred Body Awakening gyakorlattal, yin jógával, Vénusz krijával, tánccal és a természet erőivel dolgozunk.

  • A kundalíni jóga és a Vénusz kriják a lélekideg ébresztésének, ezzel a tudatosság emelésének egyik leghatékonyabb útja. Segítségével eltávolíthatunk energiarendszerünkből a blokkokat, lejárt hitrendszereket. Hatalmas teremtőerőhöz juttat. A Vénusz kriják segítenek a női- férfi oldalunk egyensúlyának beállításában, önmagunk a gyakorlásban való megfigyelésén keresztül mélyebb szomatikus és érzelmi- lelki önismerethez juttatnak.

  • A yin jóga segít előhívni belőlünk a befogadó, együttműködő, lágy, kedves női energiákat. Gyógyítja a csont és izületi rendszert, erősíti az idegrendszert, és a belső elválasztású mirígyeket, és belső szerveinket. Általa nemcsak testben, de érzelmeinkben, gondolkodásunkban is rugalmasabbá válhatunk.

  • A Sacred Body Awakening egy érintésen alapuló gyógyító, stimuláló, lélekenergia ébresztő módszer, amely segítségével kiegyensúlyozhatjuk a testben lévő energiákat, traumákat, helytelen régi programokat oldhatunk testi- érzelmi szinten. Transzgenerációs blokkok oldódnak a segítségével. Hatására felszabadultakká, önazonosakká, félelemnélkülivé, szabaddá válunk. A Sacred Body Awakening a Szakrális Test Felébresztését, a test szentségének felébresztését jelenti. A tiszta, isteni szeretet terében, erotika mentesen kapcsolódunk a magunkban hordozott érzelmekkel, emlékekkel, traumákkal, vagy éppen erőtartalékainkkal, eddig nem ismert képességeinkkel, vágyainkkal. Bár erotikamentesen dolgozunk, a gyakorlatok mégis oldják a szexuális blokkokat is, ébresztik a medence és a női szervek energiáját. Mélyebb önismerethez juthatunk általuk, mint eddig valaha. Több gyakorlatba is beleengedjük magunkat az elvonulás alatt, amely során intim részeket nem érintünk, és könnyed, kényelmes ruhában vagy fürdőruhában vagyunk.

A workshopot vezeti:

Arató Mónika * kundalini és yin jóga intstruktor, író, papnő

2007 óta tanítok, és mindig feladatomnak éreztem a nők támogatását, emelését. Tanításaim során integrálom mindazt a tudást és tapasztalatot, amit nőként, anyaként, papnőként, kundalini és yin jóga tanárként, és Sacred Body Awakening facilitátorkánt a női lét misztériumáról tovább szeretnék adni.

9.30.- 10.30. Nyitókör

10.30.- 10.45. Szünet

10.45.- 11.30. Szakrális füstölés * Mireider Mónika megtanítja a szakrális füstölés alapjait, és a füsttel megtisztít minden résztvevőt

11.30.- 13.00. Yin jóga és Vénusz krija

13.00.- 14.00. Ebéd

14.00.- 16.45. Sacred Body Awakening konstelláció gyakorlás

16.45-18.00. Zárókör

Visszajelzések korábbi női programokról:

Annyira a szívemben volt és van a hétvége, hogy 1 hétig még az e-maileket is elfelejtettem megnézni. A hétköznapi tevékenységeim közepette folyamatosan jöttek fel a történések, megélések,  megértések. Amiért mentem és amire választ, megoldást kerestem, megkaptam. Úgy érzem, hogy semmi nem változott, mégis minden megváltozott. Még jobb lett!- Vali

Végre azt éreztem, hogy újra élek. A hétvégén nyílt a szívem, amire visszajelzést is kaptam. Introvertáltabb hangulatban érkeztem, és extrovertáltabb minőségben távoztam. A programok változatosak voltak, sok új dolgot tanultam. Nagyon kedves nőtársakat ismertem meg, akik közül többen a barátnőim lettek. Az őszinte beszélgetések és megértő közeg fontos volt számomra.- Petró Évi

Mónikám! A hétvégi érzések a szívembe bevackolták magukat hosszú-hosszú időre. Számomra ez a hétvége ünnepi ajándékozás volt a szívemnek, a lelkemnek. Visszajelzést adott, hogy van sok dolog, amit jól csinálok és bizony van, amin még dolgoznom kell. Úgy gondolom, hogy már a felismerés is elindít egy olyan úton, ami teljesebbé teheti az életem. Csodálatos személyiség, csodálatos NŐ vagy és nagyon hálás vagyok, hogy megismertelek. A hétköznapokon is sokat szoktam mosolyogni, de mióta hazajöttem, abba se hagyom….🙏💝 Sallai Mónika

Kiket várunk?

18 év feletti hölgyeket. 

A worskhop semmilyen előképzettséget nem igényel!

Maximális létszám:

21 fő!

Az workshop helyszíne

Álomvölgy Meditációs Központ, Piliscsaba, Bérc utca vagy Panoráma utca 15.   Térképen itt nézheted meg!

 

Megközelítés

Autóval: Telekocsik megszervezésében segítünk Budapestről vagy Piliscsaba vasútállomásról! 10-es úton Piliscsaba, Templom térig, onnan balra Tinnye, Perbál felé, majd kb. 1,3 km után jobbra, Álomvölgy M1- felől Zsámbéki letérőnél Zsámbék-Tök-Perbál-Tinnye-Piliscsaba. Az Isten hozott Piliscsabán tábla után balra (elég nehezen észrevehető leágazás), Álomvölgy felé.

Tervezd meg az utat itt!

Vasút: Nyugatiból induló vonatok, Piliscsaba vasútállomásig. Onnan előzetes e- mailes egyeztetés esetén igyekszünk autóval segíteni.

Busz: 800-as és 8001-es járat az Árpád híd pesti hídfőnél lévő buszállomástól Piliscsaba „Iskola” megállóig. Onnan vagy gyalog, vagy e- mailes előzetes egyeztetéssel telekocsik szervezésében segítünk.

Parkolás: Az Álomvölgy Meditációs Központ belső parkolójában, valamint a Bérc utcában a bejárati kapu fölötti szakaszon.  

A Meditációs Központ honlapja: www.alomvolgykozpont.hu   

Étkezés:

A workshopon 1 főétel+ saláta és desszert az ebéd, amit Csöpike készít. Lehetőség van vegán és gluténmentes étkezésre is! Kérünk, a jelentkezésnél jelezd igényedet!   

A workshop időtartama:

A workshop augusztus 30-án, pénteken 9.30 órakkor kezdődik, és 18 órakkor zárul.

Részvételi hozzájárulás:

33 000 Ft/ fő

A részvételi hozzájárulás tartalmazza a programot és az ebédet.

Fizetés:

Jelentkezéskor 15 000 Ft bankkártyás fizetéssel vagy átutalással.

A fennmaradó összeget a program kezdetekor a helyszínen.  

Ha hív a program, jelentkezz itt!

Jelentkezem a workshopra!

Send this to a friend