Megállapodás „A Nő 6Alma” online kurzus szerzői jogairól

„A Nő 6Alma” online kurzus Arató Mónika szellemi terméke és tulajdona.

A szerzői jogokat a Polgári Törvénykönyv szabályozza. Megrendeléseddel vállalod, hogy tiszteletben tartod a szerzői jogokat, csak saját személyes tanulási célodat szolgálja az program, nem másolod, és nem terjeszted, nyilvános oldalakon nem teszed közzé a szerző írásbeli engedélye nélkül. Azon részeire, amelyek más szerzőktől származnak, és nyilvánosak, ez nem vonatkozik.

Kizárólag azokat az információkat kérjük jelentkezőinktől, amelyek feltétlenül szükségesek a programokon és kurzusokon való részvételhez. Az adataidat soha semmilyen okból nem adjuk ki harmadik fél részére. Ha úgy tapaszatalod, hogy bárki a nevünkben levelet küldene neked, kérünk, hogy haladéktalanul jelezd felénk! Soha nem küldünk SPAM üzeneteket, mert mi sem szeretjük. A programra jelentkező jogosult bármikor személyes adatai helyesbítését, törlését, azokkal kapcsolatos tájékoztatást kérni, amit mi maradéktalanul biztosítunk.

Ki használhatja „A Nő 6Alma” online kurzus anyagát?

Az online kurzus anyagát te magad, mint annak megrendelője és tulajdonosa használhatod. Kérjük, hogy az online kurzus  iránt érdeklődőknek javasold, hogy keressenek meg bennünket az info  kukac simratyogaworld.com e-mail címen, illetve iratkozzanak fel blogértesítő hírleveleinkre a www.simratyogaworld.com oldalon.

 

Köszönöm szépen az együttműködést!

Arató Mónika

Send this to a friend