Megállapodás a Kiteljesedés 2.0 webkurzus szerzői jogairól és adataid védelméről

Kiteljesedés 2.0 webkurzus Arató Mónika szellemi terméke és szellemi tulajdona.

Megrendeléseddel vállaltad, hogy tiszteletben tartod a szerzői jogokat, csak saját személyes tanulási célodat szolgálja az program, nem másolod, és nem terjeszted, nyilvános oldalakon nem teszed közzé, a szerzők írásbeli engedélye nélkül.

Kizárólag azokat az információkat kérjük jelentkezőinktől, amelyek feltétlenül szükségesek a programokon és kurzusokon való részvételhez. Az adataidat soha semmilyen okból nem adjuk ki harmadik fél részére. Ha úgy tapaszatalod, hogy bárki a nevünkben levelet küldene neked, kérlek, hogy haladéktalanul jelezd felénk! Soha nem küldünk SPAM üzeneteket, mert mi sem szeretjük. A programra jelentkező jogosult bármikor személyes adatai helyesbítését, törlését, azokkal kapcsolatos tájékoztatást kérni, amit mi maradéktalanul biztosítunk.

Ki használhatja a  Kiteljesedés 2.0 webkurzus  anyagát?

A kurzus anyagát te magad, mint annak megrendelője és tulajdonosa használhatod, te tanulhatsz belőle. Másoknak nem ajándékozhatod el, nem adhatod el, nem sokszorosíthatod és nem is másolhatod, azaz mások számára semmiféle módon nem teheted elérhetővé.

A szerzői jogok megsértését a Polgári Törvénykönyv szabályozza.

Kérlek, hogy a  Kiteljesedés 2.0 webkurzus iránt érdeklődőknek javasold, hogy keressenek meg bennünket az info – kukac – simratyogaworld.com e-mail címen, illetve iratkozzon fel hírlevelünkre (www.simratyogaworld.com )

Köszönöm az együttműködést és kellemes tanulást kívánok!

Arató Mónika

Send this to a friend