Írta : Nam Hari Kaur

Fordította: Simrat Kaur www.simratyogaworld.com

Szeptember egy olyan időszak, mikor bátor szívünk újra előre mozdulhat. Kilépünk augusztus tisztító mocsarából, és ahogy lerázzuk a múlt árnyékait, képesek és magabiztosak vagyunk, hogy előre mozduljunk az életben.

Szeptember 9-es száma a hozzáértést, a beteljesedést, és egy továbbfejlesztett képességet jelenít meg, hogy a helyes ösvényt érzékeljük az életünkben. A Tíz Fénytest tudományában, a 9-es a Finomtest- az a részünk, amely összhangban van az élet finomabb szintjeivel és képes olvasni a sorok között, amelyek kimondásra kerülnek, vagy jelen vannak egy szituációban.

Be kell hangolódnunk a belső természetes képességünkre, mivel az segít navigálni az előttünk álló napokban. A türelem az erős Finomtest jellemzője, és a türelem megléte és önmagunk megnyugtatása fontos a lehetőségek, növekedés és tágulás e nagy feszültségű időszakában.

6 kiváló “indulási” dátum van a hónapban, amelyek szeptember 1., 7., 11., 16., 25., és 29. Ezek a napok pozitív töltésűek, tele kreatív energiákkal, amelyek emelő erőt nyújtanak a sikerhez.

Általában nem szoktam politikát keverni az előrejelzésekbe, azonban most kivételt teszek. Az, hogy Észak- Korea átlőtt egy teszt rakétát Japán fölött, rendkívül ostoba tett volt. Biztos vagyok benne, hogy a legtöbb észak- koreai állampolgár intelligens, békét szerető ember, azonban, ha a hajó kapitánya elhatározza, hogy neki megy egy jéghegynek, akkor mindenki elsüllyed.

Észak- Korea területe egy ötöde Texas államénak, és nem élné túl, mint egy életképes, ipari nemzet, ha egy vagy több ország úgy döntene, hogy megtorolja  agresszív tettét. Néhány perc alatt teljesen eltörölnék őket.

Nos, ki irányítja a show-t? A vezetőségnek elmeháborodottnak kell lennie, ha bármilyen rakétatevékenységet kezdeményez, amely más ország földjét támadja.

Nem nyilvánvaló? Neked és nekem lehet, hogy az, és mégis ezzel fogunk foglalkozni 2017 hátralevő részében.

Szeptember és október hónap az energiaemelkedés ideje a bolygó számára, és ez az új frekvencia jót jelent mindenkinek. Azonban, ha valaki mentálisan kiegyensúlyozatlan vagy kétségbeesett, akkor ez “roham hatás” lehet a számára, hasonló az elektromos túlfeszültséghez, amely tönkreteheti a számítógépet vagy egyéb eszközöket. Ezt úgy is fordíthatjuk, hogy “ha már őrült vagy, akkor most kétszeresen az leszel.”

A 10-es szám 2017 átfogó számaként jelenik meg. Szeptemberben a 10-es az alapkalkulációban jelenik meg (a hónap 9-es száma + az év tizes száma), és októberben két tizes van jelen (a hónap 10-ese + az év tizese). A tíz a Király, a Királynő és a Harcos archetípusa. Amikor a 10-es negatívvá válik, akkor nemtörődöm, imperialista viselkedésmódban jelenhet meg, kevés érdeklődéssel mások érzelmei vagy jóléte iránt.

Numerológiai szempontból a fokozódó agresszív tendencia lehetősége van jelen, ami párbajhoz vezethet (mint a vadnyugati gengsztereknél) októberben, ha nem hárítjuk el, hogy megelőzzük a bajt.

Mit tehetünk? Amit én teszek minden nap az, hogy békeimát küldök Észak- Koreának és vezetőinek. Akár egy mantrán, vagy egy gyönyörű dalon keresztül, akár angyali jelenlét vizualizációjával a tárgyalóasztal körül, ahol a döntések születnek, minden nap egy pár percet szánok arra, hogy a béke felé billenjen a mérleg.

Te is megteheted ezt, és ha mindannyian a fedélzeten vagyunk, akkor jó lehetőségünk van a lehetséges katasztófa elkerülésére.

A fény, szeretet és jóakarat bátor emberei vagyunk, akik az emberségesség felé tartanak. Ez a mi időnk, hogy a balsors arcába ragyogjunk, bárhogyan is jelenik az meg. Az életünk ezekben az időkben egy mikrokozmosza annak, ami a bolygón történik, így ha vihar készülődik a személyes látóhatárodon, lásd, hol tudsz tárgyalni, hogy eloszlasd az esetleges kiröréseket.

Mindenképpen jó dolgokat élvezhetünk és várhatunk az elkövetkező napokban. A fokozott tudatosság lendületet hoz létre a szociális és globális kérdésekhez, és ezek a kérdések megoldhatóak. Yogi Bhajan szavaival:

“A legnagyobb fegyvered a kedvesség és a türelem.

Amely intelligenciát és bátorságot igényel.

Amely rugalmasságot és intuíciót igényel.”

Most különösen fontos, hogy tudatos légy, és jó irányban teremtsd a további életedet!

Ehhez az alábbi programokat ajánljuk, amelyek mind abban segítenek, hogy 2017 egy igazán boldog és sikeres éved legyen, amire ha visszatekintesz, elégedettség tölti el szíved. Időrendi sorrendben:

* Kundalini jógaóra sorozat a gyógyulásért, szeretetért, és a méltóságért!

Szeptember 5-től kedden és csütörtökön is csatlakozhatsz a jógaórákhoz.

A szeptemberi négy alkalmas jógaóra sorozaton annak érdekében gyakorlunk, hogy meggyógyulhasson, helyére kerülhessen, ami sérült vagy átrendeződött bennünk, és megerősödjünk, feltöltődjünk a további utunkra.

 

* A hit megerősítése online kurzus indul szeptember 14-én!

A 4 alkalmas online kurzus során heti egy leckével segítünk a hited megerősítésében, a szándékaid fenntartásában, abban, hogy szeresd és becsüld magad, és tisztelt az utadat.

Amit küldünk számodra a 4 hét alatt:

 • 4 tudásanyagot
 • 2 videófelvételt: 1 kriját és 1 meditációt, amelyek segítségével velem gyakorolhatsz, így a legnehezebb pillanatokban sem vagy egyedül.
 • Megerősítéseket, imákat, recepteket rendszeres napi rutinokra, amelyek működnek, és segítenek, hogy kitörj a blokkjaidból, és fenntartsd a tudatosságodat.
 • E-mailen keresztüli támogatást, ami 3 kérdezési lehetőséget jelent.
 • A résztvevők számára létrehozott Facebook csoportban is osztunk meg támogató üzeneteket, és a csoport energia is emelhet, ha szívesen veszel benne részt (választható lehetőség).

* Az ima ereje online kurzus indul szeptember 25-én!

Mit ad számodra, ha részt veszel rajta?

 • Megérted, hogy mit jelent az ima valójában.
 • Elsajátítod a megfelelő hozzáállást, és megtanulod a behangolást az imára.
 • Megtanulod, hogyan érdemes imádkozni, hogy hatása is legyen az életedre.
 • Megismered a szavak ritmusának erejét.
 • Megérted, hogy mi a szívvel teli ima.
 • Megismered a fellebbviteli ima típusait (az anya imája; a szerető társ imája; a tanár imája; az önvaló imája).

Mire számíthatsz a kurzus során?

Egy gyakorlatközpontú megközelítést ismersz meg, hiszen 2 videó (amin megtanítalak imádkozni), és 6 írott anyag segítségével jut el hozzád a tudás, ami hatékonnyá teszi az imáidat.

*A szív az úr, az elme a szolga* kundalini jóga workshop szeptember 30-án!

A kundalini jógában nagyon sok gyakorlat létezik a szív megnyitására és felszabadítására, és az elme uralására, a tudatosság emelésére. A hatásuk nagyon erős, nagyobb elégedettséggel élheted az életed, ha azt érzed, hogy  jogod és lehetőséged van  irányítani azt.

A workshop során:

 • Tanulunk a szívről, és az elméről Yogi Bhajan tanításai alapján
 • Megnyitjuk a szívünket
 • Erősítjük az önbecsülésünket
 • Megtanuljuk uralni az elmét
 • Gyógyítjuk és regeneráljuk az energiarendszerünket.

Szeretettel,

Arató Mónika

Send this to a friend