Írta: Nam Hari Kaur  (forrás)

Fordította: Simrat Kaur

2017. október hava egy teszt lesz a kitartásra, türelemre, és arra a képességre, hogy ne reagálj, ha stressz alatt vagy.

Két 10-essel a játékban (hónap: 10, év: 10) lesz arra egy hajlam, hogy agresszívan reagálj, amikor valós vagy érzékelt fenyegetés vesz körül, és ennek a reakciónak megvan a potenciálja, hogy rosszabb legyen, mint a fenyegetés maga.

Feldobott fájdalom

Ennek az oka egy egyedi numerikus konfigurációban rejlik, amely a legmélyebb fájdalmainkat és a szentimentális vágyainkat hozza fel.

Október szívszáma a 9-es, és a 9-es szám a legérzékenyebb és legszentimentálisabb szám.

Mivel az érzelmi komfort puha párnáját keressük az életünkben, az elme nagyon könnyen belesodródik a rég elmúlt szép idők emlékébe. Semmi baj nincs a régi időkról való álmodozással, ez része annak, ami perspektívát ad számunkra. Azonban, ha a jelenlegi élet nem annyira szép, akkor szomorúan gondolhatod: Hogy veszíthettem el valami ennyire fontosat az életemből?

Ez a tragikus veszteség érzékelés, és hogy nincs visszaút a jó dologba, túl sok lesz az embereknek.

Ez 2017 ajándékszámából jön, ami a 8-as (Ajándékszám= 1+7=8). A 8-as szám a gyógyító archetípusa. Majdnem mindenki szeretne gyógyult lenni az életében, a gyógyulás azonban nem mindig egy gyönyörű képlet.

Yogi Bhajan, aki  arcolvasás mestere volt a kundalini jóga mellett, egyszer mesélt a „nagy erejű vezérigazgató típusú” személyiségről, és arról hogy milyen gyakran vannak nagy táskák az ilyen típusú emberek szemeik alatt. Megkérdezte a tanítványoktól: Tudjátok miből ered ez? Az elsíratlan könnyekből.

Mivel mindig meg kell említenünk egy filmet, a filmtörténelem egyik legfényesebb pillanata a Good Will Hunting. Igen, az utcagyerek, okosfiú, “senki ne segítsen rajtam” karaktere, akit Matt Damon játszot, és darabjaira hullott attól a mondattól, hogy “Nem a te hibád”.

Ez a kinullázó pont, a Shunia miatt történhetett meg (erre a mondatra ez ego nem tudott válaszolni és az elme csendben maradt), ahol a felszabadulásunk türelmesen vár ránk. A szabadságod a széttört személyiséged megszünése utáni életben lakozik.

A jegyed hazafelé

Vessünk egy pillantást arra, hogy jutsz el oda.

Újra megosztom a 2017-re ajánlott meditációt! Itt találod!

Ez a te repülőjegyed haza, a saját önvalódhoz, most azonnal. Ha nincs 11 perced naponta, hogy megmentsd magad, akkor ki fog? Résztvehetsz a hónap szétolvasztó örületében, vagy te lehetsz az egyik “Kiválasztott”.

A kiválasztottság abban rejlik, hogy megérzed- e, hogy te választod azt, hogy kiemeled magad a káoszból, és állsz, mint egy világítótorony, amely másoknak viszonyítási pontot ad, hogy megtalálják a saját útjukat. A magányos farkasok ideje lejárt.

A biológia világában van egy fogalom, a kipárolgás. Az Amazon dzsungelében van egy sajátos esős évszak, de a tudósokat zavarba ejtette, hogy időnként miért esik az eső hónapokig az esős évszak előtt. Felfedezték, hogy a talajszintű növények és fák bocsájtják ki a leveleikből a nedvességet, a nedvesség felemelkedik az égbe, és létrehozza az úgynevezett “ égi folyót”. Az égi folyó esőt hoz létre, valamint nedvességet vonz a tengerből, így még több esőt teremtve.

Az gondolod, nincs hatásod a globális helyzetre? Gondold újra, mert ha közösen mindenki 1 percet naponta imatartásba teszi a kezét a szívközpont előtt, elzenget 7 hosszú Sat Nam-ot, és aztán azt mondja: “ Megáldom a világot békével”, akkor ez a hatás elindul egy hosszú úton afelé, hogy megváltozzon a világ érzelmi klímája.

Billenő pontok

A kereskedelem és reklámok világában vagy egy kifejezés, amit billenőpontnak hívnak. Ez az a pont, ahol megragadják a figyelmet és a motivációt az eladás érdekében.

3 billenő pont napunk van ebben a hónapban, a 10-e, 19-e és 28-a. Ezek a dátumok kulcsfontosságúak az elkövetkező hónapok tendenciájának meghatározásához. Az események drámaian kinyílhatnak akár a pozitív, akár a negatív polaritások felé, és a szándékod a békére és egyeztetésre segítheti az emberiséget, hogy megmaradjon a tudatos jó úton.

Az idő és a tér egy egyedi útkereszteződésében állunk, és nagy a tét. Az egységes lelkünk legyen a billenőpont, hogy elérjük erőfeszítésünk lehető legjobb eredményét, jó szándékkal mindenki felé.

Yogi Bhajan szavaival: „Isten benned az erő, és amikor kiegyenyúlyozod az erőt, Isten vagy. Egyensúlyozd ki önmagad, és nézd csak meg, mi történik, csak nézd!”

 

Send this to a friend