Írta: Nam Hari Kaur 

Fordította: Arató Mónika (Simrat Kaur) 

88d55649539b9960422dd8b595f12515

Március hónap egy tesztidőszak a kreatív vízióink tekintetében, és mindez kombinálódik azzal a kérdéssel, hogy: “Mit akarok valójában tenni az életemmel?”

A 3-as szám megjeleníti a kreativitást, az örömet, a Pozitív Elmét, és a képességünket, hogy higgyünk a céltudatosságunkban, és a világban betöltött helyünkben. A 3-as számom kívül van egy 4-esünk is a 13-as számból, ami az Alap Kalkulációból származik (Alap: 3-as hónap + 10-es év /2017/ = 13).

Ez az a pont, ahol a dolgok nagyon érdekessé válnak. A 4-es a munkát vagy szolgálatot jeleníti meg, és mivel a 4-es a 13-as Szignifikáns számból származik, egy olyan dinamikát hoz létre, hogy bárki, aki nem szereti a jelenlegi foglalkozását, az nagyon bizonytalanul fogja érezni magát emiatt. Ez hangos panaszkodásig, és potenciálisan mások hibáztatásáig is elfajulhat a sorsunk miatt.

A párbeszéd valahogy így hangozhat: “Miért kell nekem ezt a pocsék munkát végeznem? Az álmaimat szeretném követni.” Bármik is a részletek, a lényeg ugyanaz. És a lényeg: “Mennem kell, nem tudom tovább taposni itt a vizet!”

Igen, ez egy jó hónap, hogy ránézzük ezekre a témákra, hogy vajon valaki mást is érintenek, vagy csak valamilyen gyermekkori forgatókönyvedről van szó. Mindannyiunknak vannak bevésődései, amiket mondtak, hogy elhiggyünk magunkról, és a március fel fogja hozni ezeket a forgatókönyveket!

Mentális vitákba csúszva is találhatod magad a körülötted lévő emberekkel, vagy valakivel a múltból. Ez nagyon energialeszívó lehet, és eltávolít attól a képességedtől, hogy előre mozdulj a kreatív teljességedben.  

Az év ajándékszámát tekintve, ami a 8-as, találhatunk egy jó megoldást erre a negatív mentális ciklusra. A meditációnak Shabad Krija (hamarosan magyarul is küldjük) a neve, és egy nagyon erőteljes, mégis egyszerű módja, hogy regeneráld magad.

Ha gyakorlod, meg fogja változtatni az életedet.  

1df26ef64a521a6e6ea74a8ae8b30815

Most van egy valódi eszközöd, amivel gyógyíthatod magad, és értékes energiádat kreatív törekvéseidre használhatod. A 8-as szám a ritmust és energiát jeleníti meg. Extra magas oktánszámú üzemanyagra van szükséged erre az évre a haladáshoz.

Yogi Bhajan azt mondta:

“Bármi, ami ritmikus, az boldog.”

A légzés ritmusa alakítja ki az életerőnk ritmusát és kivetítő pszichénket.  A képesség, hogy áthatoljunk az akadályokon, és mások negatív hatásán, a saját kivetítő, projektív képességünkön múlik. Önmagad megerősítése ezzel a meditációval az útja, hogy szebb napod legyen, és kiteljesítsd önmagad.

Menjünk tovább abban, hogy megnézzük, mitől fogjuk motiváltnak érezni magunkat, hogy továbbvigyük az életünket. A válasz a Szív számban rejlik, ami az érzelmi egyensúlyunkat és a jól-létünket jeleníti meg.

A Szív szám a 3-as Mesterszám + 8-as Ajándékszám kombinációja. Ők hozzák létre március 11-es szívszámát. A 11-es szám a spirituális kiigazításról, és inspirációról szól. Ha többé már nem érzed a varázslatot, akkor ki akarsz törni.  Ez egy érdekes dinamikát fog létrehozni a bolygón, és március 13. és 22. között lesz az ideje, mikor az emberek hajlamosak lesznek vitatkozni, és másokat hibáztatni bármiért, ami zavarja őket. Próbáld elkerülni ezeket a párbeszédeket.  

569d7e4b0ba9d5cebe25da99e162d717Tartsd a fókuszodat azon, ami fontos 2017-ben. A képesség, hogy az energiáidat a terveid vagy a kreatív látomásaid felé fókuszáld, egy lényeges részét adja annak, hogy boldognak, és földeltnek érezd magad.

A 10-es szám a Föld Elemhez kapcsolódik, ami magában rejti a fémet is. Légy tudatos és óvatos a Fém Elem kezelésével ebben az évben!  Ez magában foglalja a késeket (konyha), autókat (vezetésnél), és minden más dolgot általánosságban. Ha túl erélyes vagy zavart vagy, megsértheted önmagad. Tartsd a szemedet a gyermekeken is, amikor kést vagy ollót használnak. És a gördeszkákon is! Fém kerekei vannak!

Újra ránézve március 3-asára, a 3-as a Pozitív Elmét jelenti. Ez az a képesség, hogy pozitív maradj, és megoldás-orientált az egyre változó világ közepette. Ez változást jelent minden szinten, beleértve az időjárást is.

Mivel a 7-es szám része az Univerzális Ciklusnak 2017-ben, így a Víz Elem szuper-aktivált. Most vízben gazdagok lehetünk azokon a helyeken, ahol korábban súlyos szárazság volt.  A víz hatással van az érzelmeinkre, és egyfajta “túlcsordulás” effektust tapasztalhatunk az emberek viselkedésében, ahol senki nem tudja magát úgy megtartani, mint ahogy korábban tudta.

Nem számít, milyen az időjárás előrejelzés, amikor van spirituális gyakorlatod és bajtársiasság más, hasonló gondolkodású Lelkekkel, megtartod az egyensúlyodat a gyorsan változó világban. Tartsd meg a becses egyensúlyt önmagadban, és ismerd a megfelelő lehetőségeket, amelyek hozzád tartoznak, ez a pálya előtted. Sat Nam.

„Amikor együtt áramlasz az életeddel, Isten veszi át a szolgálatot.”  -Yogi Bhajan

Szeretettel :

Arató Mónika

Send this to a friend