Írta: Nam Hari Kaur (forrás)

Fordította: Arató Mónika (Simrat Kaur)- www.simratyogaworld.com

2017 augusztus hónapja az érzelmi gyógyulás ideje és egyben a magas szintű érzékenységé is a környezetünket illetően.

gyógyulásA gyógyulás folyamata jellemzően a Szív és Tüdő meridiánunkat érinti, mivel dupla 8-as jelenik meg a Szív Kalkulációban (Szívszám= hónap 8-as száma + az év 8-as Ajándék száma). Augusztus dupla 8-asa az erő, amivel számulhatunk, és a 2017- es év átfogó számával, ami a 10. A 10-es szám pedig a “Mindent vagy Semmit” száma.

A gyógyulás lehetősége főleg annak érzékelésében fog jelentkezni, hogy mennyire érezzük a saját személyes erőnket hatékonynak; vagy éppen meghiúsítottnak, blokkoltnak vagy tönkretettnek. Bármely területen, ahol veszteség állt elő, szeretetben, a teremtő potenciálunkban, pénzben, vagy az egészségünket illetően, érezni fogjuk a nyomást.

Ezeket az érzéseket könnyen kiválhatják emberek vagy a környezetünk, ahogy a tudatalatti elménk kiengedi a régi sérüléseket és felfedi a megküzdési mechanizmus mintáinkat. Azonban, ha nem nézel rá ezekre a kérdésekre, hogyan lennél képes valaha is meggyógyítani őket?

“Fedd fel, hogy gyógyuljon!” ez lehetne a mottó most, mivel szinte mindenannyian rendelkezünk az élet Emléktárának sérült részéből adódó csalódásokkal, amelyek most érzelmi megtisztulásként jelentkeznek (mint, amikor a gyomrod nem bír el valamivel, és feljön a tartalma). 

Azonban, ugyanebben az időben, egy óriási átalakító váltásnak is itt van a lehetősége, mivel a 18-as szám megjelenik az Alap kalkulációban (Alapkalkuláció= a hónap 8-as száma + az év 10-ese). Ez hat ránk a kapcsolatainkat illetően, lehetővé téve, hogy kiszabaduljunk a karmikus mintáikból, amelyek hosszú ideig a markukban tartottak. A 18-as szám egy “élet ciklus “ szám, amely a fordulópontot jelent a lezárásban, hamarosan új lehetőségeket hozva – szeptember hónapban, ami már nincs olyan nagyon messze.

Hat nap van, amikor neuritikusnak és frusztáltnak érezheted magad, ezért ekkor könnyedén és odafigyelve lépkedj és így is foglalkozz az emberekkel is: augusztus 8., 10.,  17.,  19., 26., és 28. Gondosan és óvatosan közelítsd meg ezt a feladatot.                       

A következő lépésnek a megoldásnak kell lennie, és számos lehetőségünk van, amivel dolgozhatunk. A 8-as szám a levegő elem, és ha aerobikusan aktív vagy, akkor a szíved és tüdőd fel tud szabadulni (mozogj sokat úgy, hogy szapora szívverést és lélegzetet okozzon).

A “Keverd fel!” lehetne egy újabb mottó erre a hónapra, ne sétálj hosszan magadban, találj rá módot, hogy különböző megközelítéseket elegyíts. A szociális kapcsolódás nagyon fontos most, ezért keress olyan weboldalakat, amelyek különböző lehetőségeket listáznak ki, beleértve az intenzív sétákat természeti vagy városi környezetben, érdekes csoportokat az otthon maradó anyukák számára, és egy csomó más szórakoztató dolgot. Nyiss ki egy új ablakot, és engedj be friss levegőt.

Néha a legintimebb és védettebb pillanatainkban úgy érezzük, hogy ki kell sírnunk magunkat valaki vállán, és tudd, hogy ők ott vannak nekünk a feltétel nélküli szeretet terében. És néha azt érezhetjük, hogy senkink nincs, ami nagyon fáj. Szükségünk van egy módra, hogy befedjük ezt az űrt, ez a rést, mert ez előfordulhat augusztusban.

A kundalini jóga egyik legértékesebb és néha elfeledett ékszere a Tratakum meditáció. Ehhez Yogi Bhajan egy képét használjuk, ami akkor készült, amikor nagyon mély meditatív állapotban volt. Ha van egy megfelelő másolatod erről a képről, akkor valóban érezheted, ahogy az energia átáramlik rajta. Ha a Tratakum fotó egy bekeretezett másolatát kirakod az oltárodra, elé helyezel egy gyertyát, és ellazult testtartásban leülsz a kép elé Yogi Bhajan szemeibe nézve, akkor közvetlenül kapcsolódhatsz az Arany Láncolathoz. Az Arany Láncolat a kundalini jóga felemelkedett mestereinek felmenő ága. Milyen megfelelőbb helyen kereshetnéd a támogatást? Ki más lenne ott a hét 7 napjának 24 órájában, ha esik, ha fúj, még tanácsadási díjat sem kérve?

Invesztálj magadba a meditatív gyakorlásodon keresztül ebben az időszakban. Adj magadnak egy esélyt, és tudd a kegyelem, támogatás, vezettetés és a szeretet mindig veled van.

Ahogy írtam az előrejelzést, körölnéztem kicsit a saját Emléktáramban, és visszaemlékeztem egy nyárra Espanolában, amikor Yogi Bhajan tanított a Női Táborban. Azok voltak a jó öreg napok, ahogyan összegyűltünk késő délután az esti tanításra.

Az előadás témák vadul mozogtak az egészség, jóga, kapcsolatok, diéta, aktuális események és a más bolygókon való élet széles skáláján. Igen, ott ültünk lenyűgözve ahogyan kifejtette a más bolygókon való életformákat, néha még a bolygók nevét is megadva, és leírva a cselekedeteiket. Az összes példa közt volt egy, ami engem különösen megragadott, egy bolygó, amiről azt mesélte, hogy “Az élet egy szempillantás alatt kezdődik el és fejeződik be.” Ez Teljes mértékben elkápráztatott és ámulatba ejtett engem. Egy kissé ijesztőnek tűnt elsőre, és azt gondoltam “Hú, egy hely, ahol állandóan képes vagy újra kezdeni.”

Ez augusztus rejtett ajándéka: a múlt hamvaiból való kiemelkedés lehetősége és az újraindulás. Valószínűleg nem is gondolnád, hogy Yogi Bhajan és Dave Ghrol egyetértenek ebben, és mégis, csodálatosan igen. Az átalakulásod öröméhez csatolok egy dalt is  Dave Ghrol-tól a “Times Like These”-t. A kedvenc strófám a következő:

“I, I’m a new day rising, I’m a brand new sky to hang the stars upon tonight.”

Én, én vagyok az új felkelő nap, én vagyok a vadonatúj ég, amelyre a csillagokat akasztják ma este.

Képes lennél ilyen gyönyörűen, szenvedéllyel és vitalitással elhinni, hogy ezekben a napokban megtanulsz újra élni és szeretni?

Ez az augusztus hónap barátaim, a lehetőség, hogy engedd a régi sérült énedet meghalni, és feltámadni az új fényes, megújult, mutatós önvalódba. Valóban igazán képesnek kell lenned elengedni a régi haragot, ítélkezést és fájdalmat. Engedd elmenni, így lesz hely az új frekvencián működő varázslat számára.

A 8-as szám a gyógyulás energiája, és annak érdekében, hogy a legjobb gyógyulást érd el, két Bach virág esszenciát ajánlok, amely segíthet. A mezei mustárt (vad repce) és az erdei fenyőt teheted bele az ivóvizedbe, mivel a mustár segít a szomorúságban, és a fenyőről azt tartják, hogy segít eloszlatni az érzést, hogy epekedj egy személy vagy egy elveszett ügy után.

“Most van itt az idő, és az idő most van.” Az augusztus így vagy úgy megragadja a figyelmedet, akkor már miért ne ugornál magasabbra úgy, hogy proaktív vagy a magasabb éned érdekében?

A saját rezgésfrekvenciád megemelése a legközvetlenebb módja, hogy segíts a bolygón, a saját jogod és lehetőséged megélve gyógyítóként, ahogy  hazafelé tartunk az úton. Sat Nam.

Ha szeretnéd segítséget kapni ahhoz, hogy a figyelmedet és az életenergiádat tudatosabban irányíthasd a Jólét (jelentsen ez neked bármit is) választásának érdekében, akkor jelentkezz most az augusztus 8-án induló Jólét és bőségteremtő 1.0 online kurzusra.

Minden embernek megvan a joga, hogy előre haladjon, létrehozzon egy létezési frekvenciát és a szándékainak a kivetítését. Ha energikusak vagyunk, vibrálók, aggódásmentesek, nyugodtak és boldogok, az magát Istent jelenti bennünk.

Ez az erő bennünk van. Ha megerősítjük a Pránatestünket, a szívünket és a tüdőnket, akkor erősek, nyugodtak, és kiegyensúlyozottak tudunk maradni, és építhetünk a saját életünkben rombolás helyett.

A kurzusra még e hét péntek (08.04.) délig lehet jelentkezni!

A részleteket itt találod!

Csodás augusztusi újjászületést kívánok!

Sat Nam!

Arató Mónika

 

Send this to a friend