A kérdés meglehetősen költői, a válasz gondolom egy nagy IGEEEEEN. Nos, ha voltál, akkor tudod, hogy mikor szerelmes vagy valakibe,- legyen akármilyen messze is tőled-, érzékeled lelkének minden rezdülését. Érzed, ha szomorú, és azt is, ha éppen tele van energiával. Ez azért van, mert a figyelmed kiélesedik erre a számodra kedves emberre. Az is közrejátszik ebben a páratlan élményben, hogy az éterháló összeköt téged a kedveseddel, mint egy láthatatlan szál. Természetesen az éterháló mindenkivel összekapcsol, minden élőlénnyel, tárggyal és a kozmosszal is, de mivel a figyelmed a szerelmeden van, így őrá érzékenyebbé válsz.

Mostanában eljátszom a végtelen érzékelésével. Eddig is tudtam, hogy a világmindenség minden egyes megnyilvánulási formája energia. Amióta azonban gyógyítással foglalkozom, folyamatosan újabb és újabb rétege tárul fel a végtelennek. Ehhez csatlakozik a meditáció, amely az egyik legjobb eszköze az érzékelés tágításának.

Dr.Eric Pearl: Kapcsolatteremtő gyógyítás című könyvében találtam ezt az idézetet, és nagyon megérintett, mert ismét hamarabb kezdtem megtapasztalni egy új élményt, mint ahogy olvastam róla.

„ Meddig hagyod még szunnyadni az energiáidat? Meddig nem veszel még tudomást önmagad végtelenségéről?”

A világ észlelése a csakráinkon keresztül történik, amelyek a tudatosság kapui. A hét csakra úgy működik, mint hét rádió adó-vevő, amely az éteri energiát érzékeli, majd továbbítja az emberi testbe. A csakrák minden egyes emberben egyedi rezgésszinten működnek, észlelik és értelmezik a világot, azért látjuk a minket körülvevő világot mindannyian különbözően.

A csakrák szerveink működését is befolyásolják, és felelősek az egyes szervek egészségéért. Az alábbi csakratérképen találhatóak a csakrák, és a hozzájuk tartozó szervek.

Koronacsakra: Tobozmirigy, Felső agy, jobb szem

Harmadik szem csakra: Alsó agy, bal szem, fülek, orr, idegrendszer

Torok csakra: Pajzsmirigy, légcső, hangképző szervek, tüdő, nyelőcső

Szívcsakra: csecsemőmirigy, szív, vér, keringési rendszer, bolygó ideg

Napfonat: Hasnyálmirigy, gyomor, máj, idegrendszer, epe

Szakrális csakra: Ivarmirigyek, szaporodási rendszer

Gyökér csakra: Mellékvese, gerinc, vesék

Mivel a csakrák különböző frekvanciájú rádió adó-vevőként működnek, arra is lehetőségünk van, hogy kellő figyelemmel finomítani tudjuk a működésüket, „ finomhangoljuk” őket, mint amikor a rádió állomáskereső gombját finoman a keresett frekvenciára állítjuk.

A gyógyítás/ öngyógyítás az energia szabad áramlásának visszaállítása a szeretet segítségével, a természet törvényeinek megfelelően. A természettel való helyes kapcsolatban megértjük a viszonyunkat a teremtett világhoz: magunkhoz, társainkhoz és a természethez. Ilyen értelemben a valóság megismerése egy gyógyulási folyamat, amely életünk végéig tart.

Teliholdkor a gyógyulásnak még nagyobb az esélye, ezért szeptember 23-án érdemes azokkal a témákkal tudatosan foglalkoznod, amelyeket meg szeretnél gyógyítani az életedben.

Egész nap egyéni gyógyításokat tartok, amelyről itt olvashatsz bővebben!

 

Send this to a friend