Tudod mit gondolok? A Paradicsomból való kiűzetés meséje gyönyörű szimbóluma annak, ahogy az emberiség beengedte az elméjébe a félelem, és hiány gondolatát.  És hány ezer éve meséljük? A legtöbb ember egész életében arra hajt, hogy ki tudja fizetni a számlákat, meg tudja venni a mindennapi betevőt, és legalább egy részét meg tudja adni a gyermekeinek abból, amit a szíve mélyén szeretne. Félünk, hogy nem sikerül, félünk, hogy a bankoktól, és az árfolyamoktól függ az életünk. Félünk, hogy tönkremegyünk, elszegényedünk. Félünk attól, hogy az egész élet siváran telik el, a kötelező dolgok árnyékában, és elfelejtünk szabadon élni, és megvalósítani a vágyainkat. Ezeket a félelmeket nap-, mint nap tapasztalom, ahogy a gyógyítói munkám során emberekkel beszélgetek.

Miközben a félelem csak a mi elménkben létezik. Szerintem sehonnan nem lettünk kiűzve, és a Paradicsom most is itt van körülöttünk. Tudod, honnan tudom? Onnan, hogy megtapasztaltam, hogyha tudatosan úgy döntök szituációról szituációra, hogy a félelem helyett a szeretet választom, akkor a helyzet azonnal megváltozik, és szeretetet, bőséget és bizalmat tapasztalok.

Mégis a félemmel nap, mint nap szembesülünk. Olyan, mintha lenne rajtunk egy kapcsoló, ami alaphelyzetben azt az üzemmódot biztosítja, hogy a hiányt érzékeljük, féljünk, és mindez természetesen a szavainkban, és a tetteinkben is tükröződik. Mégis csodálatos, hogy megkaptuk azt a képességet, hogy a kapcsolót átkapcsolhatjuk, és ahogy ez megtörténik, fény, bőség, és szeretet tölti el az életünket.

Miért írok erről éppen most? Azért, mert gyönyörű időszakba érkeztünk, ami a legtökéletesebb arra, hogy gyógyítsuk a hiánnyal, és a félelemmel kapcsolatos meggyőződéseinket, és érzékelni kezdjük a bőséget, a minket körülvevő paradicsomi gazdagságot. Augusztus 1-jével az Évkör szerint a bőség, és teljesség időszakába léptünk. Innentől kezdve egészen október végéig a Természet minden rezdülésével azt támogatja, hogyha tudatosak vagyunk, akkor meg tudjuk változtatni érzelmi- gondolati és fizikai szinten is mindazt, ami eddig a hiányon tartotta a figyelmünket, és elinduljunk végre megteremteni személyes gazdagságunkat, és családunk bőségét. Őseink ilyenkor szüreteltek, betakarítottak, megtömték a család éléskamráját, hogy télen is bőségben legyen részük. Ez természetesen egy spirituális folyamat is, hiszen amilyen belül, olyan kívül is.

„Ha belső Lényed nézőpontjára hangolódsz, napjaidat a világosság, elégedettség és a szeretet nagyszerű pillanatai fogják kitölteni. És igazából így állt szándékodban élni, amíg ezen a csodálatos helyen, ebben a csodálatos korban és ebben a csodálatos testben tartózkodsz:”- Esther és Jerry Hicks

Szeretném a Paradicsomra való visszaemlékezésünket és belső folyamatod szeptember 13-án este megtámogatni egy

Bőség- és gazdagság teremtő gyógyító és meditációs esttel,

amelyre szeretettel várlak Téged is, ha szeretnél végre megérkezni a pénz, bőség, és gazdagság érzékelésébe, és megteremtésébe.

 

Ezen az estén 18.30 és 21.00. óra között:

  • Létrehozzuk a teret, amiben megtörténhet a bőség varázslat
  • Kiemeljük és meggyógyítjuk mindazt az érzelmi és gondolati energiahiányt és blokkot, ami eddig távol tartotta tőled a bőséget.
  • Megerősítéseket programozunk be a mátrixunkba, ami lehetővé teszi, hogy a kapcsolód mindig be legyen kapcsolva a bőség, és gazdagság érzékelésére és megteremtésére.
  • Szándékimpulzusokat küldünk ki, amellyel behívjuk az Univerzumból mindazt, amire vágyunk.

Hogyan valósítjuk mindezt meg?

  • Közösen behívjuk, és érzékeljük a bőséget támogató energiákat
  • Gyakorlatokkal kiemeljük és gyógyíthatóvá tesszük az energiahiányainkat és blokkjainkat
  • Kristálytálakkal gyógyítjuk és harmonizáljuk a testünket, lehetővé téve, hogy sejtszinten átengedjük magunkon az Univerzum éltető energiáját
  • Meditációban átprogramozzuk az elménket a bőség megteremtésére
  • Gyógyítjuk a mátrixunkat, és új szándékainkat beépítjük valóságunkba
  • Bőségszertartással segítjük, hogy egyéni és csoport szinten is a jelenünkbe tudjuk emelni a Jólétet.

Tudnivalók a Bőség-és gazdagság teremtő gyógyító és meditációs estről:

Időpont: Szeptember 13. kedd, 18.30 – 21.00 óra

Helyszín: Sziddhárta közösségi ház, Budapest, VI. kerület Andrássy út 98., Kodály köröndhöz közel

Részvételi díj:

Ha érzed, hogy hív a program, és augusztus 31-ig jelentkezel, akkor a részvételi díjad 3 500 Ft. Szeptember 1. és szeptember 13. közötti jelentkezés esetén a részvételi díj 4 000 Ft.

 

Jelentkezni itt tudsz:  szilvi@simratyogaworld.com, a neved, e-mail címed megadásával. Az üzenet tárgysorába írd be, kérlek: Bőségmátrix

Szeretettel várlak!

Send this to a friend