Ha visszatekintek az utóbbi két évemre, akkor azt látom, hogy egyénként és tanárként is mintha vezettetés alatt lettem volna, hogy felkészülhessek arra a helyzetre, amiben éppen most benne vagyunk. A világ változik, nem látjuk tisztán a jövőt. Meg kell újulnunk egyénileg és társadalmilag is.

 

Milyen tudásba és tapasztalatba nyertem betekintést?

 

2017- ben, de főleg az utána következő évben úgy éreztem, hogy alapvető fontosságú, hogy megerősítsem az aurámat. Azt súgta a belső hangom, hogy nagyon fontos, hogy erős aurám legyen, ami megvéd a betegségektől, és minden negatív hatástól, ami kívülről közelítene felém. Azért is fontos, hogy erős legyen az aurám, hogy megszűrje az emberi kapcsolataimat. Ebből született Az aura megerősítése online kurzus, ami holnap március 19-én indul újra, úgy hogy 6 nap alatt adom át a tudást, és a gyakorlatokat.

2019 végén teljesen bizonyos voltam benne, hogy az egyensúly témájával kell foglalkoznom, és már nem is csodálkoztam azon, mikor elemzésekből megtudtam, hogy ebben az évben az egyik legfontosabb irányjelző az, hogy végig, egész év során megtartsuk a belső egyensúlyunkat. Ami most történik velünk teljesen váratlan, és alapvetően képes felborítani az életünket. De abban is biztos vagyok, hogy az év során még több próbahelyzet vár ránk.

Szintén 2018- tól nagyon-nagyon fontosnak éreztem, hogy az intuíciómat megerősítsem és a belső bölcsességem vezessen. Ez meg is történt, de csak most látom, visszanézve, hogy minden, amit teszek és minden hely, ahova elmegyek egy belső vezettetés, az intuícióm által történik. Vezettetve lenni olyan érzés, hogy teljes bizonyossággal tervezel, alkotsz, döntesz, és haladsz, bár lehet, hogy az elméddel nem tudod megmondani, mit miért teszel. Utólag viszont már mindent értesz, ha visszatekintesz az utadon, és látod, hogy minden érted történt, és a lehető legjobb helyen vagy. Vigyáznak rád!

Bármilyen nehéz helyzetben is vagyunk, most a próbatétel az, hogy bár a külvilág felfordul és semmi nem indokolja azt, hogy a vágyainkra figyeljünk, mégis ezt érdemes most tennünk. Álmodoznunk, és nem lemondani a legnagyobb vágyainkról!

 

Ezekből a tapasztalásokból született meg négy online kurzus az elmúlt időszakban:

 

Ezek a kurzusok megadják számodra a tudást és a képességeket ahhoz, hogy a legjobban jöjjél ki a jelenlegi helyzetből, és új alapokról olyan életet teremts a magad számára, amilyet csak szeretnél.

 

A kurzusokat most közel 50%-os kedvezménnyel rendelheted meg külön- külön, de akár egy csomagban is.
 
Ha csomagot rendelsz, akkor még 20% kedvezményt kapsz!

 

Tehát a következő kurzusokat 15 900 Ft helyett csak 8 880 Ft-os áron rendelheted meg. De ha együtt rendeled meg őket, akkor  4 X 8 880 Ft, azaz 35 520 Ft helyett, még 20% kedvezménnyel, azaz 28 400 Ft-ért kaphatod meg a 4 kurzust, összesen 24 leckét, 12 videóval!

 

  1. Az aura megerősítése online kurzus március 19- től! Ha még nem jelentkeztél rá, de péntek 16 óráig jelentkezel és megérkezik a befizetésed, akkor velünk tarthatsz! Ebben az esetben szombaton kapod meg az első leckét.
  2. Egyensúly és boldogság online kurzus március 25- től! A 6 leckét 6 nap alatt kapod meg!
  3. Hozd ki maximumot az életedből április 16- től! Naponta egy-egy leckét küldünk!
  4. Mély, belső bizonyosság online kurzus május 7- től, naponkénti leckeküldéssel ebben az esetben is!

 

Ha egy- egy kurzust szeretnél megrendelni, akkor a kiválasztott kurzus linkjére kattintva megtalálod a részleteket!

 

Ha együtt szeretnéd megrendelni mind a 4 kurzust, akkor ide kattintva jelentkezhetsz. A tárgysorba kérjük írd be: 4 kurzus

 

Ha részt vettél már 1 vagy 2 kurzusomon, és szeretnéd a többit is, írj nekem ide, írd le, hogy mely kurzusokat szeretnéd, és egyedi ajánlatot küldök! Az üzenet tárgysorába írd be kérlek: kurzusok

 

 

Egy meglepetést is tartogatok!

 

Ha velem utazol az utóbbi pár évben, akkor biztos emlékszel, hogy 2019. január 1-től belekezdtünk egy 40 napos, ingyenes gyakorlásba, ami felkészített minket arra, hogy megnyíljunk, és könnyebben befogadjuk az újat. A meditáció a Szaturnusz és a Jupiter bolygók energiájával dolgozott.

 

Ebben az évben újra ez a két bolygó munkálkodik erősen, így az ingyenes gyakorlást újra indítjuk 2020. március 26-án!

 

 

Ha új életet szeretnél, új szokásokat érdemes beépítened az életedbe, különben nem következik be változás. Vagy maradnál a régiben? Ez is egy lehetőség. A döntés a kezedben van.

 

Mi az az új, ami megfelelő számodra? Hallgass a Lelkedre, az Önvalódra, onnan jön a számodra legjobb válasz

 

2020. március 26- tól egy 40 napos, ingyenes, otthoni gyakorlás indul egy kundalini jóga meditációval, melynek címe: Tudatos Létezés- Nyisd meg az Újdonságot magadban.

 

A 40 napos gyakorlásról itt olvashatsz többet, és jelentkezhetsz is rá!

 

Ez a 40 napos gyakorlás egy kiváló lehetőség arra, hogy új startot vegyél egy támogató, megtartó közegben, ahol tudod, hogy mindenki egy célért gyakorol.

 

Szeretettel várlak!

 

Mónika

 

Send this to a friend