Az elmúlt hét rengeteg tisztulást hozott a gondolatokban. Sokan megijednek attól, amikor a tudatalatti elme éppen a tudatosodási folyatudatos észlelésmat által elkezdi kivetni magából azokat a negatív tartalmakat, amelyek akadályozzák a boldogulást. Igen, valóban ijesztő azzal a sok sötét gondolattal találkozni, de csak abban az esetben, ha azonosulsz velük. Valamennyire nyilvánvalóan átéled őket, amikor jelentkeznek, de ez azért jó, mert így képes vagy eldönteni, hogy továbbra is azoknak az érzelmi hullámoknak a rezgésszintjén kívánsz- e létezni, amelyeket a negatív gondolatok létrehoznak, vagy választasz magadnak egy másik valóságot.

Ha nem szembesülnél velük, hogyan is válhatnának tudatossá? Igaz, hogy a folyamat megélése nem minden pillanatban kellemes, és pihentető. De akár lehet könnyebb is, ha emellett döntesz. Az, hogy választani tudsz- e, az éberségedtől függ. Attól, hogy bármilyen nehéz helyzetben vagy is, egy nap alatt legalább néhányszor meg tudod-e tenni, hogy az érzelmi hullámok fölé emeled a fejed, és rájuk nézel, mint egy megfigyelő, ahelyett, hogy beléjük fulladnál. Ha kérdésben létezel, az például hatalmas hozzájárulás lehet az életedhez.

Mit üzennek neked az érzelmeid? Milyen belső tudati állapotok kivetülései? Milyen más lehetőséget kínálnak fel? Tudsz- e választani? El tudod-e dönteni, hogy mi mást akarsz? Oda teszed- e magad teljesen az új választásaid mellé? Milyen „előnyt” rejtett magában számodra a régi helyzet? Miért teremtetted meg, és miért tartottad fent? No, ha ezeknél a pontoknál igazán őszinte tudsz lenni önmagadhoz, az hatalmas lehetőséget rejt magában a fejlődésre. Elképesztő – igen nincs ennél jobb szó rá: elképesztő- hogy mire lehet az ilyen szembesülések során rádöbbeni. Az ego kis csapdáira, amik régóta fogva tartanak, és nem engedik, hogy emelkedj.

Mindazzal, ami bennünk szunnyad, a külvilágban is találkozni fogunk, hiszen a külvilág csupán bensőnk tükörképe. Csak akkor tudunk egy hullámhosszra kerülni azokkal a dolgokkal, amelyeket meg szeretnénk valósítani az életünkben, ha a tudatunkat céltudatosan rájuk irányítjuk. A kívánt események elérése érdekében megfigyelésünk és ellenőrzésünk alá kell vonnunk a gondolatainkat, érzelmeinket, és meggyőződéseinket, mert minden, amit gondolunk vagy érzünk rezgésteret kelt. Erről szól a Vízöntő kori emelkedés, és a kapcsolatok tanító erejéről. Ha nem futamodsz meg, még az is előfordulhat, hogy megnyered az életedet ajándékba.

Hamarosan átlépünk az új évbe, a régiből már alig van hátra valamicske. Az új év új energiákat hoz, és indul tovább a szörfölés a tudat hullámain.

A január nálunk is sok érdekes programot hoz, amelyre szeretettel várunk minden kedves fejlődni vágyó jóembert.

Van két olyan programunk, amelyekre december 19-ig, vagyis péntekig előjelentkezési akció van:

Január 7-én indul új webkurzusnk, amit Hatala Ágival és Csendes Csabával közösen alkotunk meg. Csaba a tőle megszokott színvonalon csodálatos hangokkal és zenékkel erősíti meg a meditációinkat, Ágival pedig 7 leckét állítottunk össze, amelyek abban támogatnak, megtaláld és megvalósítsd önmagadat.

Hogyan találd meg, és fejezd ki önmagad, és hogyan legyél ajándék a világ számára? Itt az ideje, hogy megértsd, hogy semmi sem történik véletlenül az életedben, minden a gondolataid, a szavaid, és a tetteid által formálódik a valóságoddá.

Te magad és az utad teljesen egyedi, és megismételhetetlen! Ebben az önfelfedező folyamatban, ami nem más, mint az élet, folyamatosan ráébredsz egyedi képességeidre, felfedezed, kibontod az ajándékot, amit kaptál, és egyre nagyobb örömmel élheted ön- MAG- ad.

Mi lenne, ha nem a külvilág határozná meg, hogy alakul az életed, hanem Te magad? Ha nem a főnököd és a környezeted határozná meg az értékedet, hanem Te fedeznéd fel Önmagadban, és aztán ezt a kisugárzást képviselnéd a világnak, ami által megteremtenéd az új valóságodat?

Válj Igaz Valósággá! (VIV)

webkurzus

hogy megtaláld és megvalósítsd önmagad

Válj Igaz Valósággá

A webkurzus témái

1. Családi kapcsolatok rendezése, gyógyítása

2. Megbocsátás

3. Kapcsolati feszültségek rendbetétele

4. Önismeret

5. Önbizalom

6. Bizalom, bátorság, gyermeki énünk

7. Önmegvalósítás

Mekkora hozzájárulás lehetsz az új választásaiddal és a tudatosságoddal magadnak, a testednek, a környezetednek és a világnak?

Mivel támogatunk téged a folyamatban?

• 7 héten keresztül heti egy leckével a fenti témákban

• Két vezetett meditációval hanganyag formájában

• Egy videóval, amiben megismertetünk, és végiggyakorlunk egy meditációt, amivel megáldod önmagad

• Számos olyan kérdéssel, amivel tágíthatod a tudatosságod, és megnyithatod magad a lehetőségeidnek

Hozzájárulás a fejlődésedhez

A Válj Igaz Valósággá! (VIV) webkurzus most 8 800 Ft helyett csak 7 800 Ft, amennyiben december 19 -ig jelentkezel, és befizeted a kurzus díját! Ha december 19-ig jelentkezel, még ajándékot is kapsz tőlünk, és ajándékozhatsz is.

Olvass a webkurzus tematikájáról, és az elérhető kedvezményekről többet itt!

December 19-ig tudsz kedvezményesen jelentkezni a

Varázslatos 2015 meditáció estre is

2015

A 2015-re vonatkozó szútra vagyis bölcsesség a következő:Amikor rád kerül a sor, indulj, és a nyomás megszűnik.“

” A Vízöntő jegyének egyik archetípusa a “feltaltáló”. Ahogyan egyre beljebb lépünk a Vízöntő korba, ez mind nyilvánvalóbbá válik. És nem csak a számtalan modern felfedezés miatt folytonosan átalakuló kommunikációban és gazdaságban, hanem a sémákon túlmutató gondolkodás képességében és szükségességében is.” – Yogi Bhajan.

Főleg abban! 2014 egy olyan év volt, ami mélyen tisztító hatással bírt. Megmutatta az összes nem kívánt dolgot a külső és a belső világodban, és így segített eldönteni, hogy mire vágysz valójában. Választanod kellett, választanod kell! Milyen hozzájárulással akarod a világot gazdagítani? Bármi is az, az elkövetkező évben és években nyílik majd útja-módja, hogy elérd. Készülj rá, és készítsd fel magad tudatosan!

Az est során

• hálát adunk a 2014-es évért,

• megálmodjuk a 2015-ös évet,

• útra bocsájtjuk félelmeinket és régi mintáinkat,

• kiküldjük az Univerzumba vágyaink nyilait a legfontosabb életterületeinkre vonatkozóan, mint a párkapcsolat, bőség, egészség, hivatás, kikapcsolódás, spiritualitás…

• megérkezünk az örömbe, abba a létállapotba, ahonnan kezdve a belső utazás teremtéssé válik,

• közös szeretetmeditációt tartunk, melynek célja, hogy segítsük az emberiség békés és tudatos változását.

Korlátozott számban tudunk jelentkezőket fogadni, a jelentkezés sorrendjében. Még 6 szabad helyünk van!

Időpont: 2015. január 10. szombat. 16:00 órától 20:00 óráig

Helyszín: Budapest, XII. kerület. A pontos címet jelentkezésed esetén levélben küldjük el számodra az összes tudnivalóval együtt.

Részvételi díj: 5 900 Ft/fő.

Előjelentkezési kedvezmény!

Ha részvételi szándékodat december 19-ig jelzed, és befizeted a részvételi díjat, akkor számodra a meditációs est 5 900 Ft helyett, csak 4 900 Ft.

Várunk szeretettel, ha azt szeretnéd, hogy vágyaid nyilai 2015-ben célba érjenek. Add meg a nyilaknak az irányzékot…, hogy felkészülve, önfeledten érkezhess meg az Új Évbe!

Jelentkezni itt tudsz, a címsorba kérlek írd be ”Varázslatos 2015″.

A program részleteiről itt olvashatsz bővebben!

Ezt az élményt is adhatod karácsonyra ajándékként! Olvass erről a lehetőségről többet itt!

Új, személyes Access Body kezelésre is lehet már jelentkezni januári időpontokra!

Végtelen Rugalmasság helyreállítása és Rezgésharmonizáló Access Body kezelés

rezgésharmonizáció

A végtelen rugalmasságod helyreállítása azt szolgálja, hogy könnyebben teremthesd az életed, és a rezgésed is meglehessen a befogadásához. Ez feloldja a rugalmatlanságot, amit a testünk, és az energiarendszerünk magára vesz, mint normális emberi öregedési folyamatot ezen a bolygón. A kezelés megteremti a lényünk rugalmasságát, ugyanúgy, mint a testünkét.

Az akusztikus rezgésharmonizáció feloldja a zárványainkat, csapdába esett szakaszainkat, lelki megrázkódtatásainkat. Majd kiterjeszti a testet eredendő vibrációjára. Ez az akusztikus vibráció nem lineáris, hanem hullámszerű és egyre táguló, térbe lépő. Fokozatosan felszámolódnak a félelmek, akadályok. Szelíden terjed, mint ahogyan a vízbe dobott kavics körhullámai.

Térben tudsz gondolkodni, látni, élni, választani, szűk határok, skatulyák, berögződött, lefagyott állapotok helyett. Lényege a lényed teljességének megnövelése, azaz eredeti állapotának észlelése, visszaállítása, és ismételt használatba vétele.

Olvass az új Access Body kezelésről többet, és jelentkezz itt!

 

Szeretettel várlak!

Simrat Kaur/ Arató Mónika

ਸਤਿ ਨਾਮੁ

 

Send this to a friend