unicafe.hu-a-tokeletes-sziv-001A vasárnap különleges volt a számomra, és újra a megértés egy magasabb szintjére repített. Az egészben az a jó, hogy nem az elmém indította be a változást, hanem a szívem, és az egész érzésre szinte spontán történt. Délután Kisorosziban voltunk a  barátainknál, akiknek szintén van a mi Hajnalkánkhoz hasonló korú babájuk. A kislányok együtt játszottak, élvezték egymás társaságát, a mezítláb fűben mászkálást, a jó időt. Mi szülők pedig örültünk egymás társaságának, a sétának, a Dunának, a finom ételeknek. Hazafelé megálltunk vásárolni, és a beszerzés után, ahogy a Párom újra akarta indítani az autót, az semmilyen életjelet nem adott ki magából. Különleges kapcsolatban vagyok az autómmal, és általában a műszaki cikkekkel egy ideje. Az autóm olyan, mintha mindig megérezni a szívem változásait, és ilyenkor az elektromos rendszerében megmagyarázhatatlan jelenségek történnek. Mikor nem indult az autó, átfutott az agyamon a gondolat: – Na, már megint a szívem.

392524_151810438251453_1005528476_nAz autó mintha meghallotta volna a gondolatomat, kétszeri sikertelen indítás után harmadikra minden gond nélkül, azonnal beindult, és mi szépen hazamentünk. A hiba azóta sem jelentkezett. Aztán a kislányunk lefektetése, vacsora, és egyéb teendőnk után lefeküdtünk, és én úgy aludtam el, hogy a Párom simogatta a hajamat. Mindeközben azonban eltöltötte az egész lényemet valami eddig soha nem tapasztalt nyugalom, és öröm, amiről félálomban is éreztem, hogy egy újfajta tudatosság része. Mintha átléptem volna egy újabb dimenziókapun.

imagesMi történt valójában? A csakra rendszeremben egy rezgésszint emelkedés következett be. Nehezen lehetne azt mondani, hogy bármelyik csakra a legfontosabb lenne az összes közül. A szívcsakra mégis egy olyan energiaközpont a testünkben, amelyet ha meg tudunk tisztítani minden káros múltbeli hatástól, és meg tudunk nyitni, akkor megtörténik az életünkben a varázslat. Utána pedig békeérzés, kiegyensúlyozottság, és annak a biztos tudata tölt el minket, hogy minden a legnagyobb rendben van.

szervezetEnnek több oka is van. Először is a szívcsakra a testünk középső csakrája, alatta is három csakra helyezkedik el (gyökér, szakrális, és napfonat), és felette is három (torok, harmadik szem és korona).  A szívcsakra harmonizálja tehát az alsó és felső csakrák működését. Ez a csakra segít az érzelmek megélésben, és a szeretetteljes kapcsolatok kiépítésében is. Szerepe alapvető, ha boldog, kiegyensúlyozott életet szeretnénk élni. Harmonikussá varázsolja az emberi kapcsolatainkat, és lehetővé teszi számunkra a párkapcsolati boldogság megtapasztalását is.  Azért varázslatos a működése, mert ha szívből, szívesen teszünk valamit, akkor mindaz, amibe fogunk telítődik a varázslat erejével. Ezen kívül a szívcsakra az, amely összekapcsolja a személyiséget a lélekkel, és lehetővé teszi e két minőség eggyé válását, integrációját. Gyönyörű teremtési folyamat ez, ami a teljesség megéléséhez vezet.

Szeretettel várlak egy júniusi szívcsakra workshopra, ha rendet szeretnél tenni ezen a a területen.

 

Június 16-án, vasárnap találkozunk az Egy nap önMADadért programok újabb találkozóján.

EGY NAP ÖNMAGADÉRT

A SZÍVCSAKRA gyógyítása, energiával feltöltése, és újraprogramozása

Ezen a napon 10 és 18 óra között:

  • szerelmes_partudatosítjuk a csakra energiáját, a hozzá tartozó szerveket, és életterületeket
  • feltárjuk a csakra torzulásait
  • kitisztítjuk és meggyógyítjuk a szívcsakrád
  • feltöltjük energiával
  • a harmonizált csakra működését összehangoljuk a többi csakrával
  • meditációban befogadjuk a meggyógyított csakra működéséhez szükséges új képességeket
  • örömmozgást végzünk, melyben megtapasztaljuk a csakra magasabb rezgésszintű érzetét és működését
  • tudatosítjuk és behívjuk a vágyainkat a napfonat csakrához tartozó életterületeken

sziv4A szívcsakra nap hatására a csakrád állapota harmonizálódik, így képes leszel nagyobb teremtőerővel, felszabadultan, bátran létezni és élvezni az életet.

A nap részvételi díja: 12 500 Ft.

 

 

Ha jelentkezésed a szívcsakra napra május 14- ig jelzed, és benne vagy az első öt jelentkezőben, akkor 12 500 Ft helyett extra kedvezménnyel 7 700 Ft– ért lehetsz köztünk.

Jelentkezni itt tudsz: jelentkezem@simratyogaworld.com , a tárgysorba kérünk, írd be: Egy nap önmagamért, az üzenet szövegeként pedig írd be: szívcsakra – 2013. június 16.

A szívcsakra párja a napfonat csakra, ami a sugárzó belső erő, az önbizalom, öntudatosság és az akarat központja. Ha megértjük ennek a két csakrának a működését, és harmonizáljuk őket, akkor előáll az az állapot, amire valószínűleg minden ember vágyik. A napfonat segít abban, hogy pontosan tudjuk, hogy kik vagyunk, mire születtünk, és azt kellő önbizalommal el is tudjuk érni, a szívcsakra pedig mindezt behinti a varázslat porával, és lehetővé teszi, hogy mindaz, amit létrehozunk a szeretet erejével legyen átitatva, és magnetikus vonzereje legyen.

Ha szeretnél mind a két csakrában rendet tenni, és összekapcsolni őket, akkor még időben vagy ahhoz, hogy jelentkezz az

 

EGY NAP ÖNMAGADÉRT

A NAPFONAT CSAKRA gyógyítása, energiával feltöltése, és újraprogramozása programra.

napfonat_csakraHa a napfonatod jól működik, akkor bizakodó vagy, mert bízol önmagadban, és így bízol másokban is. Olyan fényes vagy, mint a nap, és a fényednek mások sem tudnak ellenállni, inspirálod őket. Működteted az akaratmágiát, ami annyit jelent, hogyha valamit nagyon szeretnél, akkor elég rá gondolnod, és már el is indul feléd. A bizalmad végig kitart, így amire vágytál, hamarosan meg is érkezik hozzád. Sok támogató vesz körül, mert a fényed vonzóvá tesz. Itt dől el a boldogsághoz és a szabadsághoz kapcsolódó viszonyod is.

Az egy nap önMAGadért- napfonat csakra program május 18-án, szombaton 10 és 18 óra között kerül megrendezésre, és ha május 14-ig jelentkezel, még kedvezménnyel 12 500 Ft helyett 10 500 Ft részvételi díjjal várunk.

Jelentkezni itt tudsz: jelentkezem@simratyogaworld.com  A tárgysorba kérünk, írd be: Egy nap önmagamért, az üzenet szövegeként pedig írd be: napfonat – 2013. május 18.

Napfonat csakra programról itt olvashatsz bővebben és jelentkezhetsz is.

 

Szeretettel várlak,

 

Arató Mónika

 

 

Send this to a friend