Változom. Változunk. Minden folyamat, amelybe nyitott szívvel és elmével beleengedjük magunkat, mert a lélek hív rá, az segíti a személyiségfejlődésünk folyamatát. Szeretem a nagy, sorsfordító témákat, amelyeket a lelkem és a kundalini jóga felhoznak bennem, általában ilyenekkel dolgozom, mert ezek mozgatnak. Alakítom, formálom általuk a sorsomat, mindig a nagy képet a szívemben tartva, ami felé tartok. Alakul és formálódik azoknak a sorsa, akik a hívásaimhoz kapcsolódnak. Ahogy haladunk előre, és egyre erősebb a lélek ismeretünk, annál tisztább és pontosabb a szándék.

Ilyen szándék az én életemben az EGY ERŐ megtapasztalása. Olyan emberi kapcsolatokra törekszem, aminek az alapja a tisztelet és megbecsülés. Úgy nézni a másikra, mint Isten tökéletes teremtményére. Azon dolgozom, hogy kitisztítsam magamból a blokkokat és a félelmet, és flow-ban tudjak együtt haladni másokkal. Öröm megtapasztalni, hogyha átengedjük magunkat az áramlásnak, abból milyen csodaszép lélekkapcsolódások születnek, amelyek a környezetet is emelik. Annak kívánom átadni magam, hogy ne én legyek a cselekvő, hanem engedjem Istennek, hogy ő cselekedjen. Nekem az a dolgom, hogy meg tudjam nyitni magam a fénynek, és az egységnek, és megtanuljak nem cselekedve cselekedni.

A nem cselekedve cselekvés alatt jelenlegi tudatosságomon én most azt értem, mikor megtarjuk a belső teret és csendet, és az ebbe érkező léleküzenetek megvalósulásának odaadjuk magunkat. Tartjuk a szándékunkat, és együttműködve Istennel megengedjük, hogy ő elhozza mindazt a feltételt, körülményt és támogatást, ami a szándékot megvalósítja. Csodálatos folyamat ez.

Egy éve kezdtünk el gondolkodni az EGY ERŐ témáján Veres Krisztával. Jelentős és nagyon szép téma, és minden ebből a hívásból született program előrébb vitte az életemet. Tavaly augusztusban a noszvaji elvonulásunk, utána az EGY ERŐ online kurzus, majd Egyiptomban az EGY ERŐ zarándoklat azt hozta, hogy közelebb kerültem ahhoz a női teremtő minőséghez, amit élni szeretnék. A Kedvesem közelebb került ahhoz a férfi minőséghez, amiben a lelke szívesen otthon van. Mélyült a kapcsolatunk, és erősödik közöttünk az egység.

Mélyült, és erősödik az Istenhez való kapcsolatom is. Jobban értek, és érzek dolgokat arról, hogy hogyan teremtünk együtt, közösen Vele. Mélyült és erősödött a kapcsolatom a barátaimmal, és új baráti kapcsolatok születnek, amelynek a csodája felfedezni egy- egy új lelket, mint Isten teremtményét az Egységben. Gyönyörű ez. Nincs is kedvem abbahagyni! Készülök még csodálatos témákkal, amelyek ezeket a felismeréseket és megéléseket tovább mélyítik. Erről hamarosan írok. Az EGY ERŐ is még üzenni kíván rajtunk keresztül.

“A nő teljesen ellentétes a férfival- mindenben eltérnek egymástól. Egyetlen misztérium egyesítheti őket, melyet úgy hívunk: szerelem. Nem tudjuk, mi történik belül, a másik fejében. Ismerd el, hogy nem tudod, milyen a másik belső világa- csak fogadd el, hogy megvan a jogod, hogy Önmagad légy, és Neki is megvan a joga, hogy Önmaga legyen.”- Yogi Bhajan

 

EGY ERŐ online kurzus

újra indul 2018. március 31- től 8 héten át

és

EGY ERŐ II. online kurzus

indul 2018. május 18- tól 6 héten át

 

Férfi és Nő EGY ERŐ vagyunk.

Ez jelenik meg az Ősi Egyiptom ábrázolásaiban is, ahol a Nő átöleli a Férfit, vagy érinti annak szívcsakráját hátulról, a Férfi pedig az érintést befogadva kilép. Hiszen a Nő a kapu a Láthatatlan és Látható, a Formátlan és Forma között, a Forrás mindent teremtő szeretete rajta keresztül árad be a Teremtett Világba. A Nő ezzel táplálja a Férfit, akit ezen energia a saját szívébe vezet, így a Férfi szívből teremt szeretet-alapú Világot.

Ennek megértése, beengedése, megélése nyit utat annak, hogy a párok teremtő energiája egyesüljön, kinyíljon, megsokszorozódjon. Ez nyit utat annak, hogy megjelenjen életünkben a pár, akivel mindezt át tudjuk élni.

A női és férfi energiák mindannyiunkban jelen vannak, különböző inkarnációkban tapasztaltuk már a Lelkünket nőként és férfiként, a múltbéli sérülések meggyógyítása, a két energia önmagunkon belüli harmóniába ölelése megteremti a teret arra, hogy a másik nemmel kívül is harmóniába kapcsolódjunk, és EGY ERŐVÉ váljunk.

Az EGY ERŐ témájával azért dolgozunk továbbra is elkötelezetten, mert a szándékunk az, hogy nőket és férfiakat segítsünk hozzá ahhoz, hogy integrálják önmagukban a nő és férfi teremtőerőt, és hogy a párkapcsolatban a gyógyult, egyensúlyba került női és férfi energia együtt hozza létre a szakrális egyesülést, amelyben EGY ERŐKÉNT tapasztalhatjuk a boldogságot, és tudatos, gyönyörteli és áldott emelkedésünket.

Olvass tovább a kurzusokról, és jelentkezz most, hogy a kedvezményhez is hozzájuss.

 

Szeretettel,

Simrat Kaur/ Arató Mónika

 

Send this to a friend