Nosce te ipsum. – Ismerd meg önmagad!– állt a delphoi jósda kapuja felett e felirat. Ez egy olyan intelem, amit joggal nevezhetnénk a boldog élet alapjának. Az életedet ugyanis akkor tudod teljes mértékben kibontakoztatni, ha megérted, hogy ki vagy valójában. Ha megérted a Lelked, akkor érted meg, hogy mi motivál téged, milyen ösvényeket válassz magadnak, milyen energiájú emberekkel tudod kiteljesíteni az életedet. Ha eljutsz ideáig, akkor többé nem azt fogod észlelni, hogy csupa akadály, és megoldandó probléma az életed, hanem rácsatlakozhatsz az élet áramlására. Egyre kevésbé fogsz félni, egyre inkább hiszel önmagadban, és a teremtőerődben. Rövid távú eredményeket elérhetsz akkor is, ha a személyiséged szintjén igyekszel válaszokat találni a kérdéseidre. Akkor is, ha azt gondolod, hogy mindent a fizikai síkon kell megoldanod. De a valódi erő, a hosszú távú kibontakozás, amely az igazi Teljességbe vezet az, amikor Lélekszinten kívánod megtalálni az önmagadhoz vezetőválaszokat. Mások is megérzik a belőled sugárzó erőt, és az erő vonzani kezdi őket feléd.

Ha szereted, és elfogadod magad, akkor tudsz szeretni és elfogadni másokat. Ha bejártad az ösvényedet, amely önmagadhoz vezet, akkor nyílik meg számodra ugyanilyen mélyen egy másik lélek is. Ha megérted a Természet működését, akkor össze tudsz hangolódni vele, és fel tudod használni energiáit a saját fejlődésedre, testi- lelki jóléted kialakítására. Ha megérted a Párod lelkét, akkor fogod igazából megérteni őt, és akkor találja ő meg melletted a boldogságot. Amennyiben pedig megérted a Bőség lényegét, akkor tudsz rákapcsolódni az áramlására, és akkor jut el hozzád is érzékelhető formában. Mondhatod, hogy hosszú és fárasztó út az önismeret, és inkább bele sem kezdesz. Ez esetben azonban magadról mondasz le. Ha úgy döntesz, hogy mégiscsak felfedezed, ki vagy te valójában, akkor megtalálhatod a kulcsot a Tündérkert kapujához, ami a tiéd. Hangolódj össze önmagad, az emberek és dolgok legbelsőbb lényegével is, és boldogabb lesz az életed!

Jobban megértheted önmagadat, a bőséget, és a hozzá kapcsolódó viszonyodat, ha csatlakozol a hamarosan induló


Bőségvonzó online kurzushoz.

A kurzus segítségével meggyógyíthatod mindazt, ami eddig elválasztott tőle, és új mintákat teremts az életedben, létrehozva ezzel saját magad és családod jólétét. A Bőség-vonzó online kurzus 2012. március. 21-én, az Újhold megújító, elindulást támogató energiájával indul. Az online kurzus elvezet új valóságod megteremtéséig, mindezt úgy, hogy végre valóban változtatsz, még akkor is, ha már sokat foglalkoztál a témával.

A Bőség-vonzó online kurzus szerkezete:

 • 8 hét
 • 8 lecke
 • 8 tanítás
 • 8 gyakorlat
 • hanganyagok
 • bőségteremtő meditáció
 • megerősítések
 • mindennapi bőségteremtő varázslatok
 • saját személyes történeteim, mint segítségek
 • a kurzus végén pedig egy ajándék, amit postán küldünk el neked, és ami emlékeztetni fog és segít neked új világod megteremtésében.

“Nagyon szépen köszönöm az ajándékodat! Mindig magamnál hordom! Fantasztikus volt a kurzus. Gratulálok az összeállításhoz”. – Ibolya

Az online kurzus díja 11 000 Ft.

Az online kurzus alatt lehetőség van arra is, hogy személyesen konzultálj velem, így a saját személyes életedre nézve a kurzus hatékonyságát megnövelheted.


Figyelj! Kedvezmény a leggyorsabbaknak!

Ha legkésőbb 2012. február 26-ig egy összegben befizeted a díjat, kedvezményesen az alapkurzus díja  8 000 Ft. Így 27%-os kedvezménnyel vehetsz részt a kurzuson!

Olvass tovább és jelentkezz most, itt!

 
Hamarosan arra is lesz lehetőség, hogy a Teliholddal együtt gyógyulj. A Telihold sokféle lelki és testi folyamatnak kedvez. Többek közt ideális időpontja a gyógyulásnak, a hálaadásnak, és a rezgésszint emelésnek is.


Március 7-én, szerdán


Teliholdas gyógyítás

keretében találkozhatunk, négyszemközti ülés formájában.

Várlak:

 • ha bármilyen testi vagy lelki problémád van
 • ha szeretnéd növelni rezgésszintedet
 • ha egy adott helyzetben nem tudod, hogy mit tegyél
 • ha fel szeretnéd gyorsítani fejlődésedet életed bármely területén
 • ha megerősítést kérsz valamire, amit meg szeretnél valósítani
 • ha szeretnéd növelni életenergiádat

A gyógyítás növeli a tudatosságot, és fejlődési irányokat ad, amelyeket jól tudsz használni a betegségmegelőzésben és az öngyógyításban, és életterületeid fejlesztésében is.

Az egyéni ülések kb. 1 és negyed órásak, előre bejelentkezés szükséges.

A gyógyítás részvételi díja most 15 000 Ft helyett kedvezményesen csak 12 500 Ft.

Kérlek, részvételi szándékodat jelezd itt, a tárgy mezőbe beírva: TELIHOLD

E-mailben tájékoztatlak a helyszínről és a részletekről.


Szeretettel várlak!

Arató Mónika

 


Copyright © Arató Mónika
A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked.

Send this to a friend