Tudatosság. Egy szó, amelyet mostanában rengeteget használunk. Számodra mit jelent? Számomra azt a tudást, amely pontosan érti, hogy emberi lényként milyen energiák azok, amelyeken keresztül tapasztalást szerzel, és annak tudását, hogy hogyan ezeket az energiákat annak érdekében működtesd, hogy Lényed a lehető legmagasabb szintű állapotán át nyilvánulhasson meg. Hmm. Ahogy ezt leírtam, elgondolkodtam, hogy mennyit tanítanak meg nekünk ebből az iskolarendszerben? Most, hogy újra édesanya leszek, és egy új érkező lélek fejlődésért leszek felelős, még nagyobb hangsúly kerül választásaimra.

Azt például sehol nem tanítják az iskolákban, hogy hogyan élhetjük meg úgy a bőséget, itt a fizikai síkon, hogy a legmagasabb rendű célt, lelkünk szárnyalását tapasztaljuk meg, ezzel hozzájárulva saját személyiségünkön keresztül a többi ember, a világ emeléséhez. Félelemmel gondolunk az anyagiakra, és ez a félelem távolít önmagunktól, és lehetőségeink megtapasztalásától. A félelmen át szűkre szabjuk saját választásainkat, mindenáron a biztonságra törekedve.  Nagyobb tudatossággal az anyagi bőség is egy magasabb szinten teremthető meg.

„ A szándék megteremti a fizikai tapasztalást, a Fény belemerül a formába az energia az anyagba, a lélek a testbe- mind ugyanarról szól… Ha mindez nem tudatos, a széthasadtságot fejezi ki. Ha mindez már tudatos, elindultunk a teljesség felé.”- Gary Zukav

Mindannyian Édenkertünk, saját személyes valóságunk teremtői vagyunk, ahol minden nap eldönthetjük, hogy teremtésünk szándéka mire irányuljon, ahelyett, hogy áldozatként szemlélnénk a körülményeinket. Tudom, mert az elmúlt tíz évben én magam is átmentem  ezzel kapcsolatban a félelem különböző árnyalatain, míg megérkeztem a tehetetlenségből a tudatosságba, a rabság érzéséből a szabadságba, az örömtelen munkavégzésből hivatásom örömteli gyakorlásába, és a szegénységtudatból a bőség tapasztalásába. Van még fejlődni valóm ezen a téren is, de ez már egészen másról szól, mint korábban: béklyók helyett a minőségi választásokról.

Most két olyan programot is szeretettel ajánlok neked, amelyek neked is segíthetnek megteremteni a béklyók helyett a bőséget, és ezen a téren is megtapasztalni egy magasabb tudatosságot.

 

A Bőség-vonzó online kurzus

2012. május 21-én, hétfőn, az Újhold megújító, elindulást támogató energiájával indul. A kurzus segítségével megérted, hogy minek a következménye, ami eddig történt az életedben. Meggyógyíthatod, és elengedheted mindazt, ami egy torz valóság megteremtésében eddig veled volt, és belekezdhetsz annak az életnek a megteremtésébe, amire valóban vágysz. Magadba gyűjtheted azt a belső erőt, ami ahhoz kell, hogy valóban változtatni tudj az általad kívánt valóság irányába. Megérkezhetsz a szeretetbe, ami a bőség és gazdagság alapja is. Az online kurzus elvezet új valóságod megteremtéséig, mindezt úgy, hogy végre valóban változtass, még akkor is, ha már sokat foglalkoztál a témával.

A Bőség-vonzó online kurzus szerkezete:

 • 8 hét
 • 8 lecke
 • 8 tanítás
 • 8 gyakorlat
 • hanganyagok
 • bőségteremtő meditáció
 • megerősítések
 • mindennapi bőségteremtő varázslatok
 • saját személyes történeteim, mint segítségek
 • a kurzus végén pedig egy ajándék, amit postán küldünk el neked, és ami emlékeztetni fog és segít neked új világod megteremtésében

Tematika:

 • Van: Amit át szeretnél élni, meg szeretnél tapasztalni, az már mind benned van. Megkeressük, és ezzel elkezdjük teremteni.
 • Nem viszem tovább: jelenlegi helyzeted tisztázása; mi az, amit már nem akarsz.
 • Gyógyítom és elengedem: minden olyan mélyen gyökerező történést meggyógyítunk és elengedünk, amelyek segítségével létrehoztad azt a valóságot, amit már többé nem akarsz. Egyszer és mindenkorra.
 • Összegyűjtöm: támogató energiák összegyűjtése és összekapcsolódás velük. Minden olyan energiát beazonosítasz, segítségül hívsz és beépítesz mindennapi valóságodba, amivel megteremted új pénzügyi helyzeted, bőségedet és jólétedet.
 • Voltam: önkorlátozó hiedelmek összegyűjtése és átalakítása.
 • Vagyok: új gondolatok, vizualizáció, magnetizálás és teremtés.
 • Elfogadom: olyan napi gyakorlatokat tanulsz meg, amelyek segítségével átölelheted az életedbe érkező bőséget.
 • Áramoltatom: adni és kapni. A gyarapodást segítő törvények

Figyelj!

Az online kurzus díja 11 000 Ft.

Ha jelentkezéseddel és a kurzus díjának befizetésével benne vagy az első 8 jelentkezőben, akkor számodra a kurzus díja most 11 000 Ft helyett, csak 8 000 Ft., így máris 27% megtakarításra teszel szert!

Az akciós helyek hamar betelnek, ne maradj le, jelentkezz most!

Az online kurzus alatt lehetőség van arra is, hogy személyesen konzultálj velem, így a saját személyes életedre nézve a kurzus hatékonyságát megnövelheted.

Ha a rubin csomagot választod 3 visszajelzést, ha a gyémánt csomagot, akkor 6 visszajelzést kapsz tőlem e-mailben.

A programról, és az elérhető csomagokról itt olvashatsz bővebben, és jelentkezhetsz is.

Jelentkezz tehát, e-mailed tárgysorába beírva “Bőségvonzó”, itt: jelentkezem@simratyogaworld.com.

A levélben írd meg: teljes nevedet, és azt is, hogy melyik csomagot kívánod megrendelni (alap, rubin vagy gyémánt).

 

Ha úgy érzed, a bőség témájában szívesen találkoznál velem személyesen, akkor szeretettel várlak április 24-én, kedden a

 

Blokkoldó beszélgetés és gyógyítás a bőség megteremtéséért

Ezen a négyszemközti találkozón:

 • beszélgetünk arról, hogy eddig mit tapasztaltál az anyagiak terén
 • elengedjük mindazokat a blokkokat fizikai, érzelmi és gondolati szinten, amelyek eddig meggátolták a boldogságod megteremtését
 • meggyógyítjuk a fájó emlékeket
 • megnézzük, hogy az eddigi tapasztalatok merre szeretnének terelni, mit akarnak a számodra megmutatni
 • megfogalmazzuk a vágyaidat, és beépítjük őket az energiarendszeredbe, ahol el is kezdik bevonzani azt, amit szeretnél

A beszélgetés és gyógyítás hatására megnyugszol, magabiztosabbá válsz, könnyebbnek fogod érezni magad, hiszen megszabadulsz a visszahúzó blokkoktól. Tisztábban fogod látni a vágyaidat, és bátrabban vállalni fogod az igényeidet. Hamarosan pedig egyre inkább érzékelni fogod a világegyetem bőkezűségét.

„Mennyivel egyszerűbb, ha az érzéseiden változtatsz, mintha egy helyben toporogsz, és várod, hogy a külső körülmények megváltozzanak! Változtass az érzéseiden, és a helyzet is megváltozik!”- Rhonda Byrne

Az egyéni ülések kb. 1 és negyed órásak, előre bejelentkezés szükséges.

A gyógyítás részvételi díja 15 000 Ft helyett most annyi, amennyit 10 000 és 15 000 Ft között jó szívvel meg tudsz fizetni.

Kérlek, részvételi szándékodat jelezd itt, a tárgy mezőbe beírva: BLOKKOLDÁS A BŐSÉGÉRT

E-mailben tájékoztatlak a helyszínről és a részletekről.

 

Szeretettel várlak, 

Arató Mónika

 

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked

Send this to a friend