tavaszi napfordulóHamarosan, március 20- án pénteken beköszönt a tavasz. Ez a tavaszi napéjegyenlőség napja, amely most Napfogyatkozással, és az Újhold gyógyító hatásaival is kiegészül. Erős nap lesz, és egyben egy új kezdetet, egy sorsfordulót is jelöl. Az elmúlt hónapok erőteljesen a belső munkáról, elengedésről szóltak. Sokan el is fáradtak a belső nagytakarításban. Kérdésként érkezett hozzám, hogyha az ember fia- lánya egyre rosszabbnak látja a helyzetét a tudatalattiból felemelkedő minták felismerésével, akkor mi a teendő? Hogyan fog mindez megváltozni?

Ahogy én látom, másokkal kapcsolódva, és a saját utamat járva, és amit üzenni tudok erről, az az, hogy ne állj meg.

Menj, menj az úton, menj tovább!

Ne nézz, ne nézz vissza már!

Ez egy régi sláger szövege, de most nagyon aktuális. Bányásztál már eleget a mélyből, a sötétből, most már fordulj a Nap, a Fény felé, lásd a célodat, és menj tovább. Lépj a tettek mezejére! Vállald fel a fényedet! Ne aggódj amiatt, hogy mi fog történni, hogy hogyan fogod megváltoztatni magadban mindazt, ami gátol. Ha a tisztulásodra, fejlődésedre, és a céljaidra koncentrálsz, az elengedés magától megtörténik.

Felismerések érkeznek, amolyan aha élmények, amelyek annyira erősek, hogy az elengedést is nagymértékben segítik. Elengedni egyszerű abban a pillanatban, amikor az alapvető felismerés megérkezik. Egyszerűen szélnek ereszted a régi mintáidat, és többé nem játszod el őket. Ez nem azt jelenti, hogy még lehetőségként sem lesznek veled, de tudsz választani aközött, amit szeretnél, és aközött, amit nem.

Tavasz van, az ültetés ideje, egyszerűen túl nagy a tét a régit elültetni újra, ha az már nem szolgál. Vagy ismételni szeretnéd önmagad? Ez is egy lehetőség, de folyamatosan tágulsz, és fejlődsz, így változol, és változik a valóság is, amit észlelsz. Légy éber, és érzékeld a sorsfordulat lehetőségét! Élj vele, tedd jobbá és szebbé az életed!

Március 20-a fontos dátum azoknak is, akik a külső és belső szépségükön, a kegyelem megtapasztalásán dolgoznak. Péntek este találkozunk a

Szépség és kecsesség kundalini jóga workshopon

a tavaszi megújulás jegyébenszépség

Már csak 2 fő részére van helyünk, ha te szeretnél lenni az egyik, olvass tovább a programról és jelentkezz itt!

Március 20-a az első jelentkezési határideje

A Lét illata –életörömre hangoló elvonulásunknak Kerekerdőn jógával és tánccal

május 7. és 10. között

A LÉt illata

A tavaszi virágzásokkal mi magunk is vágyjuk a megújulást, a kinyílást.

A május egy különösen misztikus hónapja a tavasznak. Mintha minden érzékünket arra hívná a Természet, hogy vegyük észre a Lét csodáját. Gyönyörű virágok nyílnak, illatuk betölti a friss levegőt. Még a régiek is mondják: a májusi eső aranyat ér. A föld már magába foglalta a magokat, és táplálja a növényeket a virágzásban. A Nap ilyenkor melegen süt a Nyár és a szabadság érzését megidézve. A májusfa állítás hagyománya pedig a szerelem üzenetét hordozza számunkra. Minden azt üzeni: örülj a Létnek, és töltekezz fel az illatával, és határtalan energiájával.

Ahhoz, hogy valóban meg tudj érkezni a májusi energiákba, a Lét örömébe, és felszabadítsd a szíved, egy különleges programot állítottunk össze kundalini jógával, LEMangURIA tánccal, hangtálakkal, gongokkal, meditációkkal, és a Természet közelségével.

A helyek gyorsan fogynak, ha megszólít a program, akkor jelentkezz most, nehogy lemaradj!

Olvass a programról tovább itt, és jelentkezz most!

Új programok is indulnak!

A rugalmasság és fiatalság megőrzése

4 alkalmas kundalini jóga nyitott csoport indul

március 31-én kedden

Rugalmasság és fitalaság

A rugalmasság gyakran már egész fiatal korban elkezd rugalmatlansággá változni. Sokat végzünk ülőmunkát, sok stressz éri a szervezetünket, ami befeszíti az izmokat, és csökkenti a hajlékonyságot. Gyakran túlvállaljuk magunkat, és a gerincünk érzi meg, hogy több terhet cipelünk, mint amennyit elbírunk. A gerincünk tiltakozni kezd, és a szervezet gyakran fájdalom, vagy gerincsérv formájában jelzi, hogy elég volt.

A korunkat a gerincünk rugalmasságán tudjuk mérni. Maradj rugalmas, és fiatal maradsz!- tartja a kundalini jóga tudománya. A csoportban a gerinc rugalmasságát fogjuk fejleszteni négy együttlét alatt. A gerinc jó egészségi állapota és rugalmassága alapvető a jó testi és lelki komfortérzethez. A program alatt az összes gerinccsigolyát stimuláljuk, és minden csakra kap egy energialöketet. Mivel minden csakrára hatunk, így a belső szerveinket is felfrissítjük, illetve a csakrákhoz tartozó életterületek újra rendezés alá kerülhetnek. Tisztább mentális állapotot fogunk elérni, a gyakorlatok javítják az elme működését, és a memóriát.

Olvass erről a programról tovább itt, és jelentkezz kedvezményes bérlettel!

A tavasz érkeztével egy útmutatót adunk a kezedbe az életed lehetőségeinek felismeréséhez Mi lenne, ha nem a külvilág határozná meg, hogy alakul az életed, hanem Te magad? Ha nem a főnököd és a környezeted határozná meg az értékedet, hanem Te fedeznéd fel Önmagadban, és aztán ezt a kisugárzást képviselnéd a világnak, ami által megteremtenéd az új valóságodat?

Válj Igaz Valósággá! (VIV)

webkurzus indul

2015- április 22-én,

hogy megtaláld és megvalósítsd önmagad!

Vál Igaz Valósággá2

Tudod-e, hogyha te nem választod és valósítod meg önmagad, mennyit elveszel másoktól és a világtól?

Ha elfogadod, és kibontod a kincset, amely a teremtéseddel meg kíván nyilvánulni a világban, akkor nem élsz hiába. Akkor a saját magad, és mások örömére létezel, egyre több fényt, és ragyogást árasztva magad körül, amely értékes hozzájárulás a világhoz.

Önmagad megismerése, az életcélod megértése, és a saját utad választása nemcsak lehetőség a számodra, hanem a te felelősséged is! Ezt senki más nem tudja megtenni helyetted!

Minden érzésed, gondolatod, tetted és választásod, amely összhangban van azzal, aki valójában vagy, örömet ad a számodra, és igazi értéket képvisel. Ezért születtél.

Mit ad számodra a webkurzus, ha rész veszel benne?

• Megkapod a segítséget, hogy gyógyuljanak a családi kapcsolataid, könnyebben el tudj engedni olyan mintákat, amelyek nem könnyed és örömteli hozzájárulásai az életednek

• A kapcsolataidat harmonikusabbnak tapasztalod, mint korábban

• Mélyebben fogod ismerni önmagad

• Növekszik az önbizalmad

• Pozitív változásokra számíthatsz a bizalom terén. Nő a bizalmad a Létben, és ezáltal az életedet támogató energiákban, eseményekben és személyekben

• Bátrabban, és könnyedebben valósítod meg a céljaidat

• Megkapod a segítséget, hogy megtaláld és megvalósítsd önmagadat

A webkurzus tematikájáról és részleteiről itt tudhatsz meg többet!

Csodás tavaszt kívánok!

Simrat Kaur/ Arató Mónika

ਸਤਿ ਨਾਮੁ

Send this to a friend