búzakalászÜnneplek. Magamban örvendezek a létnek, annak a gyönyörű életnek, amely bontja ki önmagát bennem, körülöttem. Hetek óta eltölt az az érzés, hogy boldog vagyok, mert minden, ami lélekszintről akart belőlem megjelenni, lépésről- lépésre valósággá válik. Hetek óta bennem rezeg a mélységes hála érzése az életért, mindazért, ami az utóbbi években kibontotta magát. 2007 óta rengeteget változott az életem, mintha tényleg újjá születtem volna, és egy új inkarnációmat élném. Leromboltam mindent, amit helytelen önismeretből, bár a világnak tökéletesen megfelelve felépítettem, és elkezdtem a valódi életemet, amelyben azokat az értékeket táplálhatom, amelyek fontosak a szívemnek.

Az egyik ilyen a nőiség dicsérete. Nagyon boldog vagyok, hogy egyre több színét tapasztalom meg a női lét varázsának. Nőként mi vagyunk a szépség titkának őrzői, a szerelem lángjai. Magunkban hordozzuk az életadás édes fájdalmainak és örömeinek lehetőségét és emlékeit. Egyre tudatosabban vagyok jelen abban, hogy lány gyermekeket nevelek. Nagy felelősség, hiszen a jövő asszonyait, szerető társait, édesanyáit terelgetem az útjukon, és ezzel hatással vagyok a férfiakra és a mindenségre is.

a napbaöltözött asszonynál

A másik fontos érték a család. Az a „műhely”, ahol megvalósul férfi és nő egysége, a gyermekek szeretetre nevelése, egymás elfogadása, az érzelmi biztonság, és az otthon melege. Én legalábbis ezt építem a Kedvesemmel. A harmadik fontos érték az alkotás. Azok a pillanatok, amikor összeölelkezve Istennel, valami újat, szépet hozok létre. E nélkül nem szeretnék élni. Szeretem megtapasztalni azt, ahogy a világban láthatóvá válik az alkotásom, és szeretem látni, ahogy formálja a nagyobb valóságot.

napvirágAzért írok minderről, mert az időjárás változékonysága, és a magyar valóság nem mindig ad alapot arra, hogy boldognak és kiegyensúlyozottnak érezd magad. Ám Július 2-a Sarlós Boldogasszony napja, amely magában hordozza az életadás, a bőség, és a Fény ünnepét.

 „Ez az ünnep a kalász őrizte fény magasztos ünnepe, a kenyéradás alkalma, s a földi anyaság megszentelése: az asszony, az anya a teremtett mindenekben ekkor Napba öltözik, a méh hordta magzat, Jézus okán.”– Molnár V. József: Hétboldogasszony című könyvéből.

Úgy döntöttem tehát elkezdem az ünneplést. Életem ünneplését, a szerelem, a család, a gyermekek, az alkotás, a szeretet ünneplését. Ünnepeld ezen a napon mindazt, amit létrehoztál, amit learatsz az életedben. Adj hálát a Fényért benned, ami megérlelte a kalászokat. Ünnepeld a Napot, amely minden nap felkel, és a fényre, saját teremtőerődre emlékeztet. Indíts el az újabb körön azoknak a vágyaidnak a megvalósulását, amit egy év múlva, Sarlós Boldogasszony napján le szeretnél aratni.

A kalászok érése, és kibomlása most nagyon felgyorsult az életünkben, és ez a minőség van jelenimages január óta a mindennapjainkban. Ennek egyik előidézője a januári Munay- Ki beavatás, amit együtt kaptunk meg a Párommal. Szeretem továbbadni ezt az energiát, mert tudom, hogy mindazok, akik megkapják, egy idő után hatalmat nyernek a saját életük felett, áldottá válnak a mindennapjaik, és képesek lesznek megszabadulni minden negatív mintától, ami eddig lehúzta az életüket. A következő ilyen Munay- Ki beavatás július 19-20-21-én lesz, ahol nemcsak az energiát kaphatod meg, hanem a jogot is, hogy továbbadd másoknak.

gazdagság istennőA hála az egyik alapja a bőség megteremtésének is. Mindannak a beazonosítása, ami már van. Elengedése mindannak, amit már nem szeretnél tapasztalni, és behívása annak, aminek szívesen átadod magad. Az elfogadás, és az áramoltatás megtanulása is rád vár, ha szeretnéd bevonzani az életedbe a bőséget, illetve te magad olyanná válni, aki nem akadályozza, hanem vonzza mindazt a jót, amit át szeretnél élni. A Bőségvonzó online kurzus augusztus 13-án indul, és július 10-ig még jelentős kedvezménnyel jelentkezhetsz rá!

Jó ünneplést kívánok Mindenkinek!

 

Szeretettel,

 

Arató Mónika

Send this to a friend