adventAdvent heteit éljük (a jelentése: eljövetel), ami mély belső utazásokra hív az átalakulás, a fényesedés jegyében, és ha átadod magad a folyamatnak, az nagyban segíti a további utadat. Minden kérdés a boldogság és boldogtalanság két pólusa között mozog bennünk, amit hívhatunk úgy is, hogy öröm vagy szenvedés, félelem vagy szeretet, ellenállás és elfogadás.

Teljesen mindegy, hogy melyik póluson vagy éppen, ha elfogadod, hálás vagy érte, és ünnepled, mint a saját részedet, mint a saját, egyedi utadat, akkor azzal tulajdonképpen megáldod. Ha ünnepelni tudod, azt, ami éppen van, az abban segít, hogy benned megszűnjön az ellenállás az adott helyzet iránt, és meg tudj érkezni a megadásba. A megadásban fel tud tölteni az univerzum ereje, abbahagyhatod a küszködést, és erőlködést, és el tudnak jutni hozzád a segítségek, amelyek mindig ott vannak, csak az ellenállás nem teszi lehetővé az érzékelésüket. Most arra kapsz lehetőséget, hogy egyre nemesebb szerszámmá válj, aki képes a szeretetet egyre mélyebben átélni, és élni. Az ünneplés pedig lehetővé teszi, hogy ne zárd ki magad a szeretet érzékeléséből. A szeretet van, veled vagy nélküled, és mindenkinek megnyilvánul, aki megnyílik neki. Ha még nem tapasztalsz belőle eleget, vagy jobban magadba szeretnéd fogadni, akkor gyakorold az ünneplést, és az segíteni fog!

Az ünneplés a tudatosság egyik legmagasabb szintű formája, és az Univerzum igazi állapota.ünnep Ha megünneplünk bármit, ami megadatott nekünk, akkor lehetővé tesszük, hogy a tudatosság egyik legmagasabb szintű formája elindítsa az örömet és a gyógyulást az életünkben. Ha valami olyat kapunk, amit negatívnak vagy sötétnek látunk, eleinte túl nagy merészségnek tűnik megünnepelni, de ha a sötétségbe behozzuk az ünnep fényét, abban megmutatkoznak az emberi faj legnagyszerűbb vonásai.

Amikor nagyon lent vagyunk, az ünneplés ugródeszkája a legmagasabb öröm és szeretet szintjére röpíthet bennünket. Ha megünnepeljük azt, ami sötétnek tűnik, lehetővé tesszük, hogy eljöjjön a hajnal, és a probléma megoldása megmutatkozzék.

Az ünneplés lehetővé teszi, hogy a szeretetben mindenki osztozzék, és a szeretet segítségével az ember mindent kibír, amin keresztül kell mennie. A szeretet lehetővé teszi, hogy a fizikai, értelmi vagy szellemi feladványainkat megoldjuk. Ha megünnepeljük azt, amit kaptunk, anélkül, hogy az illúzió rabjaivá válnánk, akkor mindent, amit kaptunk, ajándékká változtathatunk. Ha az, amit kapunk, már önmagában is ajándék, az ünneplés lehetővé teszi, hogy teljes egészében megéljük. – Chuck Spezzano

Az elkövetkező napokban, hetekben, hónapokban tehát keresd az ünneplés lehetőségeit. Velünk is ünnepelhetsz, itt megtalálod az alkalmakat rá.

Munay- KiDecember 13-14-15-én tartjuk az év utolsó Munay- Ki beavatását, és oktatói képzését. A három nap végére mindenki, aki megkapta eddig az energiát, kifényesedett, az öröm, és az ünnep energiája töltötte fel. Több, ősi tradíciókkal élő nép tudott előre az emberiség új korszakáról, és a kialakuló új emberi fajról. Segítséget is adtak hozzá, hiszen az új emberiség, tőlünk, most élő emberektől igényli azt, hogy változzunk. Változás nélkül hogyan is akarnánk valami újat, magasabb minőségűt létrehozni? A Munay- Ki az inka hagyományokat gyűjti össze kilenc rítus energiájában, ami hozzásegít ahhoz, hogy rugalmas légy a változásokban, és fejlődj.

A mostani beavatásra már csak néhány férőhely van. Olvass róla többet, és jelentkezz itt!

December 18-án szeretettel várunk évzáró eseményünkre, a Fényünnepre a Vízöntő korVízöntő korszak mantráival. Az este során hét olyan mantrát fogunk zengetni, amelyek rezgése a jóga több évezredes tudása alapján segít minket a változásban. A hét mantra éneklése csodálatos közösségi és egyéni élményhez juttat, és hatalmas gyógyító, és átalakító erővel bír.

“Lényegében az emberiségnek a kiskorúságból az érettségbe való fejlődéséről beszélünk itt. A Halak Korszakát hátrahagyva olyan korba lépünk, melynek fő erényekként tisztelt tulajdonságai a globális tudatosság, az életerős kisugárzás, az intuíció és az együttműködés lesznek. Olyan időszak érkezik el, amelyben a kiegyensúlyozott bőség a meghatározó, és észlelési, gondolkodási, érzelmi és érzékelési képességeink evolúciós, fejlődéstani változáson mennek majd keresztül.” – Gurucharan Singh Khalsa

A Fényünneplő meditációs estről itt olvashatsz tovább, és jelezheted is részvételi szándékodat.

2014Az érkező új évet is ünnepelheted, ezzel megáldhatod az utadat benne, rajta. Erre lesz kiváló lehetőség a 2014. január 11-én megrendezésre kerülő Varázslatos 2014 meditációs est. Az est már hagyomány nálunk, hiszen az elmúlt négy év érkezését mindig ” Varázslatos” programmal vártuk, és egyéni életemben úgy érzem, meg is lett az eredménye. Szeretettel várunk hát, ha szeretnéd magad ráhangolni a tűz ló, a teremtés energiáinak évére, ahol megtapasztalhatod, hogy minden helyzetből van kiút!

Olvass a Varázslatos 2014 meditációs estről többet itt, és tarts velünk!

 

Szeretettel,

 

Arató Mónika

 

Send this to a friend