Február 1-el átlépünk egy újabb hat hetes időszakba, amikor az új kezdetek energiájával növekedni kezdhet minden vágyad, amit eddig megálmodtál. Ha az elmúlt hat hetedre egyfajta zsibbadtság, lét közötti érzés volt jellemző, amelyben megálmodtad, hogy mit szeretnél az újévtől, akkor most érzékelheted, hogy az energiák újra változnak. A föld még fagyott, de a mélyben, a kis magokban már éled az új élet tüze. Belső szerkezetük már átalakulóban van annak érdekében, hogy később egy kis csíra alakuljon ki belőlük, majd lassan növekedni kezdjen egy új kis szárkezdemény a felszín felé.

Ha ráhangolódsz az anyatermészet energiáira, akkor érzékeled, hogy benned is éledni kezd a belső tűz, megjelenik benned a tettvágy, hogy elindulj a vágyaid megvalósítása felé. Keresni kezded a lehetőségeket, vagy éppen maguktól jelennek meg. A közeledő tavasz energiája már ott érződik a most még fagyott földek alatt, és benned is lassan életre kel az érzés, hogy újjászüless. Ha eddig jól követted a természet energiáját, akkor elengedtél mindent, ami már nem szolgál, és most megérkezhetsz a gyógyulásba. Tiszta lappal indulhatsz, nem számít, hogy eddig mi történt, csak az, hogy innentől ki szeretnél lenni. Milyen minőségekre vágysz az életedben? Milyen energiákat szeretnél megtapasztalni? Mit kívánsz létrehozni, megvalósítani?

Az álmodozásból megérkezhetsz a szándékok kimondásának időszakába. Fogalmazd meg, amit szeretnél, kezdj róluk beszélgetni másokkal, tervezgess. Válj olyanná, mint egy mágnes, aki képes bevonzani lépésről lépésre a megvalósításhoz szükséges segítő energiákat. A belőled sugárzó belső tűz pedig lassan másokat is melegíteni kezd, a fényed vonzóvá válik. Tarts ki az álmaid mellett, higgy magadban, és töltsön el a határtalan bizalom az élet iránt. Tiszta lappal indulsz, bármit rajzolhatsz a fehér lapra, amit a szíved diktál.

Két programot is szívből ajánlok az új kezdetekhez.  Először is szeretném a Paradicsomi bőségre való visszaemlékezésünket és belső folyamatod megtámogatni 2012. február 17-én egy

Bőség- és gazdagság teremtő, gyógyító és meditációs esttel,

amelyre szeretettel várlak Téged is, ha szeretnél végre megérkezni a pénz, bőség, és gazdagság érzékelésébe, és megteremtésébe.

Ezen az estén 18:00 és 21:00. óra között:

 • Létrehozzuk a teret, amiben megtörténhet a bőség varázslat
 • Kiemeljük és meggyógyítjuk mindazt az érzelmi és gondolati energiahiányt és blokkot, ami eddig távol tartotta tőled a bőséget.
 • Megerősítéseket programozunk be a mátrixunkba, ami lehetővé teszi, hogy a kapcsolód mindig be legyen kapcsolva a bőség, és gazdagság érzékelésére és megteremtésére.
 • Szándékimpulzusokat küldünk ki, amellyel behívjuk az Univerzumból mindazt, amire vágyunk.

A meditációs estek mindig varázslatosak, a legutóbbiról olvasd el egyik résztvevőnk véleményét:

„A magamban feleslegessé váló gátat gondoltam elengedni, elsődlegesen. Ennél sokkal több minden történt. ..Persze, biztos van még tennivaló, de azt a felszabadult, békés, oldott állapotot, amit minden szinten megéltem, lelkileg, érzelmileg és a testi szinten, elvehetetlen lét élményként őrzöm a szívemben.Az utazás közben , a kezed a szívemhez tetted, olyan meleg és jó érzéssel teli volt. A zene, a hangok, mind áthangoltak egy felhőtlen szellemi szintre. Valóban a nyugalom áradt szét bennem…Mintha elengedődtek volna a gyermekkori fájdalmaim, és persze a könnyem szinte az egész lazítás és simogatás közben , mint a patak megeredt, de örömömben! A tánc, a közös ringás is jól esett. Az ölelésről nem is beszélve. Tény hogy úgy feltöltődtem és kikerekedtem, aludni se tudtam igazán. A teljességet húztam idézetként  Weöres Sándortól  ez magáért beszél. A társaimat ajándékként élem. „ – Sándor Katalin

Tudnivalók a Bőség-és gazdagság teremtő gyógyító és meditációs estről:

Időpont: Február 17. péntek, 18:00 – 21:00 óra

Helyszín: Budapest, Sziddhárta Közösségi Ház, Budapest VI., Andrássy Út 98. (Kodály Köröndnél), Rekettye Terem

Részvételi díj: 4 000 Ft.

Figyelj! Ha jelentkezésed legkésőbb február 10-ig elküldöd, és addig befizeted, akkor a díjad csak 3 500 Ft.

A létszám korlátozott, ezért helyedet a díj előzetes befizetése esetén tudjuk biztosítani. Jelentkezésedet követően e-mailben megküldjük a részleteket.

Jelentkezni itt tudsz: jelentkezem@simratyogaworld.com , a neved, e-mail címed megadásával.

A meditációs estről itt olvashatsz részletesebben!

 

Február 16-án,  kedvezményes

Valóságteremtő Mátrixgyógyítást 

tartok, amely támogatja a régi érzelmi, gondolati minták elengedését, új dolgok elindítását, és az új szándékimpulzusok kiküldését az Univerzum felé.

Várlak téged szeretettel:

 • ha bármilyen testi vagy lelki betegséget szeretnél elengedni
 • ha át szeretnéd alakítani egészséggé és életerővé
 • ha régóta azonos mintákat ismételgetsz a párkapcsolatodban, és ezt már többet nem így szeretnéd tenni
 • ha meg szeretnéd tapasztalni a valódi szerelmet
 • ha sikeresebb, és boldogabb szeretnél lenni
 • ha valami régóta nem sikerül, amit szeretnél
 • ha javítani szeretnéd a kapcsolataidat
 • ha anyagi bőséget szeretnél teremteni
 • ha új képességekre szeretnél szert tenni
 • ha több életerőt, és energiát szeretnél magadban megtapasztalni.

Az egyéni ülések kb. 1 és negyed órásak, előre bejelentkezés szükséges.

A Valóságteremtő Mátrixgyógyítás díja most kedvezményesen   15 000 Ft helyett csak 12 500 Ft.

A gyógyításon előre egyeztetett időpontban tudlak fogadni.

Kérlek, részvételi szándékodat jelezd itt, a tárgy mezőbe beírva: MÁTRIX.

E-mailben tájékoztatlak a helyszínről és a részletekről.

A gyógyításról itt olvashatsz bővebben!

 

Szeretettel várlak!

Arató Mónika

 

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, azt külön megköszönjük Neked.

 

Send this to a friend