Újhold napja van. Lehet, hogy nem tudatosul most annyira mélyen a borongós idő miatt, pedig ez most egy egészen különleges Újhold, mint ahogy az időszak is egészen különleges, amit tapasztalunk körülbelül augusztus óta. Az emelkedés annyira begyorsult, hogy ha jól figyelünk befelé és egyben kifelé, akkor minden nap helyére kerül valami a belső és a külső világunkban is.

Csodálatos napok ezek. Színezi a béke, a hála, a szépség, a kedvesség egy- egy új árnyalata. Most nem lehet elég jól tájékozódni abból, amit eddig tapasztaltunk. Új frekvencia van érkezőben, és ebben a légkörben csak az a jó megoldás egy- egy új szint meglépésére, ha nem az eddigi tapasztalatokra támaszkodunk. Befelé és felfelé érdemes keresnünk, és kérdésben élni, mert ami most van születőben az egyértelműen az isteni énhez kapcsolódik. Az isteni énünk pedig szívesen válaszol, ha befelé figyelünk és kérdezünk. Úgy válaszol, hogy megtörténtté varázsolja a kérdésünk lényegét.

Milyen az aranykori közösség? Hogy fog az megvalósulni?- kérdeztem még augusztus elején. És az Élet elém rakta a választ olyan gyönyörűen, ahogyan magamtól soha nem tudtam volna kitalálni. Az aranykori közösség lélekközösség. Nem attól válik közösséggé, hogy térben közel vagyunk egymáshoz.  Attól válik azzá, hogy az örömben találkozunk. Vagy szolgálattétel közben. Vagy gyakran gondolunk egymásra, és lélekszintű kommunikáció zajlik. Nem szükséges ehhez sűrű személyes találkozás, még chat, messenger, e-mail vagy sms sem. Mégis történik, és nyitja a szíveket. És mikor kell, összehoz minket a sors. 

Az isteni rend kibontakozóban van. Egyéni és társadalmi szinten is. Nincs mitől félni, mert minden értünk történik. Az lesz a valóságod, amit a szívedből el tudsz képzelni. Itt az Újhold, új kezdetek, az újjászületés napja. Imádkozz, kérdezz a felsőbb énedtől, bármi is foglalkoztasson, és csodálatos válaszokat találsz. Áldás!

 

 

Send this to a friend