A fény születéseMegszületett a Fény. December 18-án egy gyönyörű mantra esttel készültünk a Fény 21-i érkezésére, és egy nagyon erős tanítást kaptam ezen az estén. Már napokkal az esemény előtt készítettem fel a termet, az oltárt, és hangoltam be tárgyakkal, hangokkal a teret, hogy a lehető legtámogatóbb környezet alakuljon ki a közös énekléshez. Tökéletes volt a terem, de nekem még beugrott egy gondolat, hogy bár kevés az időm, még el kellene szaladnom venni egy adventi koszorút, hogy meggyújthassuk rajta a gyertyákat. Úgy éreztem, hogy ez lenne a korona, amit a díszítés végén elhelyezek.

A Guru, Yogi Bhajan fényképe ott volt az oltáron, és Ő számomra egy nagyon élő energia. Olyan, mintha ott állna mellettem a térben, lénye még fizikai létezésén túl is itt rezeg, és kommunikál. A belső hangom azt súgta, hogy minden jó úgy, ahogy van, nem kell tovább feszülnöm ahhoz, hogy még tökéletesebbé tegyem azt, ami már így is jó. Nem hallgattam erre a belső hangra, és a gondolatomhoz ragaszkodtam, hogy elmegyek koszorút venni. A Párom még meg is kérdezte, hogy biztos kell ez?

Yogi BhajanMegvettem a koszorút, elhelyeztem az oltár mellett, és meggyújtottam rajta a gyertyákat. Megérkeztek a résztvevők, elkezdődött az esemény, és az utolsó mantra után vettem észre, mikor felálltunk, hogy egy tánccal zárjuk le az estet, hogy a koszorún lévő gyertyák nagyon furcsán lángolnak, szinte már felgyújtva az alapját adó fenyő díszítést is. Gyorsan el akartam fújtam a gyertyákat, de nem sikerült elsőre, másodszorra sem, és mikor erősebb levegővel fújtam, a forró viasz az arcomba csapott. Másnap meg is jelentek az arcomon piros foltok, amelyek néhány napig sebesek is voltak. Teljesen egyértelmű volt számomra az üzenet, ami a Gurutól jött.

Kövesd az intuíciódat, figyelj a belső hangodra, mert nálad van a tudás! Ha tudóként nem így teszel, annak következményei erősebbek lesznek, mint ahogyan korábban érzékelted. Ha követed a belső hangodat, kapcsolódsz a teremtő energia áramlásához.

A felületi sebek néhány napon belül elmúltak, de az égető érzés emléke megmaradt, mintegy jelölve a további út üzenetét. Az intuícióm olyan erős, hogy szinte látom magam előtt a következő év történéseit, és tudom, hogy velem van a képesség, amit a Munay- Ki beavatáson megkaptam: képes vagyok a történtek megvalósulása előtt befolyásolni a jövőt, és azt a történetet választani, ami látni szeretnék. Erre mindenki képes, aki követi a belső hangját, és megérti kapcsolódását és viszonyát a Forrásenergiához. 

vízöntőMinden átalakul. A Vízöntő kor embere másképp dönt, gyorsabban változik, és alkalmazkodik az új energiákhoz. Változnak a párkapcsolatok, a családi kapcsolatok, egyre tisztábbak az egyéni utak, és egyre inkább gyakorolhatjuk az összefogást. Irányjelzőként minden hónapban lesz Teliholdas meditációs est a Vízöntő kor mantráival, legközelebb január 16-án. A mantrák energiája mindig segít, hogy a következő Teliholdig erősek legyünk, és meg tudjuk tenni azokat a lépéseket, amelyek tovább lendítenek az utunkon, hogy fejlődjenek azok a képességeink, amelyek lehetővé teszik az új világban való boldogulást. 

Aktuális programok, amelyekre most kedvezménnyel jelentkezhetsz: 

1. Kiteljesedés 3.0 webkurzus január 6-tól! Tanuld meg szeretni önMAGad

kiteljesedés

2. Varázslatos 2014 meditációs est január 11-én az új év boldoggá teremtéséért!

2014

3. Teliholdas meditáció est a Vízöntő kor mantráival január 16-án

Vízöntő kor

4. Munay- Ki beavatás február 8-án egy napos energiaátadás, 3 napos oktatói képzés február 21-22-23Munay-Ki

 5. Kiteljesedés 2.0 webkurzus február 11-től

Édesanya

6. Bőségvonzó online kurzus február 14-től

Bőségvonzás

7. Belső erő meditációs iskola március 8- tól

belső erő

 

Szeretettel ,

 

Arató Mónika

 

Send this to a friend