Ha más életet szeretnénk élni, mint eddig, érdemes változtatni a szokásainkon. Ha ugyanazokat a dolgokat tesszük, mint amit eddig tettünk, kevés az esély arra, hogy más dolgok jöjjenek létre.

Hiába várod például, hogy lefogyj, ha ugyanannyit eszel, és ugyanannyit mozogsz, mint korábban. Ha fogyni, szeretnél, összeállíthatod tudatosabban az étrendedet, és érdemes többet mozognod is. Így nagy eséllyel valóban fogyni fogsz. Ha nem változtatsz, aligha változik valami.

Ha le szeretnéd tenni valamilyen függőségedet, vagy régi mintádat, ami nem hozott boldogságot, akkor először is ezt érdemes elhatározni, majd kialakítani az ehhez kapcsolódó új megegyezéseket önmagaddal (pl. hogy csak este nézed meg az e-mail-jeidet, és a közösségi médiát is esti 10 percre korlátozod). Majd, ha megvannak az új szabályok, akkor önmagadat kell kontrollálnod, hogy be is tartsd őket. A régi szokások helyett érdemes újakat, és hasznosabbakat találni, amelyek valóban Téged szolgálnak.

Mindehhez nagyban segít, ha megtanulod másképp tapasztalni önmagadat és az életedet. Ha kialakul benned egy nagyrabecsülés az életed teremtője és a műve iránt, akkor önmagadra, mint a Műre is másképp fogsz tekinteni. Ha megérted azt a lelkesültséget, amellyel Isten megalkotott, akkor sokkal jobban fogsz erre a kincsre vigyázni. Ha meg szeretnéd érteni Isten motivációját a Te teremtéseddel, akkor igyekszel rájönni, hogy ki is vagy valójában, és hogy milyen egyedi fortéllyal áldott meg, amit csak te tudsz adni a világnak.

Mindehhez arra van szükség, hogy elengedd mindazt, amit magadról, az életről és Istenről gondoltál, és hogy megnyílj valami tágabb valóság számára. Merd bátran tapasztalni önmagad, és azt is, amikor elhagyva egy régi mintát, mást élsz meg az új szokásaid által. Ez az út, ahhoz vezet, hogy át tudod lépni az addigi kereteidet, és az új eredmények, mélyebb önismerethez és nagyobb sikerélményekhez juttatnak. Akkor valóban egyre inkább úgy tapasztalhatod az életedet, mit egy áldást.

Erre hívunk május 10. és 13. között az ‘Áldás’ elvonulásra Bölcskére, a Szent András kastélyba, ami már önmagában is egy áldás.

Mire számíthatsz?

  • gyönyörű környezetre
  • pihenésre a kastély birtokon
  • tápláló és egészséges ételekre
  • kundalini jógára és meditációkra
  • a Japjit néhány pauriját fogjuk részletesebben tanulmányozni és tanulni, amelyek segítenek az áldás felismerésében és elfogadásában
  • tibeti hangtálak ellazító, és gyógyító rezgésére
  • Belasics Edit, a kastély tulajdonosának körbevezetésére, amikor Edit azt is elmeséli majd, hogy teremtette meg a jelenlegi kastélyt, ami áldás hoz mások számára.

 

Várunk nagy szeretettel ezen az inspiráló hétvégén, amire április 24- én kedden éjfélig még kedvezménnyel jelentkezhetsz!

 

Olvass az elvonulásról részletesebben itt, és jelentkezz most!

 

Szeretettel várunk!

 

Send this to a friend