Tegnap gyönyörű napom volt. Két csodálatos Teliholdas gyógyítást tartottam, és éreztem, ahogy gyógyítás közben emelkedik a szívem, és én magam is gyógyulok. Úgy éreztem, ilyen erős még sosem volt az energia, amely rajtam keresztül áramlik. Gyógyítás közben hálát adtam azok életének pozitív változásáért, akiket éppen lélekenergiával, érintéssel, vagy csodálatos hangokkal gyógyítottam.

Azért szeretek gyógyítani, mert a rezgésszint emelkedés azonnal láthatóvá válik azon, aki hozzám fordult, és magamon is érzem. A gyógyítás alatt nem történik más, csak továbbítom a csodákat, amit kapok. Ahogy ezt teszem, akkor tudatosodik bennem egyre inkább, hogy a csodákat bármikor megtapasztalhatom, mert az enyémek, mert mindenkié, aki úgy dönt, hogy hajlandó változni annak érdekében, hogy a csodák részese lehessen.

Senki nem adhat abból, amiből nem kapott. Ahhoz, hogy valamit odaadhass, először neked is birtokolnod kell. Ebben az egyben egyeznek a világ és a Mennyország törvényei, de ugyanitt különböznek is. A világ úgy tartja, hogy ahhoz, hogy valamit birtokolhass, meg kell tartanod. A megszabadulás egészen mást tanít erről. Amikor adsz valamiből, akkor ismered fel, hogy már neked is van belőle. Ez a bizonyítéka annak, hogy amid van, az valóban a tiéd.

Megérted, hogy meggyógyultál, amikor gyógyítani kezdesz. Elfogadod önmagad számára a megbocsátást, amikor megbocsátasz. Testvéredben önmagadra ismersz, így felfedezed, hogy egyek vagytok. Nincs olyan csoda, amit ne adhatnál át, mivel mindet megkaptad te is. Vedd most át őket azáltal, hogy megnyitod elméd tárházát, ahová a csodák is kerültek, és átadod  őket másoknak.  ( A course in Miracles – Út a csodákhoz)

 

Három a magyar igazság :), így három csodát szeretnék most továbbítani feléd. Az egyik az a tanulási lehetőség, amin én magam is átmentem, és így váltam gyógyítóvá. Most szombaton találkozunk először az induló 

 

Gyógyítói kurzus

tagjaival, ami egy belső utazás is egyben, elvezet önmagad gyógyulásához, és ahogy gyógyulsz, úgy válsz egyre erősebbé, és képessé arra, hogy másoknak is közvetítsd a gyógyítás csodáját.

Ha e hét szerdáig, vagyis október 31-ig jelentkezel, még köztünk lehetsz. Csodálatos emberek jelentkeztek eddig, így a csoport is felemelő lesz, amelynek tagjává válsz.

A Gyógyítói kurzusról itt olvashatsz bővebben, és jelentkezhetsz is.

A másik csoda, amit megkaptam, a Kedvesem, aki egyben a lélektársam is, akivel folyamatosan emelkedik a kapcsoltunk, amióta egymásra találtunk, és ebből az emelkedésből már másoknak is juttatunk közös programjainkkal, és zenés meditációinkkal. Mielőtt megtaláltuk egymást, végigmentem egy mély belső folyamaton, kifejezetten annak érdekében, hogy behívjam azt a szerelmet, azt a mély kapcsolódást, amire vágyom. Mivel a folyamat végül elhozta azt, akire vágytam, és könnyen elsajátítható mások számára is, így ezt a csodát is továbbítom, mindazok számára, akik elfogadják, hogy az igazi szerelem bevonzásához, először magunkban kell megteremteni a szerelmet, ahhoz, hogy sugározhassuk, és visszasugározzon ránk. Te tudod, hogy kire vágysz? Tudod, hogy mit adnál Neki, ha most bekopogna az ajtódon.? Még nem? Akkor vedd sorra azt a csodát, aki te vagy, azt a csodát, amit meg szeretnél tapasztalni, és máris elindul feléd a kedvesed.

Készítsd fel testedet és lelkedet életed szerelmének fogadására, kapcsolódj össze vele, és éld meg örömmel a világban zajló változásokat Lélektársad oldalán!

Lélektárs- behívó online kurzus

indul 2012. november 13-án, Újholdkor és december 23-ig, a Karácsonyi ünnepek kezdetéig tart. Mindazoknak szól, akik szeretnék figyelmük egy részét lélektársuk megtalálására felajánlani, és ezáltal megnövelni vonzásukat, amely a legmegfelelőbb időpontban elhozza számukra valódi társukat.

Az on-line kurzus részvételi díja 30 000 Ft.

Figyelj! Most több különleges kedvezménnyel élhetsz!

Ha jelentkezésedet november 3 -ig jelzed, és befizeted a részvételi díjat, akkor számodra a kurzus 12 leckéje most csak 23 000 Ft.

Az online kurzus alatt lehetőséged van továbbá személyre szóló, e-mailben történő kíséretre is, így a saját személyes életedre nézve a kurzus hatékonyságát megnövelheted!

A segítségemet a kurzus alatt most háromszor veheted igénybe. A személyes visszajelzéseket a kurzus részvételi díja most tartalmazza.

A lélektárs behívó online kurzusról itt olvashatsz többet és jelentkezhetsz is rá.

 

A Kedvesemmel továbbáramoltatott egyik csoda szintén egy olyan folyamat, amit mindketten, együtt megtapasztaltunk. Ezt a programot közösen alkottuk meg, várunk téged sok tanulnivalóval, meditációval, gitárral, dobbal, énekkel, és egy csodálatos megtisztító, újjászületést hozó belső folyamattal, amihez segítőtársakat is kapsz.

DNS transzformáció”

Sejtátalakító, gyógyító, hálaadó elvonulás a Teljesség jegyében

Csendes Csabával és Arató Mónikával

  2012. december 1-2.

Ezen az elvonuláson hálát adunk a 2012-es évért, meggyógyítjuk magunkban azt, ami még gyógyulásra vár, és újra fogalmazzuk a szándékainkat az év hátralévő részére, és az elkövetkező évek változásaira vonatkozóan.

Az elvonulásra november 5- ig még jelentős kedvezménnyel jelentkezhetsz! Gyógyulj, fiatalodj, és erősödj velünk együtt.

Az elvonulásról itt olvashatsz többet és jelentkezhetsz is! 

 

Szeretettel várunk,

Arató Mónika

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha feltünteted a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt, azt külön megköszönjük Neked.

 

Send this to a friend