don't give upAdtál már fel az életedben dolgokat? Én arra jutottam, hogy amikor korábban feladtam valamit (legyen az valami feladat, cél, vagy akár egy kapcsolat életben tartása), az kisebb részben történt azért, mert időközben rádöbbentem, hogy a választásom nem hozzám való. Az esetek nagyobbik részében azért adtam fel dolgokat, mert elfogyott belőlem a szeretetet, és a hit. Könnyebb volt valaki másra hárítani a felelősséget, vagy kilépve a történésekből, ismét valami régi megoldási módnak helyet adni. Akkor jó volt ez így, de közben sokat változtam.

Nekem senki nem szólt, hogy ezt lehet másképp is. Bennem született meg a felismerés, amibenLove-Artistic-Wallpaper segítségemre volt a hit erősödése általában is, és önmagamban is. Segítségemre volt a félelem pszichológiájának megismerése a tanulmányaim során. Az is segített, hogy évekkel ezelőtt úgy döntöttem, a szeretet útját fogom járni, és ezt valahogyan különös makacssággal nem adom fel. 

Érkeznek próbák, amit mindig úgy köszöntök, mint egy újabb lehetőséget, amikor eldönthetem: hinni és szeretni fogok, vagy félni. Amikor pedig elcsüggedek, és megkísért annak a lehetősége, hogy elkeseredjek, és feladjam, akkor mellém áll a Kedvesem, megvigasztal, és felhívja a figyelmemet arra, hogy bármi is történt, semmi igazán lényeges nem került veszélybe. Amikor ő keseredne el, akkor valahogy mindig én maradok erős. Így tudjuk egymást támogatni.

Bármilyen kihívás előtt is állsz, vagy éppen kudarc ért, vagy úgy érzed, most különösen nehéz, arra biztatlak, hogy egy dolgot ne adj fel. Ne add fel a szeretetet és a hitet, csak táncolj együtt az élettel. A többi majd kialakul, a tánchoz a zene is megjön majd valahonnan.

„Mi a szeretet? Nem puszta szánalom és nem is jóság. A szánalomban két személy van: az egyik szenved, a másik szánakozik. Két személy van a jóságban is: az egyik ad, a másik elfogad. Ám a szeretetben egyetlen személy van, mert a kettő eggyé vált, elválaszthatatlanul egyesült. Az ’én’ és a ’te’ nem létezik többé.”- Nikosz Kazantzakisz

Jó, jó, de hogy kell azt csinálni, hogy higgy és bízzál, mikor a lelkesedésed és az erőd rendre elhagy? Erősödj meg önMAGadban! Tegyél azért, hogy megerősödjön az önbizalmad, az akaratod, a kisugárzásod, és a belső erőd. Higgy az álmaidban, és ne add fel őket akkor sem, ha a próbák során újra és újra megkísért annak lehetősége, hogy elszaladj előlük.

Két programot ajánlok most, amelyek kedvezménnyel vehetsz részt, ha ma, azaz április 30. éjfélig jelentkezel!

EGY NAP ÖNMAGADÉRT

A NAPFONAT CSAKRA gyógyítása, energiával feltöltése, és újraprogramozása

A napfonat csakra a sugárzó belső erő, az önbizalom, öntudatosság és az akarat központja. Ha a csakra nem optimálisan működik, akkor hiába vágysz dolgokra, hiába álmodod meg őket, a kivitelezésnél eltűnik az erőd, majd végül feladod. Győznek azok a szempontok, amelyek szerint túl nehéz, biztosan nem fog sikerülni, te ezt nem is érdemled meg, stb. Mások is megérzik gyengülő erődet, és ők is feladják, hogy segítsenek, támogassanak.

Ha a napfonatod jól működik, akkor bizakodó vagy, mert bízol önmagadban, és így bízol másokban is. Olyan fényes vagy, mint a nap, és a fényednek mások sem tudnak ellenállni, inspirálod őket. Működteted az akaratmágiát, ami annyit jelent, hogyha valamit nagyon szeretnél, akkor elég rá gondolnod, és már el is indul feléd. A bizalmad végig kitart, így amire vágytál, hamarosan meg is érkezik hozzád. Sok támogató vesz körül, mert a fényed vonzóvá tesz. Itt dől el a boldogsághoz és a szabadsághoz kapcsolódó viszonyod is.

Május 18-án, szombaton találkozunk egy napra, 10 és 18 óra között, amikor is a napfonatunkat gyógyítjuk, és újraprogramozzuk. A napfonat csakra nap hatására a csakrád állapota harmonizálódik, így képes leszel nagyobb teremtőerővel, felszabadultan, bátran létezni és élvezni az életet.

A nap részvételi díja: 12 500 Ft.

Ha jelentkezésed a napfonat csakra napra április 30- ig, azaz a mai napon éjfélig jelzed, akkor 9 500 Ft helyett 8 800 Ft- ért lehetsz köztünk.

Már csak 3 résztvevő jelentkezését tudom elfogadni.

Jelentkezni itt tudsz: jelentkezem@simratyogaworld.com A tárgysorba kérünk, írd be: Egy nap önmagamért, az üzenet szövegeként pedig írd be: napfonat csakra – 2013. május 18.

A programról itt olvashatsz bővebben!

Létezik- e az a szerelem, amiben azt éled meg, hogy hazataláltál, és amiben megleled a harmóniát, az egységet, gyengédséget, tiszteletet és szenvedélyt? Ha szeretnéd végre megtalálni azt a kapcsolatot, amelyben önmagad lehetsz, szabadon szerethetsz és fejlődhetsz, akkor csatlakozz az

Unio Mystica

Út a teljességet adó szer-elemhez

online kurzushoz

6 hét- 6 lecke- meditáció- gyakorlatok-6 visszajelzés e-mailen

bliss

Az igazi szer-elem mély szereteten, elfogadáson és elismerésen alapszik. Több dimenzióban valósul meg, éppen ezért ebben a szerelemben mindkét fél fejlődik, és önmaga legfényesebb minőségét élheti meg, Unio Mystica- avagy misztikus egységben.

Az Unio Mystica online kurzus 2013. június 5 -én indul.

Ebben az online kurzusban:

  • megtudod, hogy melyek a misztikus szerelem ismérvei
  • felismered, hogy vonzhatod be
  • megtisztulhatsz a régi, fájdalmas emlékektől
  • megismered az oda vezető út „csapdahelyzeteit”, és elköszönhetsz tőlük
  • megnyílhatsz a Teljességet adó szerelem befogadására
  • eltalálhatsz az önmagadon belüli egységhez
  • megtalálhatod az utat a szerelemhez, amely a Teljességbe vezet
  • megtudod, hogy kerülheted el a kapcsolat buktatóit
  • megérted, hogyan tarthatod meg

A kurzus teljes díja 12 000 Ft.

Ha jelentkezésedet április 30 –ig, azaz a mai napon  éjfélig jelzed, akkor a 6 lecke 12 000 Ft helyett 8 800 Ft- ért a tiéd!

Jelentkezz itt, a tárgymezőbe írd be: Unio Mystica!! >>> jelentkezem@simratyogaworld.com

A mi egységünk a Kedvesemmel sokkal szorosabb lett, amióta mindketten részvettünk a

Munay-Ki

inka beavatáson. Talán nem véletlen, hiszen a szó maga azt jelenti: szeretlek. De nemcsak vele lett szorosabb a kapcsolatom. Olyan baráti kapcsolatok is megerősödtek, amelyekben nincs jelen semmilyen versengés, csak a vágy, hogy egymást közelebbről megismerjük, kapcsolódjunk, és kellemes perceket teremtsünk a magunk számára. Azok a beszélgetések is azóta erősödtek fel többekkel, amelyek arról szólnak, hogy hogyan teremthetünk magunk számára egy olyan életet, amely sokkal közelebb áll ahhoz a képhez, amit a szívünkben őrzünk. Azaz egy egymást támogató, szeretteljes, kreatív közösségről, egy bio faluról, vagy ashramról, ahol szabadon élhetünk. Nem tudom, hogy hogyan fog ez megvalósulni. Addig is, amíg a fizikai világban megjelenik, én írok róla, és adom át a Földőrzők gyógyító energiáját.

A június eleji két és fél napos beavatáson a csoport fele már betelt. Ha köztünk szeretnél lenni, jelentkezz most.

A Munay- Ki beavatás elkövetkező időpontjai:  

Június 7-8-9. péntek- szombat- vasárnap  

Pénteken a program 17-20 óráig tart .Szombaton és vasárnap 9.30.-tól 18.00-ig.

A Munay- Ki-t kis létszámú csoportokban adjuk át, és a továbbadást is elsajátítjuk.  

Részvételi díj: 40 000 Ft/ fő   Jelentkezéseddel és 20 000 Ft befizetésével biztosíthatod helyedet.

Jelentkezni itt tudsz: info@simratyogaworld.com   Ha ez a cím nem működne, akkor a kapcsolat fülön keresztül jelentkezz! A tárgysorba írd be, kérlek: Munay- Ki.  

A regisztráció a jelentkezések sorrendjében történik.   Helyszín: Budapest, XII. kerület  

Munay- Ki beavatást rövidebb program keretében azoknak is tartunk, aki saját fejlődésük vagy gyógyulásuk érdekében szeretnék megkapni a beavatásokat, de nem kívánják továbbadni.

A következő ilyen időpont:   Június 29- 30. szombat vasárnap  

Szombaton a program 14-19 óráig tart. Vasárnap 9.30.-tól 18.00-ig,   A

Munay- Ki-t kis létszámú csoportokban adjuk át.   Részvételi díj: 25 000 Ft/ fő   Jelentkezéseddel és 10 000 Ft befizetésével biztosíthatod helyedet.

Jelentkezni itt tudsz: info@simratyogaworld.com.  A tárgysorba írd be, kérlek: Munay- Ki- június 29-30.  

A regisztráció a jelentkezések sorrendjében történik.   Helyszín: Budapest, XII. kerület  

A programról itt olvashatsz részletesen!

Szeretettel,

Arató Mónika

 

Send this to a friend