KitörésGyermekkorodban és kamaszként gondolom, te is rengeteget álmodoztál. Akkor még olyan reményteli minden. Az út elején vagyunk, és azt gondoljuk, minden lehetséges. Aztán, ahogy telnek az évek, a vágyak fényüket vesztik, és akár azt is hiheted, hogy nincs jogalapjuk.

Most hogy élsz? Már úgy, ahogy szeretnél? Úton vagy, vagy még el sem indultál? Én azt mondom, törj ki! Törj ki minden blokkoló keretből az életedben. Nem számít mások véleménye, nem számít, hogy volt- e a családodban példa arra, amilyen te vagy, vagy amilyen dolgok téged érdekelnek. Nem genetikai alapon dőlnek el a dolgok, ha hiszel magadban. Egy csodálatos, magas frekvencián rezgő birodalomból érkeztél ide, amely a Lélek birodalma. Abban a dimenzióban, bármi lehetséges. Mikor álmodozol, képzeletedben bármit meg tudsz tenni, amit a szíved diktál.

Ahogy visszatérsz a földi valóságba, és megengeded, hogy lehúzzanak a körülmények, máris elköszönsz egy csomó lehetőségtől, amelyeket meg sem próbáltál kibontani. A körülmények azonban csak benned vannak. A blokkok csak benned vannak. Ha blokkoktól szíved vágyaira tereled a figyelmedet, és az tartósan ott is marad, akkor a vágyaid egy idő után hipp- hopp, már ott is vannak a fizikai valóságban.

Nekem egy idézet segített az elmúlt kilenc évben, hogy egy akkori „nem túl rossz” valóságbólLélekenergia megérkezzek a mostaniba, amit imádok. Imádok úgy élni, ahogy most élek, imádom azokat az élményeket, amelyeket megtapasztalok. Még a „ gödröket” is imádom, mert megtanultam a fejlődésemre fordítani őket.

Íme az idézet. Lehet, hogy ismered, de használod rendszeresen? Elolvasod legalább fél évente? Akár havonta vagy naponta? Hatalmas erőt meríthetsz belőle.

„A legnagyobb félelmünk nem az, hogy gyengék vagyunk. A legnagyobb félelmünk az, hogy erőnk minden elképzelést felülmúl. A fényünktől riadunk meg, nem a sötétségünktől. Megkérdezzük magunktól: csodálatosnak, gyönyörűnek, tehetségesnek, hatalmasnak kellene lennünk?

De valójában van-e valami, ami nem lehetünk? Az Úr gyermekei vagyunk. Az, hogy a saját erőnket gyengítve lekicsinyítjük magunkat, nem szolgálja a Világot! Nincs örömünk abban, hogy olyan kicsinyre összehúzzuk magunkat, hogy a körülöttünk levők ne érezzék magukat bizonytalanul. Arra születtünk, hogy az Úr dicsőségét megjelenítsük. Az Úr bennünk van! Nem csupán néhányunkban! Mindannyiunkban! Azáltal, hogy saját fényünket engedjük ragyogni, mások tudatát is erre ösztönözzük. Azáltal, hogy magunkat felszabadítjuk a félelmeinktől, másokat is szabaddá teszünk! “- Nelson Mandela

Küldök neked egy videót is. Érdekes a tehetségkutatók világa. Ne ítélj előre, csak nézd meg, mindössze 5:53 perc. Nem biztos, hogy az ízlésednek való, amit látsz, de az öröm a fiatalember szemében remélem ismerős, és az a lényeg. Az első alkalom, hogy nyilvánosság előtt megmutatja magát, ami valljuk be rizikós, de a bátorsága és a lelkesedése mindent visz.

Az én változásom évekkel ezelőtt annak hatására indult el, hogy nem elégedtem meg azzal, ami akkor volt. Éreztem, hogy létezik valami magasabb szintű energia, és azt is, hogy vabelső erő meditációvallamilyen módon elérhető a számomra. Éreztem, hogy nem lehet ennyi, amiért megszülettem, kell lenni valami magasztosabb célnak. Érdekelt, hogy mi az! Ki lehetek én valójában? Nem ígért senki semmit, mégis kutattam, és megértettem, hogy mi a lélekenergia, és az hogyan teljesítheti ki az életemet, ha megengedem neki.

Ha szabadon szeretnél élni, megtapasztalni a legfényesebb énedet, és megvalósítani mindazt, ami lehetőségként már most is ott van a valóságodban, akkor tanulj meg a lelked rezgésszintjén létezni, egy könnyen elsajátítható módszer segítségével.

Létezik egy birodalom, a lélek birodalma,…, ami valójában a természetnek csak egy további, azaz ötödik tartománya. Az ebbe a birodalomba való belépés ugyanolyan természetes folyamat, mint amikor a fejlődő élet az evolúció során a természet egyik birodalmából a másikba átlép.”- Alice A. Bailey

Tapasztald meg azt a dimenziót, ahol minden lehetséges, és válaszd ki mindazt, amit meg szeretnél élni. Várlak szeretettel a „Belső erő” meditációs iskolában, ahol megtanulhatod azt a módszert, ami lehetővé teszi számodra a lelkeddel való kapcsolódást.  Október 8-ig még kedvezménnyel jelentkezhetsz. Olvass tovább minderről itt!

A Fény útjában gyakran saját blokkjaink jelentik a legnagyobb kihívást. Nem a körülmények, nemmunay-ki-2 a család, nem az anyagiak, hanem mi magunk vagyunk az akadályai a boldogulásunknak.  A hatalom is ott van azonban a kezünkben, hogy a blokkokat leromboljuk, és bátran elinduljunk a céljaink felé. Ebben segít a Munay- Ki beavatás! A legközelebbi, október 11-12-13-i csoportban még van néhány hely, tarts velünk! Olvass tovább minderről itt!

Köszönöm, hogy az olvasóm vagy!

Szeretettel,

Arató Mónika

Send this to a friend