Az elvonulás lényege, hogy kiszakítson a mindennapok taposómalmából,  lelassulva, a természettel kapcsolódva, testi és lelki gyakorlatokon keresztül feltöltődj, és egy magasabb nézőpontból nézz rá az életedre. A jelenlét állapotán keresztül nyílik meg egy dimenziókapu, amely egy átlépést nyújt a valódi életbe.

Ha harmóniában vagy a jelen pillanattal, akkor megengeded, hogy egy magasabb tudatosság emelkedjen fel belőled, és megváltozzon az, ami éppen változásért kiált. Egy magasabb tudatosság segítségével új szintre léphetsz, amely nem más, mint a szeretet, és az öröm.

 

Március 18-19-20-án Dobogókőre hívunk a

„Flow- áramlás a lét könnyedségében”

elvonulásunkra, valódi hivatásod és szabadságod megteremtéséért

Gyakorlatok, tánc, meditáció, és a dobogókői táj lüktetése támogat minket abban, hogy közelebb kerüljünk három fontos fogalomhoz, ami a hivatás, a szabadság, és az inspiráció.

Mit is jelent ez a három szó ebben az összefüggésben? Induljunk belülről, és felülről:

Az inspiráció a szó eredeti értelmében belégzést jelent. Az egészséges emberi szervezeten belül a levegő tiszta, akadálymentes áramlása biztosítja az életerő folyamatos jelenlétét. Az inspiráció, azaz ihlet vagy sugalmazás, a lelki és szellemi fejlődés mozgatórugója. Az inspiráció révén ötleteket nyerhetsz életed kiteljesítéséhez, amelyeket megvalósítva építheted fel valódi hivatásunkat. Az inspiráció belső indíttatás vagy külső hatások észlelése, amit tudatosan fejleszteni lehet.

A szabadság ebben az összefüggésben egy érzést jelent, amit Csíkszentmihályi Mihály a flow élménnyel írt le. Ő ezt a szót az örömmel, elhivatottan végzett tevékenység közben átélt eufórikus örömélményhez köti. A flow akkor következik be, amikor testünk, intellektusunk, érzelmeink és szellemünk természetes módon összehangolódik, és egy bizonyos tudatállapot övezetébe tart minket. Ezt az állapotot fogjuk előidézni az elvonuláson is, amit ha megtapasztalsz, képes leszel újra és újra előidézni önmagad is. Ha szabadnak érzed magad, könnyebben lélegzel be, könnyebben inspirálódsz, hiszen ezek a fogalmak szorosan összefüggenek egymással.

A hivatás azt az örömmel és sikeresen végzett munkát jelenti, amelyben megélheted, hogy képességeiddel összhangban számodra fontos, értelmes célokért dolgozol. Ha a valódi hivatásodnak élsz, akkor szabadnak, és inspiráltnak érzed magad, ami hamarosan elhozza a sikert is.

És hogyan függ össze ez a három fogalom a te életedben? Megtudhatod a dobogókői Flow elvonuláson, ha csatlakozol hozzánk március 18-án, pénteken.

Milyen élményekre számíthatsz! Olvasd el a korábbi elvonulások résztvevőinek véleményét.

„Szeretném megköszönni Nektek ezt a hétvégi csodás élményt! Ismét olyan különleges dolgot éltem át, ami segít a hétköznapok taposómalmából kiszakadni, feltöltődni, és aztán újult erővel visszatérni. Igazából a töltődést a lehetőségekhez képest gyakran kellene valamilyen módon megtennem(-ünk) úgy érzem, hiszen ezeken az alkalmakon a Lélek a legfontosabb, azaz a valódi emberi lényeg. Csodálatos élmények voltak a meditációk, az erdei séta, a Nia, a gyógyítás, az önismereti feladatok, és minden minden olyan kis dolog, amit felsorolni sem lehet.” – Emi

Nagyon jó még mindig érezni a dobogókői hatást. A hangulatnak, a mozgásnak, a megéléseknek minden percét élveztem, nagyon jó, hogy az esti programokat is megélhettük. Köszönöm a jól megkomponált programot mindkettőtöknek Móni és Andi.” – Emőke

Az elvonuláson, csodás környezetben, Dobogókőn, ami Magyarország egyik legmagasabb gyógyító rezgésszintű helyszíne, segítünk téged abban, hogy a gyakorlatok és egymás varázsereje által új dimenziókat nyithass, és fedezhess fel önmagadban, és ezáltal az életedben.

Az elvonulás közelebb visz ahhoz, hogy

 • Megtanulhasd elengedni minden olyan meggyőződésed, régi hiedelmed, amely útjában áll tartós boldogságodnak
 • Felismerhesd, és a valóságba emelhesd a legtitkosabb vágyaidat
 • Megérkezhess valódi önmagadhoz
 • Rátalálj saját egyedi szépségedre, és vonzerőd
 • Feltöltekezhess szeretetenergiával
 • Egy magasabb tudati – lelki rezgésszintre emelhesd magad
 • Átélhesd az áramlás könnyedségét

Amiben részed lehet

 • sok táncban, amelyben test és lélek összekapcsolódik
 • közös gyakorlatokban
 • meditációkban
 • rituálékban
 • tibeti hangtálak, kristálytálak és dobok gyógyító hangjában és minden sejtedet tisztító rezgésében

Érkezés

Március 18. péntek 14.30.és 15.45. között. A programot 16 órától kezdjük.

Távozás

A programot 20-án, vasárnap 16 órakor zárjuk.

A létszám limitált, ezért jelentkezésed mihamarabb jelezd felénk!

FONTOS!

Jelentkezéseket március 7-ig tudunk fogadni, az első részlet (25 000 Ft) befizetésével. Az elvonuláson való részvétel nem igényel semmilyen előképzettséget!

Az elvonulás részvételi díja

47.000 Ft, amely tartalmazza a 6 étkezést, a szállást két ágyas, erkélyes szobákban, a programokat és az adót

 

A program helyszíne

A dobogókői Walden hotel, www.waldenhotel.hu

Ha egyszerre ketten jelentkeztek párok, barátok, vagy barátnők kedvezményt kaptok tőlünk. Így kettőtöknek az elvonulás díja összesen csak 89 000 Ft- kerül, vagyis 44 500 Ft/ fő.

Jelentkezni itt tudsz, a tárgymezőbe írd be: Flow

 

Várunk szeretettel!

Móni és AndiNia

 

Send this to a friend