Mostanában a hajnalokat, az új nap születését énekeléssel, jógával ünneplem. Felajánlom magamHajnali jóga ilyenkor a Teremtőnek, hogy alakítsa át mindazt, amit szeretne, hogy az Ő elképzelése szerint való legyen. Ennek az egésznek a gyönyörűsége éppen a mai hajnalon tisztult le bennem kerekre, gömbölyűre. Teljesen elengedtem a törekvést, az igyekezetet. Megértettem, hogy ez egy szent idő, amit nem én fogok megtölteni tartalommal. Megérkeztem, előkészítettem a helyet, füstölőt gyújtottam. Előkészítettem önmagamat, bekötöttem a fejemet, és teljes tudatosságommal jelen voltam a pillanatban. Hangosan kimondtam a szándékom, hogy a mai gyakorlásomat minek, és kiknek a javára ajánlom fel, majd átadtam magam a valódi örömnek, amit a gyakorlatsor, az éneklés, a szépen kiejtett szavak, és a tiszta hangok adtak.

Majd gyakorlás közben érkeztek a szebbnél szebb inspirációk, melyek mind a küldetéseimet támogatták. Csodálatos volt. Utána írtam, rajzoltam, lejegyzeteltem mindet, amit ajándékul kaptam. Kívánom, hogy gyakoroljuk egyre többen ezt a hozzáállást spirituális gyakorlataink során, egészen új megtapasztalásokat hoz.

Kérlek Istenem, dolgozz az eszközödön. Felajánlom magamat, hogy tökéletesíts engem, mint eszközt teremtésed megvalósításához.

Tökéletes vagyok. Ha még nem is érzem mindig így, most tudatosíthatom, hogy ez így volt, így van, és így is lesz mindörökké. Ha felajánlom magamat az átalakulásra teljes bizalommal, félelem nélkül, akkor minden segítséget megkapok, hogy az utamon járhassak, és a lehető legjobbat hozzam ki magamból, önmagam és mások javára.

Ha imádkozol vagy meditálsz, és eközben valaki más megsegítésére kérsz energiát, akkor is ez a dolgod. Az ima elején tudatosítsd, hogy mire ajánlod fel a gyakorlásodat, és aztán add át magad, mint eszközt tökéletesítésre, és az energia közvetítésére. Vagyis remélem érted, hogy nem kell tökéletesebbnek lenned, mert mindig is az voltál, hiszen Isten teremtése vagy, de szabad kezet kaptál arra, hogy ezt a tökéletességet hogyan éled meg, és hogyan adod át a világnak.

Erről van tehát szó! Arról, hogy hogyan szolgálod önmagad és másokat. Hagyd, hogy Isten dolgozzon rajtad, kipakolja azt, amitől még nem tudod minden pillanatban megélni a tökéletességedet, és csak áramolj a folyamatban. Gyönyörű lesz!

Az önmagunk csodálatosságának, és tökéletességének megélését segítő programok a közeljövőben:

Ébredj fel az álomból, találj vissza nőiességedhez, lágyságodhoz, teremtőerődhöz!

Szeretettel várunk február 14-én, Valentin napon 14- től 19 óráig a

„Női workshop a szépségért, ragyogásért, és kecsességért”

programunkon.

Női ragyogás

Ezen a rendezvényen:

• beazonosítjuk és elengedjük a régi, korlátozó blokkokat és mintákat

• elképzeljük, és megteremtjük új önmagunkat

• újjászületünk és megerősödünk nőiességünkben

• egy speciális jógakriját végzünk a szépségért, sugárzásért és kecsességért

• transzformáló mantrákat éneklünk, és shabad gurukat végzünk

• táncolunk

• támogató női körben egymást erősítjük

Helyszín: Budapest, 12. kerület, Arató köz 1.

A maximális létszám korlátozott, a programon csak előzetes jelentkezéssel tudsz résztvenni. A jelentkezés sorrendjében tudjuk a jelentkezőket regisztrálni.

Olvass tovább a wokrshopról itt!

„Belső erő” meditációs iskola

belső erő medisuli

2014. március 8- án, szombaton!

A meditációs iskolában két találkozó keretében tudatosítjuk a meditáció 5 lépcsőfokát, megtapasztaljuk azokat, és megtanuljuk a hozzá tartozó elméletet is, ami segít a megtapasztaltak tudatosabb alkalmazásában. Az otthoni gyakorlás ezek után könnyen, és tudatosan történhet.

Az időpontok és témák a következők

1. találkozó: 2014. március 8. szombat, 14-től 18 óráig

• Koncentráció- Ha fókuszált vagyok, mindent könnyebben megvalósítok, amire vágyom

• Meditáció- Képes vagyok kapcsolódni az Univerzummal

2. találkozó: 2014. március 22. szombat, 14-től 18.30. óráig

• Kontempláció- Befogadok, feltöltődöm

• Megvilágosodás- Az intuíció megerősítése- Belső bölcsem vezet

• Inspiráció-Az Univerzum bennem van

A találkozókon

• rövid elméleti részt veszünk át

• gyakorlunk

• beszélgetünk

• megosztjuk jók működő tapasztalatainkat

• tanulunk egymástól, és bátorítjuk egymást

• meditációban közösen teremtünk, és gyógyítunk

Akik végig mennek a folyamaton, tudatosságuk egy magasabb szintjére érkeznek meg, ahol mindaz, ami a lelkükből fakad, érzékelhetőbbé válik önmaguk, és mások számára is. Belső erőnk életre kel, és lehetővé teszi, hogy eddig ismert képességeinket túlhaladva megvalósítsuk önmagunkat. Mindezt játékos formában gyakoroljuk, fantáziánk, kreativitásunk és intuíciónk ébresztésével.

Olvass tovább az iskoláról itt!

 

Szeretettel,

 

Arató Mónika

 

Send this to a friend