Érdekes évnek indul 2013. Egyrészt átléptünk az Aranykorba, ami fokozatos emelkedést hoz mindannyiunk életébe. Ennek energetikája már most is érezhető. Gyógyul bennünk minden, ami elválaszt a saját aranykorunktól, eközben hatalmas tetterő is ébred, és aki ráhangolódik minderre, annak nagy valószínűséggel több boldogságot hoz ez az év. Ami egyébként a kínai asztrológia szerint a kígyó éve.

A kígyó az újjászületés, a feltámadás, a beavatottság és a bölcsesség jelképe. Gyors és mozgékony, így ebben az évben gyorsan és mélyre hatóan történhetnek a változások, különösen, ha tudatosan áramlunk velük. A kígyó időnként levedli régi bőrét, így mi is magunk mögött hagyhatunk olyan személyiségrészeket, amelyek nem szolgálnak minket a fejlődésben. Elindulhatunk valami gyökeresen új, jobb minőségben azok felé az értékek felé, amelyeket célul tűzünk ki magunknak.

Az átalakulás alapvetően fájdalmas folyamat. Már az sem könnyű, hogy ráismerjünk azokra az én- részekre, amelyek ellenállnak a boldogságnak. Mikor ráismertünk, nem könnyű bevallani magunknak, hogy igen, ez a „csúnyaság” bennünk lakik. Nem különösebben kellemes vállalni értük a felelősséget sem, vagyis nem ujjal mutogatni másokra, hogy miért is alakult mindez így. A változtatás pedig alapvetően azt igényli, hogy megtaláljuk a választ arra, hogy milyen új minőséget szeretnénk a régi, távozó helyet, és mindig tegyünk egy lépést az új irány felé.

Egyféleképpen észlelhetjük a fájdalmat megváltásnak. Akkor, ha tudatosak vagyunk a változás folyamatában, vagyis nem ragadnak el közben negatív érzelmeink, megőrizzük a középpontunkat, és egy felsőbb nézőpontból tudjuk észlelni a változás irányát. Ha egészen év elejétől vagyunk tudatosak, akkor sokkal inkább el tudjuk fogadni az év során jelentkező támogató erőket, és elégedettebben zárhatjuk decemberben a 2013-as évet. Végtelenül izgalmas ily módon teremteni, és a hozzá kapcsolódó örömérzés is egészen más minőségű.

Február 25-én lesz az idei év első 10 milliószoros napja, amely egyben Telihold napja is. A Telihold a bőség, teljesség, a hála és a gyógyulás erejét hordozza. Ilyenkor erőteljesebbek a meditációk is, különösen, ha csoportban végezzük. A tibeti nagy Buddha napokat hívják 10 milliószoros napoknak. Évente négy ilyen nap van a tibetiek szerint. Ezeken a napokon a pozitív (illetve negatív) cselekedetek hatása tízmilliószorosára hatványozódik, ezért a spirituális gyakorlatok végzése fokozott tudatosságot igényel. Fontos, hogy arra gondolj, arról beszélj, és olyan dolgokat tegyél, amit teremteni szeretnél az életedben. 

A nagy terhek feloldását is érdemes ekkorra időzíteni Ha negatív érzelmeid, gondolataid merülnek fel, akkor tudatosítsd, és engedd el őket. Helyettük pedig fogalmazd meg, hogy mit szeretnél.

Erre az időpontra mi is tudatosan készülünk. Három olyan programról írok most, amely kifejezetten a pozitív évkezdetet segíti, annak érdekében, hogy a pozitív energia egész éven át hasson.

Ha ezt az évet tudatosabban, minden eddiginél sikeresebben és boldogabban szeretnéd megélni, akkor szeretettel várunk a

 

A Teljesség virága

meditációs esten és évmegszentelő szertartáson.

Ezen az esten együtt ringatózunk majd a Teljesség virágának szirmain.

  • Beazonosítjuk, hogy mi az, amit el szeretnénk engedni az eddig tapasztalásainkból.
  • Megünnepeljük mindazt, ami már most is a teljesség egy szelete az életünkben.
  • A szívünk mélyére nézünk, és megtaláljuk a vágyakat, amelyek ott születnek.
  • Igent mondunk a vágyainkra, és magunkhoz öleljük őket.
  • Áldást kérünk mindarra, ami meg szeretne valósulni, és ami elvezet a Teljességbe.
  • Megszenteljük az előttünk álló évet, és önmagunkat, mindezzel megemelve életünk minőségét.

A meditációs est időpontja:

2013. február 24. vasárnap, a tízmilliószoros nap előestéje, 15.30-tól 19 óráig

A meditációs est részvételi díja:

4 500 Ft/ fő

Kedvezmény a gyorsan jelentkezőknek!

A te részvételi díjad 4 500 Ft helyett csak 3 400 Ft, ha a jelentkezésedet január 22- ig leadod, és befizeted a részvételi díjat-

Jelentkezni itt tudsz: jelentkezem@simratyogaworld.com e-mail címen, a tárgysorba írd be, kérlek: Teljesség

A programról itt olvashatsz bővebben!

 

 

Február 25-én szeretettel várunk a

Tízmilliószoros teremtő napi és Teliholdas

Csendes – estre

Csendes Csabával és Arató Mónikával

Találkozunk:

Február 25– én hétfőn, 18-tól 20 óráig

A Csendes- esték célja, hogy a spirituális fejlődést kifejezetten a hangok, a zene, és az éneklés segítségével támogassa. Az esték segítenek oldani a stresszt, feltöltődni energiával, méregteleníteni a szervezetet a hangok erejével, növelni a belső erőt.

Ezen az estén közös mantraénekléssel és tanulással megerősítjük a kapcsolatunkat a Teremtővel, a fizikai síkon pedig életterületeink energiáját töltjük fel spirituális erővel.

 

Jelentkezni itt tudsz: jelentkezem@simratyogaworld.com, a tárgysorba írd be, kérlek: Csendes- est

Részvételi díj: 3 300 Ft/ fő

A programról itt olvashatsz bővebben! 

 

KEDVEZMÉNY A KÉT PROGRAMRA!

Ha minkét fenti programon részt szeretnél venni, és jelzed e szándékodat felénk január 24-ig, akkor számodra a két programon való részvétel 6 700 Ft helyett csak 5 700 Ft.

Többen érdeklődtek, hogy mikor indul újra

 

Bőségvonzó online kurzus

A kurzus indulását szintén a tízmilliószoros teremtő napra, Telihold napjára február 25-re tettük.

Az Élet három legfontosabb pillére a fizikai síkon: az egészség, a bőség, és a szerelem. Természetes, hogyha arra vágyunk, hogy ez mind a miénk legyen, mikor egy új korszakba lépünk.

A kurzus segítségével megérted, hogy minek a következménye, ami eddig történt az életedben. Meggyógyíthatod, és elengedheted mindazt, ami egy torz valóság megteremtésében eddig veled volt, és belekezdhetsz annak az életnek a megteremtésébe, amire valóban vágysz. Magadba gyűjtheted azt a belső erőt, ami ahhoz kell, hogy valóban változtatni tudj az általad kívánt valóság irányába. Megérkezhetsz a szeretetbe, ami a bőség és gazdagság alapja is.

Az online kurzus elvezet új valóságod megteremtéséig, mindezt úgy, hogy végre valóban változtatsz, még akkor is, ha már sokat foglalkoztál a témával.

 

Kedvezmény!

Amennyiben jelentkezésedet január 24. Teliholdig jelzed felénk, jelentős kedvezményt kapsz a részvételi díjból.

Az online kurzus alatt lehetőséged van továbbá személyes, e-mailben történő konzultációra velem, így a saját személyes életedre nézve a kurzus hatékonyságát megnövelheted.

Minderről olvass tovább és jelentkezz itt!

 

 

Szeretettel várunk,

 

Mónika és Csaba

 

Copyright © Arató Mónika és Csendes Csaba

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha a szerző nevét illetve a www.simratyogaworld.com oldalt is feltünteted, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked.

 

Send this to a friend