boldogságA mai tízmilliószoros napon az alábbi idézet fejezi ki a legjobban, amit üzenni szeretnék. „Ha boldogtalan vagy, akkor gondolkodj. De ha boldog vagy, akkor ne. Minek elrontani? Alighanem valami nevetséges okból vagy boldog, és csak elrontod, ha belegondolsz.” – Richard Feynman

Szeretném a hálámat kifejezni az elmúlt körülbelül egy évért, ami hatalmas tisztulást adott. Természetesen azzal indult, hogy rengeteg tudatalatti tartalom felkavarodott, rálátást, megértést, és ezzel rengeteg gondolkodni valót adva. A gondolkodni való arról szólt, hogy mi az, amit nem szeretnék tovább úgy élni, ahogy eddig volt, és mi az, amit helyette szeretnék.

Most azonban van a boldog gondolattalanság, a jelenlét gyakorlása. Ez elme tevékenység is, mert fókuszáltságot, koncentráltságot teremt, de az érzés, a jelenlét érzetének hangsúlya áttevődött a szív központra, és a harmadik szem csakrára. A szív környékén egyfajta könnyedség, és leírhatatlan boldogság érzés született. Hasonló, mint mikor az ember szerelmes, csak annál még felszabadultabb érzés, mert nem függ senkitől és semmitől. A harmadik szem csakra pedig egy belső fénnyel világít, folyamatosan emlékezik a Forrásra, végtelen hálával.

Szívből kívánom a tízmilliószoros napon a boldogság édes ízét! Legyen a Tiéd, legyen mindenkié!

Mindennek megtapasztalásában a kundalini jóga segített. Előtte is volt rengeteg módszer, ami mind egy- egy lépcsőfokot jelentett, és hálás vagyok mindegyiknek. Ez a fajta tapasztalás mégis minőségében teljesen más. A kundalini jógában a fenti élményt simran-nak hívják. A simran (ejtsd: szimrán) a meditatív elme folyamatos megtapasztalása.

„ A simran egy folytonos, meditatív és vágyakozóan kreatív érzés, melyben az életet egy spirituális áramlásként érzékeljük.” Talán nem véletlen, hogy a spirituális nevem Simrat Kaur, vagyis az, aki a simran mestere. Ez nem azt jelenti, hogy most a mestere vagyok, hanem az életfeladatomat jelöli ki, ami nem más, mint megtartani magam ebben a folyamatosan tapasztalásban, és megismertetni másokkal is tapasztalat útján a boldogság és teljesség állapotát.

Szeretettel várlak, ha személyes élményeidet gazdagítani szeretnéd, az alábbi programokon:

Ajándék:

A mai napon egy tízmilliószoros napi ajándékot is felajánlunk! Ajándékunk, hogy ingyenesen elérhetővé tesszük a Van- teremtő online kurzust!

Augusztus 25 -ig jelentkezhetsz rá itt!  A beérkezett jelentkezésekre augusztus 18- tól válaszolunk, és megküldjük az induláshoz szükséges tudnivalókat.

tudatos sorsformálásA következő héten, augusztus 7-től 10-ig tartjuk a Tudatos Sorsformálás nyári kundalini jóga életmód tábort. Ebben az intim közegben tapasztalni fogjuk a semleges elmén keresztül a simran állapotát, úgy hogy onnantól kezdve sejtszinten emlékezzünk rá. A gyakorlatok, meditációk, és mantrák által minden csakránkat megtisztítjuk, és erősítjük. Fejlesztjük a szívközpontunkat, és az intuíciónkat. Felismerünk, elengedünk, befogadunk. Ez a tábor egy tisztelgés tudatunk korábbi állapotai előtt, amelyek rengeteg mindenre megtanítottak, és befogadása az új, magasabb rezgésszintű tapasztalásoknak, ami boldogságnak is nevezhetünk. Kis létszámú csoportban dolgozunk.

A táborról itt olvashatsz többet, és még jelentkezhetsz is! Jelentkezésedet kérünk, küldd el, legkésőbb augusztus 4. hétfőig!

Új programjaink:

Csendes- est szeptember 4-én, csütörtökön dobbal, gitárral, és mantrákkal. Élőzenés mantraestünkön összekapcsolódunk, és együtt emelkedünk. A közösség és a hang ereje megsokszorozza a szeretet érzését a szívünkben és a teremtőerőnket. Várunk Téged is szeretettel!

Olvass tovább a programról, és jelentkezz itt!

Szeretettel várunk szeptember 6 -án, szombaton 15- től 19 óráig a Jól-lét teremtőjól-lét kundalini jóga workshopunkon

Ezen a programon:

  • elengedjük a régi, korlátozó blokkokat és mintákat, és kitakarítjuk a tudatalattinkat az önszabotáló programoktól
  • megteremtjük új mintáinkat
  • újjászületünk és megerősödünk életünk új, választott minőségében
  • speciális jóga krijákat végzünk a kundalin jóga hagyományából,
  • jólét teremtő meditációkat és mantrákat tapasztalunk meg együtt
  • támogató körben egymást erősítjük

„ A jólét a Semleges elme különleges ajándéka. Akiket a Semleges elméjük vezérel, a Negatív elmét és a Pozitív elmét együttesen használják, majd az azokból kapott eredményt összegzik a Semleges elméjükkel. Figyelembe veszik az előnyöket és a hátrányokat, és kiszámítják, hogy hogyan használják azokat a tényleges céljuk, azonosságuk, jelentésük vagy sorsuk szerint. A Semleges elme intuíciót használ, és az ember élete erőfeszítéseinek középpontjába értelmet és célt állít. Az eredmény egyfajta érzékenység arra, hogy mit tegyen ezután, mit ne tegyen, és kihez kapcsolódjon annak érdekében, hogy a belső sorsa virágba boruljon.

A jólét nem gazdagságról vagy szegénységről, hanem a sorsunk kiteljesítéséről szól. A lényege a tisztánlátás a sok figyelemelterelő és eltérítő körülmény között. Olyan kapcsolatokra összpontosít, melyek kölcsönösen kielégítőek. Ez egy olyan tehetség, mely minden lélek sajátja.

Ugyanúgy rendelkezünk a jóléttel, ahogy az égbolt a nappal. Ha a fény felé fordulunk, felmelegszünk, és feltöltődünk energiával. Ha képesek vagyunk belső útmutató hangunkat meghallani, bizalommal és sikerrel kérhetünk a világegyetemtől bármit, amire szükségünk van.”- Jógi Bhadzsan

A programról olvass tovább és jelentkezz itt, most kedvezménnyel!

Szeretettel,

Arató Mónika/ Simrat Kaur

 

Send this to a friend