Nem tudom, te hogy vagy vele, de én azt tapasztalom, hogy most nagyon erős tisztulás van az életemben. Tisztán látom, hogy mi a célom, és meghúzom a határaimat. Nem szívesen vagyok jelen energialehúzó kapcsolatokban, figyelem az érzéseimet, és arra megyek, amerre a jó érzések jelölik az utat. Ez nem kevés tettet is eredményez. Ahogy letisztázódik bennem valami, egyből nyílik egy kapu, amin beléphetek, és az a fejlődés irányába visz.

Ha a te életedben is vannak hasonló események, akkor bizonyára tapasztalod, hogy a tested vagy segíti a folyamatot, vagy éppen vannak területek, ahol az energia elakad. Lehet, hogy ezt ténylegesen a testedben tapasztalod, de az is lehet, hogy onnan veszed észre, hogy egy- egy fejlődési szint átlépésével sokáig elidőzöl, vagy nehezen megy. Ez teljesen természetes folyamat, hiszen a hozzánk érkező lélekszintű tudást szinte bele kell transzformálnunk fizikai testünkbe. Egy más rezgésszintű energiát kell sejtszintű tudássá változtatnunk fizikai szinten.

Mivel most éppen a víz, és az áramlás időszakát éljük, érdemes a testünket is felébreszteni a téli dermedtségből, és elősegíteni, hogy az energia szabadon áramolhasson benne. Az irányítás elengedése, és az áramlathoz való kapcsolódás képessége leginkább a napfonat csakra energiaközpontjához kötődik.

Ha érzed, hogy fejlődni szeretnél, de problémát okoz az „evezők” elengedése, és hogy rábízd magad az élet áramlására, akkor szeretettel várunk március 11-én, pénteken a „Lélekének” kristálytál meditációs estre.

A meditációs este során egy vezetett meditációval és a csakrákhoz hangolt kristálytálak énekével emeljük a rezgésszintünket, és a csakráink harmonikus működését segítjük elő. Kiemelten kezeljük a napfonatcsakrát, és annak magasabb rezgésszintű párját, a szívcsakrát, annak érdekében, hogy felerősödjön bennünk a szeretet és a bizalom, és ez a két erő irányítsa az életünket a félelem, és a harag helyett.

A Lélekének kristálytál meditációs est pontos időpontja: 2011. március 11. péntek, 18.30-tól 20.00- ig

Helyszíne: Sziddhárta Közösségi ház, 1062 Bp. Andrássy út 98. fsz. (A Magnet bank épületén belül. A Kodály Köröndhöz esik közel.)

Részvételi díj: 3 500 Ft /fő.

Mire lesz szükséged? A helyszínen minden kellék adott, csak egy fél liter tiszta vizet, és meleg zoknit érdemes magaddal hozni, amennyiben fázós a lábad.

FONTOS! A programon a létszám limitált. Előzetes bejelentkezés alapján tudsz részt venni. Jelentkezéseket március 9. szerda, 18 óráig fogadunk.

Jelentkezni itt tudsz. A tárgysorba írd be kérlek: LÉLEKÉNEK

A programról itt olvashatsz bővebben!

Szeretettel várunk!

 

Send this to a friend