Jó kis hétvégén vagyunk túl. Igazán szenvedélyes, tisztázó beszélgetéseid lehettek, ha receptoraidrend érzékelik a folyamatos változást. Haladunk tovább, és nem kevésbé érdekes napok állnak előttünk. Egyrészt, az lehet az érzésed, hogy most olyan időszak köszöntött be, amikor sok dolgot, érzelmet és gondolatot rendbe lehet tenni, és ehhez segítséget is kapsz. Fizikai szinten ez azt jelenti, hogy „karbantartási” munkákat végzel. Rendbe hozhatsz dolgokat magad körül a lakásban, a kocsidban, a műszaki cikkeidben. Vannak dolgok, amik elromlanak, és helyre kell hoznod őket, de jobb, hogy most történik, mert most ennek van az ideje. Az egészségi állapotodban is a tisztázás, gyógyulás, erőgyűjtés ideje következik. Figyelj most jobban magadra, az egészségedre, az érzelmeidre, a gondolataidra, az otthonodra, és tedd meg a szükséges lépéseket.

SzaturnuszSzeptember 17-18-19 sorsfordító napok lesznek az aktuális bolygó állások miatt, amelyben nagy szerep jut most a Szaturnusznak. Ez változásokat jelenthet a karrierünkben, a pénzügyekben, de a kapcsolatokban is. Fontos, hogy ezeken a napokon nagyobb tudatossággal legyünk jelen. Ez a nagyobb tudatosság nem jelent mást, mint minden döntési helyzetben, kommunikációban, konfliktusban, mielőtt zsigerből reagálnánk, álljunk meg egy kicsit, lépjünk egyet hátrébb az adott helyzetben, hogy nagyobb képet foghassunk be, tudatosítsuk a szándékunkat a szeretet választása mellett, kapcsolódjunk össze az Univerzummal, legfelsőbb Énünkkel, és kérjük a segítségét.

Emlékeztetheted magad a választásodra úgy is, ha kimondod magadban:

Isten kegyelme rajtam keresztül nyilvánul meg. Isten kegyelme vagyok.

Az ő kezébe helyezem a jövőt.

Fontos, hogy őszinte légy magaddal, és másokkal, mert most önmagadban és a kapcsolataidban is rendet tehetsz. Ne vigyél magaddal tovább blokkokat, régi mintákat, szerepeket. Légy őszinte, engedd, hadd menjen, aminek menni kell, és újulj meg a Földanya erejének segítségével.

Szeptember 21-én megpihenhetsz az Ő karjaiban, hiszen ezzel a nappal a FöldanyaPachamama időszakába lépünk, ami stabilitást, és harmóniát hoz. Új utak nyílnak meg előtted, amelyek új területekre vezetnek önmagaddal kapcsolatban. Engedd át magad a változásnak, és hallgass a belső hangodra.

Szeptember 20-ig még kedvezményes jelentkezési lehetőség van az alábbi programokra:

Már jelentkezhetsz az

Egy nap önMAGadért- Harmadik szem csakra

programra is, ami október 27-én 10 és 18 óra között lesz. A harmadik szem csakra talán az egyik legizgalmasabb terület a csakrák között. Ez ugyanis a Lélek kapuja. Ha megnyitod a harmadik szem csakrádat, és a csakra frekvenciája emelkedik, akkor azt tapasztalhatod meg, hogy érted önmagad legbelső lényegét, legtisztább önvalódat. Egyre tisztább és tisztább képed van arról, hogy ki vagy valójában, és mi az életfeladatod.

A harmadik szem csakrához tartozó területek a következők:third-eye-chakra

 • A múltból adódó félelmek azonosítása és elengedése
 • A jövőre vonatkozó vágyaid és céljaid beazonosítása
 • A belső sugallatok megérzése, az intuíciókra való hallgatás képessége
 • Saját utad, életfeladatod megtalálása
 • Az ide tartozó testrészek, szervek, mirigyek egészséges működése (bal szem, agyalapi mirigy, idegrendszer, alsó agy, fülek, orr)

A (havi) EGY NAP ÖNMAGADÉRT programok idei időpontjai a következők:

Torokcsakra                       2013.szeptember 29.

Harmadik szem csakra    2013. október 27.

Korona csakra                    2013. december 1.

A csakranapok 10-18 óráig tartanak a fent megjelölt napokon!

Egy nap részvételi díja: 12 500 Ft.

Kedvezmény!

 • Ha szeretnél mind a három programon ott lenni, kedvezményt kapsz. A három program díjának egyösszegű befizetése esetén 3 X 12 500 Ft, 37 500 Ft helyett 3 X 8 900 Ft, azaz 26 700 Ft számodra a három teljes nap részvételi díja. A kedvezmény 2013. szeptember 20- ig érvényes.
 • Ha nem tudod még, hogy ott szeretnél- e lenni mind a három fenti programon, de a Harmadik szem csakra napon mindenképpen, szeptember 20 -ig jelentkezel, és befizeted a részvételi díjat, akkor számodra ez a nap 12 500 Ft helyett csak 8 500 Ft.
 • Ha csak a Torokcsakra napon szeretnél ott lenni, és szeptember 20-ig jelentkezel, akkor még 9 500 Ft részvételi díjjal lehetsz köztünk. Erre a programra már csak 3 fő tud jelentkezni!

A csakrákról, a torokcsakráról, és a harmadik szem csakráról itt olvashatsz tovább, és jelentkezhetsz is.

gate of soulA Lélek kapuján történő átlépést tanulhatod meg, és gyakorolhatod ez magasabb tudatossági szinten, ha csatlakozok a

„Belső erő” meditációs iskolához,

amely október 26- án indul. A lélekkel való összekapcsolódás életünk kibontakozását és fejlődését jelentősen felgyorsítja. A lélekhez vezető egyik leggyorsabb út a meditáció. Az Alice Bailey által ajánlott meditációs módszer az egyik leghatékonyabb útja annak, hogy életünket a vágyott irányban, tudatosan alakítsuk.

Az iskolában Alice módszerének segítségével lehetőséget teremtünk a lelkünkkel való összekapcsolódásra, és a kapcsolat előhívására, bármikor, mikor csak szeretnénk.

A meditációs iskolában két találkozó keretében tudatosítjuk a meditáció 5 lépcsőfokát, megtapasztaljuk azokat, és megtanuljuk a hozzá tartozó elméletet is, ami segít a megtapasztaltak tudatosabb alkalmazásában. Az otthoni gyakorlás ezek után könnyen, és tudatosan történhet.

Az időpontok és témák a következők

1. találkozó: 2013. október 26. szombat, 14-től 18 óráig

 • Koncentráció- Ha fókuszált vagyok, mindent könnyebben megvalósítok, amire vágyom
 • Meditáció- Képes vagyok kapcsolódni az Univerzummal

2. találkozó: 2013. november 9. szombat, 14-től 18 óráig

 • Kontempláció- Befogadok, feltöltődöm
 • Megvilágosodás- Az intuíció megerősítése- Belső bölcsem vezet
 • Inspiráció-Az Univerzum bennem van

Szeptember 20-ig még kedvezményesen jelentkezhetsz, és választhatsz a számodra kedvezőbb fizetési módok közül. Olvass tovább az iskoláról, és jelentkezz itt!

Munay Ki- hírlevébeMunay- Ki

egy napos energiaátadás lesz október 5-én. Erre a programra még egy szabad helyünk van. A három napos oktatói képzés október 11-12-13-án lesz. Szeptember 20- ig kedvezménnyel lehet még jelentkezni. Olvass tovább az időpontokról, és ez elérhető kedvezményről itt!

Köszönöm, hogy az olvasóm vagy!

Szeretettel,

Arató Mónika

Send this to a friend