pathHaladunk az úton. Megyünk elszántan, egyre jobban bízva. Ha az ösvényre léptünk, nincs visszaút, legfeljebb néhány hónapra, évre. Aztán úgyis visszaterelnek. Minden visszaterelés, ahol újra elfogadod az ösvényt, egy újabb döntés a lelked útja mellett. Egyben kérése annak, hogy a lelked vágyai megvalósulhassanak. Akárhányszor a figyelmed a Gondviselésre helyezed, és nyitottá válasz arra, hogy befogadj, egy újabb próbán mész át. Egy jelet küldesz az Univerzum felé, hogy elköteleződtél az álmod mellett. Az Univerzum ezt a jelet fogadja, és mivel te is egyre tisztábban és tisztábban látod, hogy mit is szeretnél, Ő is úgy alakítja a vágyadat, hogy mire elérkezik hozzád, a lehető legmegfelelőbb legyen a számodra. Kitartónak kell lenned, igen. Ha kitartó vagy, egyszer csak, mikor már nem is számítasz rá, megérkezik hozzád, amit kértél. Ebben a pillanatban kell nagyon tudatosnak lenned, hogy felismerd a vágyad megvalósulását, és el is tudd fogadni.

Két ilyen eseményt engedd meg, hogy elmeséljek az életemből. Az egyik a Lélektársam megtalálásához kapcsolódik. Évekkel ezelőtt sokáig kértem a Lélektársamat, kértem, hogy találjon rám. Érkeztek a daliás lovagok, de egyik sem Ő volt. Egy napon kaptam egy nagyon udvarias levelet, és egyben egy kedves invitálást egy koncertre egy számomra ismeretlen fiatalembertől. Válaszoltam a levélre, de mivel nem értem rá akkor, így nem tudtam elmenni a koncertre. Fel sem merült benne, hogy lehet, hogy az Univerzum éppen most hozza el nekem a kérésemet. Teljesen elfelejtkeztem erről a levélről és a fiatalemberről, de az Univerzum nem adta fel. Mikor a fiatalember néhány hónap múlva újra küldött egy invitálást, már egy belső hang szólt, hogy figyeljek egy kicsit jobban oda, ki is hív engem erre a találkozóra. Akkor már kapcsoltam, és elfogadtam az égi randevút. Ma ez a fiatalember a szerelmem és a kislányom édesapja. Köszönöm az Univerzumnak, hogy ismerhetem és szerethetem.

A másik ilyen nagy vágyam az első könyvem megjelenése. Tavaly úgy éreztem teljesen készenmegvilágosodás állok, és egy kiadótól volt ígéretem, hogy megjelenik a könyv. Végül mégsem így alakult. Egy pár napig csalódott voltam. Akkor azonban elengedtem a ragaszkodásomat az időponthoz, a vágyam továbbra is élénken élt a szívemben, de a megvalósulás hogyanját nem kötöttem ki magamban. Ezek után, mikor ez év májusában megnyílt az út a kiadásra, majdnem elszalasztottam a lehetőséget, de belső hang megint időben figyelmeztetett. Kapcsoltam, és minden figyelmemet a kiadásra koncentráltam. Most sikerült, mert én is a szívemből készen álltam. Tisztábban értettem a jeleket, amiket kaptam. Köszönöm, hogy a könyv mostmár a nyomdában van, sokan már meg is rendelték, és hogy hamarosan a kezemben tarthatom.

teremtőBármit is szeretnél most valóságként tapasztalni, tudd,  hogy különleges idők előtt állsz. Augusztus 7-én este és augusztus 8-án a Jupiter és a Plútó inspirációs fényszögében lesz részünk. „Az imának az augusztus 8. körüli napokban- egyéni és nemzeti szinten egyaránt- átlagon felüli sorsfordító, gyógyító és átminősítő ereje van.” – Veres Mónika asztrozófus

Küldök tehát egy imát, amit ebben a változatban, vagy teljesen magadra szabva használhatsz a fenti napokon. Gyújts gyertyát, helyezkedj el kényelmesen, és a szívedből mondd el az imádat:

Köszönöm a Teremtőnek az életemet.

Köszönök minden ajándékot és tapasztalást, amelyek mélyebben megértették velem, hogy Ki Vagyok. Megértettem a Teremtő szándékát a teremtéssel, és megértettem, hogy csak olyan feladatokat kaptam tőle, magamtól, amelyekről tudjuk, hogy képes vagyok a megoldásukra.

Köszönöm a tisztább megértését önmagamnak, a lelkemnek, a teremtőerőmnek. Köszönöm a Teremtőnek a bizalmat, és mától együttműködök vele, együttműködök mélyebb önmagammal, hogy teljesebbé és boldogabbá tehessen az életemet, és a világot. Felajánlom a tudatosságomat és a figyelmemet a csodák, a szeretet megnyilvánulásainak előmozdítására.

Áldás!

Augusztus 8- ig több olyan programra is jelentkezhetsz kedvezménnyel, amelyen én magam is átmentem, tapasztalataimat, és figyelmemet pedig teljes mértékben belehelyezetem az átadásukba.

1. Bőségvonzó online kurzus indul hamarosan! Még két napig, augusztus 3-igbőségkurzus jelentkezhetsz kedvezménnyel. Magadba gyűjtheted azt a belső erőt, ami ahhoz kell, hogy valóban változtatni tudj az általad kívánt valóság irányába. Megérkezhetsz a szeretetbe, ami a bőség és gazdagság alapja is.

Az online kurzus elvezet új valóságod megteremtéséig, mindezt úgy, hogy végre valóban változtatsz, még akkor is, ha már sokat foglalkoztál a témával.

Olvass tovább és jelentkezz itt!

2. Augusztus 8-ig jelentkezhetsz 5 000 Ft kedvezménnyel a következő Munay- Kikundalini beavatásra, amely az augusztus 30-i hétvégén kerül megrendezésre. A beavatás az életem fejlődését nagyon felgyorsította, és imádom azt az energiát továbbadni másoknak.

Nagyon hálás vagyok a csodás három napért, az átélt csodákért! Minden Embernek át kellene élnie, mert ott ébredtem fel, ha rá gondolok, még mindig a könnyeimmel küzdök. Mindig éreztem Isten jelenlétét, de a beavatás óta úgy érzem bennem él, bennem van, nem félek semmitől, bátrabb vagyok, boldogabb. Olyan élményeket kaptam, amit nem lehet elfelejteni, ami teljesen átváltoztatott lélekben. Nagyon szépen köszönöm!”- Marika

A Munay- Ki beavatásról itt olvashatsz bővebben, és jelentkezhetsz is!

3. Augusztus 8-ig tudsz jelentkezni kedvezménnyel a Kiteljesedés 2.0 webkurzusra is. Acsalád-teljes-hírlevélbe kurzus egy 40 napos utazás, amely során minden nap küldök számodra egy feladatot, amely automatikusan eljuttat az Édesanyáddal kapcsolatos megbocsátásig. A megbocsátás rajtad keresztül, mint a Forrás megtestesülésén, eszközén keresztül történik, a szívedet kinyitva, és megtisztítva. A feladatok nem igénylik azt, hogy szenvedj, nem igénylik azt, hogy a fájdalmas múlton merengj. A mában, az elmédet lecsendesítve, a szívedet megnyitva, a szereteten keresztül juttatnak el a vágyott állapotba.

Mit ad számodra, ha részt veszel rajta?

  • Édesanyád és Te is könnyebben és boldogabban tapasztalhatjátok meg az életet.
  • Könnyebb lesz a kommunikációtok.
  • Jobban el tudod majd fogadni, és szeretni önmagadat.
  • Az emberi kapcsolataid harmonikusabbá válnak.
  • Békét és harmóniát teremthetsz a párkapcsolatodban, vagy könnyebben megteremtheted azt, ha jelenleg nincs.
  • Gyógyul a nőiességed, vagy ha férfi testben élsz, a női oldalad.
  • Könnyebben észreveszed, és elfogadod az örömteli pillanatok ajándékait az életedben.
  • Könnyebben meg tudsz nyílni az örömnek, és felszabadultabb leszel.
  • A befektetett szeretetenergia a gyermekeid életét is terhektől mentesebbé és boldogabbá teszi. Amit teszel, a jövő generációját is boldogabbá teszi.

8 000 Ft helyett most 5 600 Ft-ért jelentkezhetsz, ide kattintva.

Köszönöm, hogy az olvasóm vagy!

Szeretettel,

Arató Mónika

 

Send this to a friend