Ma, a tízmilliószoros napon meg szeretnénk ajándékozni Téged egy kis pozitív energiával. Először egy történettel. Tavaly nyáron, a tízmilliószoros napon Emi barátnőmnél gyűltünk össze négyen, lányok. Meséltünk egymásnak teremtő történeteket az életünkből, mintha már úgy lenne.Nagyon jó energiák voltak közöttünk, sokat nevettünk, finom zöldségeket ettünk, Emi málnaszörpét ittuk.

Alkonyodott, és a tetőteraszról szép kilátás nyílt a közeli Bazilikára. Egy feketerigó kezdett el fütyülni a közeli áramvezetéken ülve, mögötte a felkelő Hold látványával, amit le is fotóztunk. Szép volt együtt lenni. Sok mindent meséltem akkor, amit meg szerettem volna valósítani, mindegyik történetre nem is emlékszem. Egy dolog azonban nagyon megmaradt bennem. Azt meséltem, hogy a Kedvesemmel mantrákat éneklünk a mantra zenekarunkban. Ez mostanában kezd megjelenni a fizikai valóságunkban, és újfent arra eszméltem, hogy megvalósul valami, amit kértem, pedig már szinte el is felejtkeztem róla…Mesélj te is mindarról, amit szeretnél, ma tízmilliószoros teremtőerővel!

A mai napot úgy kezdtük, hogy a kislányunk és egy tea mellett ülve meséltük a vágyainkat. Az én vágyaim között az éneklés továbbra is szerepel, mert- bár sokat kell még fejlődnöm- nagy örömmel tölt el. Szeretettel küldünk neked most egy kis videót, amelyben mantrákat éneklünk. Az első rezgése az egészségedet támogatja, a második a szerelem és szeretet kiteljesedését az életedben. Szépséges tízmilliószoros teremtést kívánunk vele!

Ha pedig élőben szeretnél velünk énekelni, és két napon át, kilenc mantra éneklésével teljesen megtisztulni és átlényegülni, akkor szeretettel várunk a

„DNS transzformáció”

Sejtátalakító, gyógyító, hálaadó elvonuláson a Teljesség jegyében

2012. augusztus 4-5.

Hozhatsz magaddal gitárt, dobot, csörgőt vagy bármilyen hangszert, ha igazán élvezni szeretnéd a közös éneklést és zenélést.

Az elvonulás ideje alatt a transzformáció tudati, érzelmi és fizikai szinten is történik, amely képes átalakítani a sejtjeink rezgését és a DNS-ünket. Az elvonuláson 9 szent szanszkrit mantra zengetésével fogjuk transzformálni önmagunkat, tudatunkat, érzelmeinket és sejtjeinket.

A mantrák mágikus, gyógyító, védelmező és felszabadító dallamok. Több ezer éve használják őket a keleti misztikus tradíciókban a test vitalizálására, a belső nyugalom és a szent célok eléréséhez. A hang és a lélekorientált zene képes gyógyítani a testet, megnyugtatni az elmét, az emóciókat, megnyitni szívet, és a szent szavak képesek kitárni a kapukat más dimenziókba. Az egyik legeffektívebb eszköz a személyes transzformációhoz, és a legjobb gyógyító az érzelmi és pszichoszomatikus nehézségekre. Minden mantrának megvan a speciális célja, mindegyik inspirál, és segíti az összeköttetést más dimenziókkal.

Az elvonuláson megismerkedünk egyenként a mantrák jelentésével, céljával, megtanuljuk őket zengetni, megismerjük mindennapi használatuk módját, és hogy hogyan képesek átalakítani az életünket. Segítségükkel kibontjuk többdimenziós lényünket.

A kiválasztott mantrák az alábbi életterületek, képességek javulását segítik elő:

 • egészség
 • életerő
 • anyagi biztonság, bőségteremtő képesség
 • siker a hivatásunkban
 • családi kapcsolatok harmonizálása
 • szerelem bevonzása, és kiteljesítése
 • térérzékelő képesség, finomenergiák érzékelésének fejlesztése, otthonunk harmonizálása
 • szeretetteljes emberi, baráti kapcsolatok kiépítése
 • saját, többdimenziós lényünk kibontása, és megélése

A mantrák zengetése közötti időben kapcsolódunk a Természettel, lélegzünk, és sétálunk az erdőben, rövid kirándulásokat teszünk, illetve körtánccal harmonizáljuk a testünk energiáit.

A záró nap utolsó mantráját pedig hálaadásként a közeli Úti Madonna kápolnánál fogjuk zengetni.

Az elvonulás létszáma és a jelentkezés korlátozott, kérünk, időben jelezd részvételi szándékodat. A jelentkezések rögzítése a beérkezés sorrendjében történik!

Az elvonulás időpontja:

2012. augusztus 4-5., szombat- vasárnap 10-től 18 óráig

További információ és jelentkezés itt!

Egy másik teremtő programra is szeretettel várunk most. Július 27-ig tudsz jelentkezni kedvezményesen az

„Aggódás helyett Örömteli Teremtés”

gyógyító és energizáló workshopra

Augusztus 25. szombat

…mert mikor azt hiszed, hogy már eléggé bízol önmagadban és a Teremtésben, rádöbbensz, hogy az út még mindig vezet tovább…

Energetikailag az aggódás és a teremtés egy helyről fakadó, különböző rezgésszintű erők, amelyek azonban nagyon különbözőképpen alakíthatják életünket és sorsunkat. Ha aggódunk, nagy eséllyel rontunk el lehetőségeket, és teremtésre alkalmas helyzeteket, míg ha teremtünk, azzal nemcsak saját, hanem mások életét is boldogabbá tehetjük. Ha az aggódást át tudjuk transzformálni teremtő energiává, az felszabadító, gyógyító és könnyű is, ha megtanuljuk azt a pár egyszerű lépést, ami segít ebben.

Ezen a worskhopon:

 • megbeszéljük az aggódás és a teremtés anatómiáját, tudatosítjuk az energetikájukat, és a saját energiarendszerünkben való jelenlétük minőségét.
 • megtanuljuk azt a 4 egyszerű lépést, amely segítségével minden aggódásra okot adó helyzetet átalakíthatunk teremtéssé, vagyis előnyt kovácsolhatunk belőle.
 • gyakorlatias lépéseket teszünk a 4 lépéses, „aggódás helyett teremtés” módszer elsajátításáva
  l saját, konkrét, jelenlegi élethelyzeteink átalakítására
 • beazonosítjuk a gyökerét, és meggyógyítjuk önmagunkban az aggódás régi mintáját
 • támogatjuk egymást
 • feltöltődünk energiával, és szeretettel
 • megtanulunk pozitív élethelyzeteket teremteni, hogy életünk a vágyott irányban alakulhasson

A workshop időpontja:

2012. augusztus 25., szombat, 10-től 17.30-ig

Kedvezményes jelentkezési lehetőség!!!

Amennyiben jelentkezésedet legkésőbb július 27-ig jelzed, és átutalod az 5 000 Ft előleget, a te részvételi díjad 12 000 Ft helyett csak 9 000 Ft/nap.

Jelentkezésedet kérjük, jelezd itt: jeletkezem@simratyogaworld.com, a tárgysorba írd be: worskhop

A programról itt olvashatsz bővebben!

Szeretettel várunk!

Arató Mónika és Csendes Csaba

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked.

Send this to a friend