Finom kis örömhullámok áramolnak folyamatosan a testemben. Gyönyörű nap a mai. Az új év kezdete óta érezhető a rezgésszint-emelkedés az életünkben, és napról- napra változik valami, ami közelebb visz a teljességhez, amiről évekkel ezelőtt álmodozni kezdtem.

A tavalyi év is nagyon szép volt. Csodálatos környezetben éltem, a Párommal fokozatosan egyre magasabb szintjét tapasztaltuk meg a kapcsolatunknak, megérkezett a gyönyörű kislányunk, és nagyon szép dolgokat alkottunk meg a fizikai valóságunkban. Rengeteg olyan tapasztalatot is befogadtunk, ami mind azt segítette, hogy még jobban megismerjük önmagunkat és egymást, és lépésről lépésre változtathassunk a felé az élet felé, amit mindketten szívből és örömmel élünk.

Az idei év a döntések jegyében indult. Azt a döntést hoztam meg, hogy a tennivalóim közül mindig a számomra magasabb rendűt választom. Ehhez tartom is magam, ezért sok másodlagos döntést is meghoztam, ami könnyebbé és örömtelibbé teszi az életünket. Ez az élet pedig már történik is, tényleg olyan könnyedén, mintha álmodnám az egészet. Ebben a pillanatban éppen a dolgozószobámban ülök, ég egy gyertya, és egy füstölő. Csend van, és nyugalom. Azt teszem, amit a legjobban szeretek: írok.  A konyhában Judó főzi a holnapi ebédet, időnként hallom, hogy szorgosan pakol. Kint, a napsütésben kislányom a babakocsiban alszik. A Párom a kisházban alkot, és gyakorol a hangszerén. Tisztaság és rend van körülöttem, és bennem is. Miközben mindez történik, tudatában vagyok a pillanatnak, és végtelen hálát érzek a teljességért, ami megadatott.

Hálás vagyok önmagamnak is, hogy elhiszem, hogy lehet másképp, jobban élni, hogy átadom magam egy magasabb rendű erő irányításának, és hogy fizikai szinten is mindig teszek egy lépést a vágyaim megvalósulása felé. Megszerettem a fizikai létet. Korábban sokszor éreztem azt, hogy a fizikai élet nehéz, és hogy számtalan olyan dolgot kell benne megtennem, amihez nincs igazán kedvem. Mára ez a tapasztalás teljesen eltűnt.

Ha most megkérdezed, hogy akkor mégis, hogyan rendeződik minden el a fizikai síkon, akkor azt válaszolom: pontosan nem tudom, de nem is kell tudnom, mert minden megtörténik, a jelenlegi érzékelésem szerint, szinte magától. Minden nehézség érzés eltűnt, és jelenleg úgy élem meg az életet, mint amit egy festő élhet át alkotás közben. Játszom.

Ide is oda is teszek egy kis színt az ecsetemmel, a varázslat pedig magától megtörténik. Közben valahogy úgy alakul, hogy elegendő minőségi, értékes és örömteli pillanatot élek át a szeretteimmel. Tudom, hogy ez annak is köszönhető, hogy időt és teret adtam annak, hogy kialakulhasson bennem a vágy és a vízió a vágyott életről. Mélyebbre és mélyebbre néztem ebben a kérdésben, hogy végleg el tudjam engedni a külvilágnak való megfelelést, és csak az maradjon, amit a szívem valódi érzései alapján szeretnék. Megszenteltem ezeket a vágyakat, képeket, és érzéseket, és a céljaim alapján mindig megteszem a következő lépést. Ez az igazi teremtés, és tudom, hogy ahogy fejlődöm, egyre magasabb szintről fogom mindezt látni. Ezért örömmel és kíváncsian tekintek a 2014-es évkezdet elé, mert tudom, hogy akkor még színesebben és tudatosabban fogom a saját életem megalkotását látni.

Végtelen hála van a szívemben, és tudom, hogy az alkotással kapcsolatos örömérzést, és a folyamatos teremtést rendszeresen meg kívánom élni, szakrális térben, a tiszteletet megadva önmagamnak, és az életemnek. A következő ilyen tudatos teremtésre meghívom azokat is, akik velem szeretnének játszani.

Folyamatosan fejlődünk, és minden egyes évvel nemcsak bölcsebbek leszünk, de lehetőséget is kapunk, hogy teljesebben és boldogabban élhessük az életünket. Te hol tartasz a teljesség felé vezető úton? El tudod képzelni, hogy az álmaid éled, és az életed olyan, mint egy regény, aminek te választod a cselekményét, és te írod a lapjait?  Mire mondanál nemet az eddigi életedben, amit már nem szeretnél újra tapasztalni, és mi az, ami arra hív, hogy megéld, hogy találkozz vele, hogy megtapasztald?

Ha ezt az évet tudatosabban, minden eddiginél sikeresebben és boldogabban szeretnéd megélni, akkor szeretettel várunk a

 

A Teljesség virága

meditációs esten és évmegszentelő szertartáson.

Ezen az esten együtt ringatózunk majd a Teljesség virágának szirmain.

 • Beazonosítjuk, hogy mi az, amit el szeretnénk engedni az eddig tapasztalásainkból.
 • Megünnepeljük mindazt, ami már most is a teljesség egy szelete az életünkben.
 • A szívünk mélyére nézünk, és megtaláljuk a vágyakat, amelyek ott születnek.
 • Igent mondunk a vágyainkra, és magunkhoz öleljük őket.
 • Áldást kérünk mindarra, ami meg szeretne valósulni, és ami elvezet a Teljességbe.
 • Megszenteljük az előttünk álló évet, és önmagunkat, mindezzel megemelve életünk minőségét.

A meditációs est időpontja:

2013. február 24. vasárnap, 15.30-tól 19 óráig

A meditációs est részvételi díja:

4 500 Ft/ fő

Kedvezmény a gyorsan jelentkezőknek!

A te részvételi díjad 4 500 Ft helyett csak 3 400 Ft, ha a jelentkezésedet január 22- ig leadod, és befizeted a részvételi díjat.

A rendezvény helyszíne:

Budapest, XII. kerület

Jelentkezni itt tudsz: jelentkezem@simratyogaworld.com e-mail címen, a tárgysorba írd be, kérlek: Teljesség

 

A teljesség érzésemnek az az egyik mérföldköve, hogy a hivatásom az egyik legörömtelibb tevékenység az életemben. Az egyik szívemnek legkedvesebb terület a gyógyítás, illetve az, amikor taníthatom azokat, akik gyógyítóvá szeretnének válni.

Január 24-én, csütörtökön

 

Teliholdas gyógyításra

várlak, ha tudatosabban szeretnél fejlődni a Hold támogatásával a Teljesség felé.


A Telihold sokféle lelki és testi folyamatnak kedvez. Többek közt ideális időpontja a gyógyulásnak, a hálaadásnak, és a rezgésszint emelésnek is. Mindkét holdállásnál jellemző, hogy aznap, előtte két napig, és utána két napig erősebben érezzük a Hold hatását. Ha tudatosan készülünk a Hold támogató erejének befogadására, akkor az az életünkben is intenzívebben mutatkozik meg.

Várlak:

 • ha bármilyen testi vagy lelki problémád van
 • ha szeretnéd növelni rezgésszintedet
 • ha egy adott helyzetben nem tudod, hogy mit tegyél
 • ha fel szeretnéd gyorsítani fejlődésedet életed bármely területén
 • ha megerősítést kérsz valamire, amit meg szeretnél valósítani
 • ha szeretnéd növelni életenergiádat

A gyógyítás növeli a tudatosságot, és fejlődési irányokat ad, amelyeket jól tudsz használni a betegségmegelőzésben és az öngyógyításban, és életterületeid fejlesztésében is.

Legközelebbi időpontok:

2013. január 24., csütörtökTeliholdas gyógyító nap

Két időpont közül választhatsz:

10.30.-tól 11.45.-ig és

13.00.-tól 14.15.-ig

Az egyéni ülések kb. 1 és negyed órásak, előre bejelentkezés szükséges.

A gyógyítás részvételi díja most 15 000 Ft helyett kedvezményesen annyi, amennyit 8 000 és 15 000 Ft között jó szívvel rá tudsz szánni.

“Nagyon érdekes élményben volt részem, mintha a mátrixba kerültem volna. Ez a gyógyítás lényem egy eddig ismeretlen pontjára utaztatott, ahol saját magam pozitív részét tapasztalhatom meg. Azóta is kiegyensúlyozott állapotban vagyok, igyekszem felülről szemlélni az eseményeket és a haladásra koncetrálok. Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki. “- Réka

Kérlek, részvételi szándékodat jelezd itt, a tárgy mezőbe beírva: TELIHOLD

E-mailben tájékoztatlak a helyszínről és a részletekről.

Ha többet szeretnél tudni a gyógyításról, itt olvashatsz róla!

 

 

Szeretettel várlak,

 

Arató Mónika

 

Copyright © Arató Mónika és Csendes Csaba

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked.

Send this to a friend