„Az élet azért van, hogy élvezd! Ha így teszel, csodálatosan érzed majd magad, és csodálatos dolgok történnek!”– Rhonda Byrne: Az erő

Ebben az ego- és elmestrukturált világban az egyik legnagyobb kaland annak megtanulása, hogy minél többször kilépjünk belőle, és megérkezzünk a jelenlét állapotába. A jelenlét állapotába, amely egyenlő a mosttal, a csenddel, önvalóddal, a lelkeddel, az univerzummal, a megnyilvánulatlan világgal, Istennel, az örömmel, az áramlással. Ki milyen szót talál rá, számára az adott pillanatban épp az a legmegfelelőbb. Mindannyian vágyjuk mindezeknek a szavaknak az eszenciáját, bármilyen címkét is rakunk rá éppen a szavakon keresztül.

Érzékeld bármilyen nehéznek is az életet az adott pillanatban, jobban jársz tehát, ha megnézed mit is választhatsz. Két lehetőséged biztos van: vagy elutasítod az adott helyzetet vagy elfogadod. A valódi szabadság abba az attitűdbe való megérkezést jelenti, hogy feladjuk azt a követelést, hogy más legyen, mint ami éppen van. Az a valódi szabadság, ha igent mondunk a pillanatra, bármilyen formát is vesz fel éppen.

Ha harmóniában vagy a jelen pillanattal, akkor megengeded, hogy egy magasabb tudatosság emelkedjen fel belőled, és megváltozzon az, ami éppen változásért kiált.  Egy magasabb tudatosság segítségével új szintre léphetsz, amely nem más, mint a szeretet, és az öröm. Ez a valódi teljesség terápia.

A jelen pillanatban arra is lehetőséget kapsz, hogy tudatosan változtass. Hiszen, amennyiben meg tudsz állni a jelen pillanat csendjében, arra is lehetőséget kapsz, hogy megállítsd a múlt és a jövő folytonosságát. A pillanatban felemelkedhet benned egy új döntési minta, ami alkalmat ad, hogy szabadon válassz a lehetőségek számodra akkor éppen elérhető tárházából.

Számomra valódi csoda, hogy milyen sokféle segítség áll rendelkezésünkre, hogy megtapasztaljuk a jelenlét állapotát. Ilyen a természettel való kapcsolódás, a meditáció, a fizikai testünkkel való tudatos együttműködés, és a harmóniát adó rezgésszámú fények illetve hangok. Az egyes csakrákhoz hangolt kristálytálak hangja is segít a pillanatba való megérkezésben, és a gyógyulásban is.

Hallgasd meg és fogadd szeretettel ezt az egy perces felvételt, amelyen mind a hét csakrához hangolt éneklő kristálytálakat szólaltatok meg, és érezd, hogyan tartja a figyelmedet a mostban.

 

Dimenziónyitás CD – Arató Mónika – Fekete-Kiss Sándor – 1 perces földelés

 

Márciusban több olyan program is van, ahol találkozhatsz a kristálytálakkal:

Március 11-én lesz például a Lélekének” kristálytál meditációs est.

Erről, és a kristálytálak élettani hatásairól itt olvashatsz tovább. 

Március 18-19-20-án pedig Flow elvonulást tartunk Dobogókőn Hriczu Andival.  Ott szintén találkozhatsz a kristálytálak gyógyító erejével, illetve tibeti hangtálakkal, és dobbal is gyógyítani fogunk. Kapcsolódhatsz ott saját testeddel is jógagyakorlatokon, és táncon keresztül. Vár rád a dobogókői táj a földdel, a széllel, a tűzzel, és a vízzel. És várunk téged mi is sok szeretettel és egy olyan programmal, ami segít átélni a teljes jelenlét, és a magasabb tudatosság állapotát.

A létszám korlátozott, március 7-ig tudunk jelentkezéseket elfogadni a részvételi díj első részletének befizetésével.

A dobogókői flow elvonulásról itt olvashatsz bővebben.   

Jó áramlást kívánok a víz elemmel, és várlak szeretettel a programokon!

 

Send this to a friend