teljességMi a Teljesség? Ha vonz ez a szó, valójában mi vonz? Szerintem az, hogy sokkal több vagy, mint aminek önmagadat érzékeled, és az élet is sokkal több, mint aminek eddig értékelted. Ki vagy Te és mi az Élet? „Ha önmagadat csak tartalom révén ismered, akkor azt is tudni véled, hogy számodra mi jó s mi rossz. Különbséget teszel a „számomra jó” és a „számomra rossz” események közt. Ez az élet egészének – amiben minden mindennel összefügg, amiben minden eseménynek megvan a maga szükséges helye és szerepe a teljességben – a töredékes szemlélése. A teljesség azonban több, mint a dolgok felszínes megjelenése; több, mint a részek összege; több, mint életed vagy a világ tartalma, bármit is tartalmazzanak azok.

Életünk és a világ néha véletlenszerűnek vagy akár kaotikusnak tűnő eseménysorozata mögött magasabb szintű rend és cél kibontakozása rejlik. Gyönyörűen fogalmazódik meg ez a zenben: „Hull a hó, minden pehely a megfelelő helyre.” Ezt a magasabb szintű rendet gondolkozással sohasem érthetjük meg, mert bármit is gondolunk, az tartalom; a magasabb szintű rend azonban a tudat formamentes világából, az egyetemes intelligenciából származik. Ám megpillanthatjuk azt, és ami ennél még több, összhangba is hozhatjuk magunkat vele, ami azt jelenti, hogy a magasabb szintű cél megvalósulásának tudatos résztvevőivé válhatunk.

J. Krishnamurti – a nagy indiai filozófus és spirituális tanító – több mint ötven évig szinte folyamatosan előadásokat tartott és utazott a világban, hogy megkísérelje átadni szóban – ami tartalom – azt, ami túl van a szavakon, túl van a tartalmon. Élete vége felé egyik előadása során a következő kérdéssel lepte meg hallgatóságát: „Akarjátok-e tudni a titkomat?” Mindenki rendkívül éberré vált. Hallgatóságának tagjai közül néhányan már húsz-harminc éve járogattak el az előadásaira, és még mindig nem sikerült megragadniuk tanítása lényegét. És erre végre, ennyi év után a mester hajlandó átnyújtani a megértés kulcsát! „A titkom – mondta –: nem törődöm azzal, hogy mi történik.”

Nem fejtette ki bővebben, ezért azt gyanítom, hallgatóinak zöme még zavarodottabb lett, mint amilyen addig volt. Holott ez az egyszerű állítás rendkívül messzire visz.

Mit jelent nem törődni azzal, hogy mi történik? Ezt: belül összhangban állok azzal, ami történik. „Ami történik”, az persze e pillanat „ilyenségére” vonatkozik, ami már mindig olyan, amilyen. Arra a tartalomra, amegadásrra a formára utal, amit ez a pillanat – az egyetlen létező pillanat – éppel fölvesz. Összhangban állni azzal, ami van: azt jelenti, hogy belső ellenállás nélkül viszonyulok ahhoz, mi éppen történik.

Gondolatban nem nevezem se jónak, se rossznak, csak hagyom lenni. Azt jelentené, ez, hogy soha többe nem tehetsz semmit, hogy változtass az életeden? Épp ellenkezőleg! Ha tetteid alapját a jelen pillanatra történő ráhangolódás alkotja, akkor a cselekedeteidet magának az életnek az intelligenciája támogatja.”- Eckhart Tolle 

A Teljesség az, amikor tudatában vagy a mindent meghatározó rendnek, és megadod magad neki. A megadás által elér a Kegyelem, boldog, elégedett, és harmonikus vagy. Ez az a belső megélés teszi lehetővé, hogy összehangolódj az Univerzummal, és vele összhangban alakítsd a sorsodat. A nem ellenállás jelenti a kulcsot a világmindenség leghatalmasabb erejéhez. Ha ismered a kulcsot, az erővel karöltve élheted a sorsodat, beteljesítve azt. A kulcs a jelenlét és a tudatosság.

Ismerd meg mélyebben a kulcsot, használd, fordítsd el a zárakat, és szabadulj fel!

a teljesség felé* Holnap Telihold. Holnap, szeptember 9-én azaz kedden indul A TELJESSÉG FELÉ- 10 alkalmas kundalini jóga tudatosság fejlesztő csoport. Nagyobb helyre megyünk, hogy legyen elég tér mindazoknak, akik elindulnak egy új önfelfedező úton.

Olvass erről tovább itt, és jelentkezz most. Néhány ember még csatlakozhat!

* Szeptember 11-én, csütörtökön 18 órától indulnak a rendszeres KUNDALINI JÓGA ÓRÁK Gazdagréten, a Közösségi házban. Az első órán a gerincért dolgozunk. A kort a gerinc rugalmasságával mérik. Fiatalnak maradni azt jelenti rugalmasnak maradni. A gyakorlatsorozat szisztematikusan dolgozik a gerincen lentről fölfelé. Mind a 26 gerinccsigolya kap stimulációt, minden csakra kap egy energialöketet. Ettől olyan jó ezt a gyakorlatsort meditáció előtt végezni. Sokan tisztább és gyorsabb gondolkodásról számolnak be miután rendszeresen gyakorolták ezt a kriját. Ebben a gerincfolyadék fokozott keringése játszik nagy szerepet, ami közvetlen kapcsolatban van a jó memóriával. Ezután relaxálunk, majd egy mantrameditáció következik, ami megszünteti a negativitást az életünkben a múltban, a jelenben és a jövőben is. Ez a mantra az alapja minden mantrának. A szerencsétlenség felolvad a mantrától. Megadja számodra a hatékony kommunikáció képességét, így minden szavadnak ereje és hatása lesz. Békét, és boldogulást hoz neked, még akkor is, ha nem ez lenne a sorsod. 

További infót a gazdagréti jógaórákról itt találsz!

* Sok minden történt a párkapcsolatokban az elmúlt hetekben. Látok olyan kapcsolatokat, aholszerelem minőségi ugrás következett be, és olyanokat is, amelyek szétmenni látszanak. Olyan kapcsolatokról is tudok, amit a teljes széthullás széléről hozta vissza a társak. Van mit kiértékelni, megbeszélni, tovább fejlődni a most szombati SZERELEM a Vízöntő kor hajnalán párkapcsolati workshopon, amit hölgyek számára terveztünk most is. A spirál emelkedik tovább, méghozzá elképesztő sebességgel. Ha ébren tartod magad, a párkapcsolatod is boldog lesz. Gyere, ébredj velünk!

A találkozó időpontja

Szeptember 13-án, szombaton lesz 10 és 18 óra között.

A találkozón

  • megbeszéljük mi történt és mi történik most
  • megosztunk érzelmeket, gondolatokat, figyelmet, támogatást, szeretetet
  • tanításokat adok át, amelyek ismerete nélkülözhetetlen a boldog párkapcsolathoz
  • meditálunk a céljaink megvalósítása érdekében
  • mantrákat éneklünk, melyek hozzásegítenek a vágyott élethez
  • táncolunk a felszabadulásunkért
  • kreatívan alkotunk

Holnap, szeptember 9. éjfélig még kedvezményes a részvétel. Olvass minderről többet itt!

* Holnapi, azaz szeptember 9-i jelentkezéssel még kedvezményt tudsz igénybe venni aKiteljesedés KITELJESEDÉS 3.0 webkurzuson, amely önmagad szeretetére és elfogadására tanít gyakorlati módszerekkel. A kurzus egy 40 napos utazás, amely során minden nap küldök számodra egy feladatot, amely automatikusan eljuttat az önmagaddal kapcsolatos megbocsátásig. A megbocsátás rajtad keresztül, mint a Forrás megtestesülésén, eszközén keresztül történik, a szívedet kinyitva, és megtisztítva. A feladatok nem igénylik azt, hogy szenvedj, nem igénylik azt, hogy a fájdalmas múlton merengj. A mában, az elmédet lecsendesítve, a szívedet megnyitva, a szereteten keresztül juttatnak el a vágyott állapotba. A szemléletmódod, a világ és önmagad észlelése változik meg benned, így végre abbahagyhatod az önbüntetést, és elkezdhetsz valóban élni.

A kurzus szeptember 23-án indul. Olvass erről többet és jelentkezz itt!

 

Szeretettel várlak,

Simrat Kaur (Arató Mónika) 

Send this to a friend