Gyors univerzális átalakulást tapasztalunk. A régi struktúrák, lejárt gondolkodási módok és létek szétporladnak. Látjuk ezt a személyes életünkben, a közösségeinkben, és a globális hírekben. Ahhoz, hogy lépést tartsunk az idővel, és „igazán egymásért éljünk”, ahogy Yogi Bhajan mondta, át kell alakítanunk az egyéni tudatosságunkat, és kiterjeszteni a kollektív és Végtelen tudatossághoz.

A tízes számot a Ragyogó testtel, Guru Gobind Singh- gel, az Egyesülést, a Királyi Méltósággal és a Félelem nlküli Bátorsággal azonosítják. Ez a meditáció Guru Gobind Singh imáját, hogy behívja a félelem nélküliséget és eltávolítsa az akadályokat, így mi, mint globális közösség, egyesülhetnünk a ragyogásban és az igazságban.  

Ez a mantra Isten 8 arcát tartalmazza: Gobinday, az Egy, aki megtart; Mukunday, az Egy, aki felszabadít; Udaaray, az Egy, aki felemel; Aaparay, az Egy, aki Végtelen; Hariang,az Egy, aki pusztító; Kariang, az Egy, aki a teremtő; Nirnaamay, az Egy, aki névtelen; Akaamay, az Egy, aki vágytalan.

A Har a “Shakti erő mantra”, Isten teremtő energiája. Négy ismétlése erőt ad minden aspektusnak, és biztosítja az erőt, hogy áttörjük a múlt blokkjait.

Har Har Har Har Gobinday

Har Har Har Har Mukunday

Har Har Har Har Udaaray

Har Har Har Har Apaaray

Har Har Har Har Hariang

Har Har Har Har Kariang

Har Har Har Har Nirnaamay

Har Har Har Har Akaamay

Nyomd össze a hüvelykujj és a gyűrűs ujj begyét. Nézz az orrod hegyére. Énekeld a mantrát ritmusosan. Húzd be a köldökpontodat a Har minden ismétlésénél. Énekel 11.31, vagy 62 percig.  

 

 

Send this to a friend