Tarts kiKeep up and you will be kept up! Tarts ki, és megtartanak! Ez a mondat Yogi Bhajantól származik, és már számtalanszor megtapasztaltam, hogy igaz. Legutóbb a Lét illata elvonuláson Kerekerdőn, a múlt héten. Négy napos volt az elvonulás, és minden nap egy másik elemmel utaztunk. Az első napon a levegővel, a másodikon a vízzel, a harmadikon a tűzzel, az utolsó napon pedig a föld segített visszaérkezni, hogy folytatni tudjuk az utunkat hazaérkezve a mindennapokba. A levegő, a víz és a tűz is erőteljes tisztító hatással bír, és azt éreztem, hogy napról- napra csak gyűlik az elengednivaló, ami a tudatalattiból felemelkedik. Mindez teljesen védett környezetben ment végbe, így rábízhattam magam a folyamatra. A csúcspont a tűznap volt. Összegyűjtöttük mindazt, amit el szeretnénk engedni, minden hátráltató gondolatot, mintát, és blokkot, tüzet raktunk, és rádobtuk mindezeket.

tűz elemBennem a tűznap éjszakáján égett át mindennek a tanulsága. Korán, 9 óra körül elaludtam, de nyugtalan volt az álmom. Mindenki másképp dolgozta fel, ami benne volt, a mellettem lévő szobában alvó két lány például beszélgetéssel, és hangos nevetéssel. Erre ébredtem 10 órakor, szerencsére…

Valóban felébredtem! Nyomasztottak az ellenállások, amelyek összegyűltek bennem. Aludni nem tudok, nehéz mindaz, ami összegyűlt bennem, és már nem könnyed hozzájárulása az életemnek. Mindemellett megjelent önmagam felvállalásának, és az elköteleződésnek a kérdése. Mi tehetek?- gondoltam.

Szőnyeg alá seperhetem mindazt, amit megláttam, másokra projektálva a saját feszültségemet, vagy szembenézhetek mindezzel, és átalakíthatom.  Az utóbbit választottam. Először nem volt könnyű. Bátorság kellett hozzá. Elmondtam egy imát, és elvégeztem egy 31 perces kundalini jóga meditációt. A meditációban éreztem a saját igaz vágyamat a megszabadulásra, és ez volt a motiváció, nagyon erős hajtóerő, hogy kitartsak. Meditáció közben érezni kezdtem, hogy az ellenállásom falai lassan képlékennyé válnak, majd elolvadnak. Majd finoman kibontakozott bennem az öröm, a hála, az életemben lévő szépségekre való rácsodálkozás, végül az extázis. Az extázis után csendet tartottam, és befogadtam mindazt, ami érkezett. Ezután könnyen elaludtam, pihentető álmom volt, és másnapra egy új minőség jelent meg bennem. Az elfogadás, könnyedség, öröm, és hála egy új megélése.

Tarts ki, és megtartanak! Tarts ki akkor, mikor a legnehezebbnek érzed, és minden átalakul, ha őszinte vagy magadhoz. Van néhány lépés, amit betartva az ösvényeden tarthatod magad, ahelyett, hogy megfutamodnál a saját fejlődésed útján jelentkező kihívásoktól. Nézzük, melyek ezek:

  1. Azonosítsd be, hogy mi az, ami nyomaszt, ami fáj, ami nem hagy nyugodni. Mindez azért van a tapasztalásodban, mert változásra vár, és megmutatja magát neked.
  2. Légy őszinte magadhoz, és fogadd el, hogy mindezt te hoztad létre, valamilyen mintáddal. Ahelyett, hogy másokat hibáztatnál, vállald fel a teremtésed felelősségét.
  3. Kelts fel magadban a vágyat arra, hogy mindez megváltozzon. Köteleződj el a vágyaid és céljaid felé, ezek húznak tovább. Azonosítsd a testedben jelentkező érzet- változásokat, ahogy a vágyaidra gondolsz.
  4. Tudd, hogy nem vagy egyedül! Tágítsd ki az észlelésed, és kérj segítséget. Mondj el egy imát.
  5. Válassz ki egy spirituális gyakorlatot (jóga, meditáció, az elemekkel való kapcsolódás, spirituális kirándulás; lehet bármi, amihez kedvet érzel), és engedd bele magad a transzformációba.
  6. A gyakorlat után teremts csendet magadban, fogadd be mindazt, ami érkezik. Fogadd be a szentséget.
  7. Nézd meg, mi változott. Éld át a változás örömét. Légy hálás magadnak, hogy mindezt megtetted önmagadért!
  8. Menj tovább az utadon az új minőséggel, amely megszületett az életedben, és tapasztald, hogy a saját változásod mit hoz létre az életedben.

Ez az év a karma éve, ami tettet jelent. Mindaz, amit magadért teszel, most többszörösen megtérül. Váltsd meg magad, ahelyett, hogy a Megváltóra várnál. Ha közösségben teszed mindezt, a hatás többszöröződik.

Az alábbi programokkal várunk szeretettel:

Május 14-ig tudsz kedvezményesen jelentkezni a

Kiteljesedés 2.0
webkurzusra

Magamhoz ölelem az Édesanyámat
avagy
40 nap alatt közelebb a Teljességhez

Kiteljesedés 20.

Érdemes tudnod, hogy az életed, annak részletei híven visszatükrözik a kapcsolatot, amit a szüleiddel tartasz fent. Ha a kapcsolatod az Édesanyáddal gyógyulásra vár, ha nem bocsátottál meg neki, akkor gondjaid lehetnek a kapcsolatok, különösen a párkapcsolat területén. Ha Édesapáddal vannak még megoldatlan sérelmek az életedben, ha nem bocsátottál még meg neki, akkor a nehézségek a hivatásod területén jelentkeznek. Amennyiben kiigazítod az energiát az Édesanyáddal és Édesapáddal való viszonyodban, úgy az életed is kiteljesedik, és megtapasztalhatod a boldogságot.

Olvass tovább a kurzusról, és az elérhető kedvezményről itt!

A jólét nem gazdagságról vagy szegénységről, hanem a sorsunk kiteljesítéséről szól. A lényege a tisztánlátás a sok figyelemelterelő és eltérítő körülmény között. Olyan kapcsolatokra összpontosít, melyek kölcsönösen kielégítőek. Ez egy olyan tehetség, mely minden lélek sajátja.

Ugyanúgy rendelkezünk a jóléttel, ahogy az égbolt a nappal. Ha a fény felé fordulunk, felmelegszünk, és feltöltődünk energiával. Ha képesek vagyunk belső útmutató hangunkat meghallani, bizalommal és sikerrel kérhetünk a világegyetemtől bármit, amire szükségünk van.

A 2015-ös év a nyolcas szám rezgését hordozza, ami a teljesség, bőség, és jólét elérését támogatja. Indítsd jól ezt az évet, és érkezz meg 2015-ben a jólétbe! Május 15-ig tudsz kedvezménnyel jelentkezni a

Jólét teremtő workshopra

amelyet június 6-án szombaton,  16 órától 20 óráig tartunk.

Jólét

A workshopon Yogi Bhajan által tanított kundalini jóga meditációkkal dolgozunk, és a tanításait is megismerjük a bőség, és jólét területeire vonatkozóan. Mindezt úgy, hogy a saját életünk tisztul meg, és minősül át, és érthetővé válik számunkra az út, ami a múltból jött, és a jövőbe vezet. Öt területet érintünk a meditációkkal:

• a léted kitágítása
• a blokkok eltávolítása
• az elme tisztítása és az intuíció megerősítése
• a szavak ereje
• a siker megteremtése és mások szolgálata

A Jólét workshopról itt olvashatsz, és jelentkezhetsz is!

A május 26-tól induló

„Az intuíció fejlesztése” kundalini jóga nyitott csoportban

intuíció

a kundalini energia emeléséért és fenntartásáért teszünk, megerősítjük a harmadik szem csakra, az agyalapi mirigy, és a tobozmirigy működését, és ezzel az intuíciónkat.

Az intuíció fejleszthető. Akkor erős, ha a kundalini jógában megnevezett tíz test közül, amivel rendelkezünk, a hatodik test, a Fényív állandó, tiszta és kiegyensúlyozott állapotban van. A Fényív vagy glória a kivetített sugárzásod. Képessé tesz az összpontosításra, a meditációra. A Fényív, mely az agyalapi mirigyhez kapcsolódik, szabályozza az idegrendszert és a mirigyek egyensúlyát, ezzel védi a szívközpontot.

Olvass az intuícióról, fényívről tovább, és jelentkezz itt!

Szeretettel várlak,

Simrat Kaur/ Arató Mónika

ਸਤਿ ਨਾਮੁ

Send this to a friend