Útkeresőként, mikor az önismeretünk eljutott egy bizonyos szintre, egyre határozottabban kirajzolódik az az út, amelyen a képességeink a leginkább kibontakozhatnak. Időnként úgy tűnik, mintha apró véletlenek segítenének abban, hogy az ösvényünkre kerüljünk. Véletlenek azonban nincsenek. Minden történés, minden apró mozzanat terel minket, hogy megtaláljuk az utunkat, és mikor az út megnyílik, szabad akaratunk alapján ráléphessünk.

Ilyen véletlennek látszó események tereltek engem is a gyógyítói útra. Életem legszerencsésebb történései közé sorolom a részvételemet azokon a spirituális kurzusokon, amelyek erre az útra vittek, mert mindegyiken rengeteget tanultam. A tudatosságom lépésről lépésre fejlődött általuk, majd a gyakorlati alkalmazásuk az ott tanultaknak feltette az i-re a pontot. Útkeresőből tanítvány lettem. A legtöbbet Gill Wright- tól tanultam. A vele való találkozás mindent egyértelművé tett, pedig addig éveket töprengtem azon, hogy milyen hivatásban találhatnám meg a boldogságomat. Már nem csak a tanulás motivál, hanem az élmény, amelyet egy- egy gyógyítás alkalmával megélhetek, és láthatom, hogy hogyan fejlődik az ott megjelenő energia által a gyógyulni vágyó tudatossági szintje.

Később tanítani kezdtem, amit tudok, és az volt a vágyam, hogy kialakuljon körülöttem a tanítványok köre, akik komolyan szeretnének fejlődni, és akiket kicsit hosszabban kísérhetek. Így lett.

Tanítvány az, aki minden kihívás ellenére sem tér le az útról, amit választott. Elkötelezett ismeretei gyarapításában, és az elméletek területéről elmozdul a gyakorlati tettek irányába. Képes túllépni a saját korlátait, és nem szégyel ehhez segítséget kérni, amikor éppen szüksége van rá.

Hálás vagyok, hogy megismerhettem mindazokat, akik részt vettek a Belső erő meditációs iskolában, amely immár hatodik alkalommal indul újra októberben. Az ott megismert tanítványok egy része és mellettük újabb kedves ismerősök pedig elindultak, hogy gyógyítóvá válhassanak a Gyógyítói kurzuson. Nagyon értékes emberek, akiket kísérhetek, és elmondhatom, hogy kiemelkedően magas tudatosságúak mindazok, akik a programjaimon megjelennek.

Minden újabb fejezet az életemben olyan, mintha egy regény újabb lapjai tárulnának fel, és már előre várom azt a sok szép élményt, amelyek a lapokon megjelennek. Tudom, hogy most is nagyon izgalmas emberek csatlakoznak majd az újonnan induló Gyógyítói kurzushoz. Érzem, hogy egy részüket már régóta ismerem, és lesznek majd, akikkel most találkozom személyesen először. Ha köztük szeretnél lenni, akkor szeretettel várlak a

november 3-án induló

 

Gyógyítói kurzuson

Amennyiben az a célod, hogy a spirituális dimenzióban fejlődj, akkor egészen új képességeid bontakozhatnak ki, függetlenül attól, hogy hány éves vagy. Olyan időket élünk, amikor a gyógyítói képességek ébrednek, és szükség is van rájuk, hisz az emberiség egy hatalmas tudati és spirituális ugrás előtt áll. A változás már zajlik, és most lehetőségünk van megtisztulni, régi gondolkodási, érzelmi és viselkedési mintákat magunk mögött hagyni, annak érdekében, hogy megérkezzünk egy magasabb rendű tudatosságba, amelynek alapja a szeretet.

A gyógyítást a legmagasabb szinten lehet végezni, ha a gyógyítás célja, hogy a gyógyulás a Lélek szintjéről induljon, emelve a gyógyító és a gyógyítandó tudatosságát, elősegítse a személyiség integrációját a Lélekkel, és ezzel átjárhatóvá tegyen minket a Fénynek, mely elhozza a gyógyulást fizikai, érzelmi, gondolati és lélek szinten, és lehetővé teszi a teljes és boldog életet ebben a földi dimenzióban.

A Lélek egészsége az emberi tapasztalás igazi célja. Minden ezt szolgálja.”- Gary Zukav

A gyógyítói kurzus időtartama 8 hónap, 10 hétvégi (szombati) időpontban fogunk találkozni.

A gyógyítói kurzus során az alábbi tematika szerint haladunk:

 • A gyógyítás elméleti és erkölcsi alapjai

 • Élet az 5 dimenzióban

 • Ezoterikus gyógyítás

 • Az ember energiaközpontjai

 • Diagnózis a 7 sugár segítségével

 • Csakrák és tudatosság

 • Étertest érzékelés

 • A Lélekdimenzió

 • Lélekösszekapcsolás

 • Személyiségintegráció

 • Az intuíció szerepe a gyógyításban

 • A halál folyamata

 • Energiagyógyítás

 • Ismerd meg magad, mint gyógyítót

 • Gyógyítás térben és időben

 • Valóságteremtő mátrixgyógyítás

 • A különböző gyógyító technikák megfelelő alkalmazása

A kurzuson egy jelentősebb elméleti részt mindig gyakorlat követ, ahol megtapasztalhatjuk mindazt, amit tanultunk, és egyre inkább megértjük önmagunk, mint gyógyító működését.

A kurzuson való részvétel egy belső utazás is egyben, amely lehetővé teszi saját gyógyulásodat is.

A találkozások időpontjai:

10 hétvégi nap, szombatonként 10-től kb. 18 óráig

Az idei találkozók:

1. november 3. szombat 10-18-ig

2. november 17. szombat 10-18-ig

3. december 8. szombat 10-18-ig

4. december 15. szombat 10-tők 18-ig

A további találkozók pontos időpontjait a csoport az első találkozón rögzíti.

Minden találkozó részvételi díja: 14 000 Ft / nap.

Kedvezmény!

Ha jelentkezésedet szeptember 4-ig jelzed, és befizeted az első találkozó díját, akkor számodra a részvételi díj csak 12 000 Ft az első két találkozás alkalmával.

A Gyógyító kurzusról itt olvashatsz bővebben, és jelentkezhetsz is!

Magam is tanítvány maradok életem végéig, és szívesen evezek új vizekre. Most egy új programra hívom fel a figyelmedet, amit nagy szeretettel készítünk elő.               

Csendes- esték néven új programsorozatunk indul szeptember 19-én, szerdán este. A Csendes- esték célja, hogy a spirituális fejlődést kifejezetten a hangok, a zene, és az éneklés segítségével támogassa. Az esték segítenek oldani a stresszt, feltöltődni energiával, méregteleníteni a szervezetet a hangok erejével, növelni a belső erőt, ezen kívül lehetőséget adnak arra, hogy megismerjünk egy- egy önfejlesztő technikát, megerősítsük a szándékunkat az egyes életterületekre vonatkozóan, és növeljük a teremtőerőnket.

 

Csendes – esték

Csendes Csabával és Arató Mónikával

Találkozunk:

szeptember 19- én szerdán, 18-tól 20 óráig

Ezen az estén közös mantraénekléssel és tanulással megerősítjük a kapcsolatunkat a Teremtővel, a fizikai síkon pedig három életterület energiáját tisztítjuk meg: az egészségét, a párkapcsolatét, és az anyagi biztonságét.

A mantrák mágikus, gyógyító, védelmező és felszabadító dallamok. Több ezer éve használják őket a keleti misztikus tradíciókban a test vitalizálására, a belső nyugalom és a szent célok eléréséhez. A hang és a lélekorientált zene képes gyógyítani a testet, megnyugtatni az elmét, az emóciókat, megnyitni szívet, és a szent szavak képesek kitárni a kapukat más dimenziókba. Az egyik leghatásosabb eszköz a személyes transzformációhoz, és a legjobb gyógyító az érzelmi és pszichoszomatikus nehézségekre. Minden mantrának megvan a speciális célja, mindegyik inspirál, és segíti az összeköttetést más dimenziókkal.

Ezen az estén megismerkedünk a kiválasztott mantrák jelentésével, céljával, megtanuljuk őket zengetni, megismerjük mindennapi használatuk módját, és hogy hogyan képesek átalakítani az életünket. Segítségükkel kibontjuk többdimenziós lényünket.

Az este létszáma korlátozott, kérünk, időben jelezd részvételi szándékodat. A jelentkezések rögzítése a beérkezés sorrendjében történik!

Az est helyszíne:

Budapest. A pontos helyszínt később jelöljük meg, és minden résztvevőnek megküldjük.

Az est részvételi díja:3 300 Ft/ fő

Kedvezmény!

A jegyek elővételben 2 500 Ft/fő, ha részvételi szándékodat augusztus 25-ig jelzed, és benne vagy az első tíz jelentkezőben.

Jelentkezni itt tudsz:jelentkezem@simratyogaworld.com, a tárgysorba írd be kérlek: Csendes- esték

A válasz e-mailben minden tudnivalót megírunk számodra!

 

Szeretettel várunk!

 

Arató Mónika és Csendes Csaba

 

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked.

Send this to a friend