újhold nemrégiA változás, és gyógyulás, ami mellett elköteleződtünk, azt eredményezi, hogy tisztulunk, újabb és újabb félelmek, és árnyékrészek emelkedhetnek fel. Az utóbbi napok intenzívek voltak ilyen szempontból, mert a sötét hold időszakát éltük. Szeptember 5-e  Újhold napja, és az utána következő két nap az új kezdetek, a gyógyulás időszaka. Ilyenkor érdemes őszintének lenned, elsősorban magaddal, hogy milyen változások zajlanak benned, mi az, amire rá tudtál nézni, nem túl szép, de mégis te vagy, te voltál. Ha a benned zajló változások másokat is érintenek, akkor légy őszinte, nyújtsd feléjük a kezedet, és beszélj velük.

Ha őszinte vagy, nem a félelem vezérel, hogy meg akarj felelni másoknak, és az elvárás,őszinteség2 hogy szeressenek. Ha őszinte vagy, akkor szereted, és vállalod önmagadat, ezért tudsz őszintén beszélni az érzéseidről. Még akkor is ha ez másnak elsőre nem tetszik, hidd el, hosszútávon kiváltja mások tiszteletét. Nem mindig könnyű őszintének lenni a megfelelési vágyunk, és a fájdalom elkerülésére való igényünk miatt. Minden egyes esetben azonban, amikor feltárod, mi történik benned, és megosztod azokkal, akiket tisztelsz, az gyógyulást, közeledést hoz, és lehetővé teszi, hogy minden olyan hátráltató tényező eltávozzon, ami elválasztott a szeretettől.

„ Az igazság mindenben segít. Az igazság előbbre visz, mert az adás egy formája, ami kirángat minket a visszavonultságunkból. Az igazság nem csupán annyit jelent, hogy kiöntjük a szívünket a társunknak, hanem azt is, hogy megosztjuk a helyzettel kapcsolatos mélyebb érzéseinket. Az igazság létfontosságú, mert felszabadít minket.”- Chuck Spezzano

Az Újhold energiájában szeptember 7-ig jelentkezhetsz még kedvezményesen az

Egy nap önMAGadért- Torokcsakra napra

A kommunikáció művészet. Ha jól kommunikálsz, nagyon megkönnyítheted magad és mások számára is az életet, és a különállóságból egységet teremhetsz. A kommunikáció központja a torokcsakra.

torokcsakra

A torokcsakrához tartozó területek a következők:

• Saját véleményed vállalása, önérvényesítés

• Félelmek, feszültségek kimondásának, elengedésének képessége

• Őszinteség önmagadhoz és másokhoz

• Eredményes és örömteli kommunikáció a munkahelyen, családban

• Szükségletek kielégítésének kérése: saját magadtól, szeretteidtől, munkaadódtól, Istentől

• Önkifejezés, művészi tevékenység

• Hangképző szervek, tüdő egészségi állapota

Szeptember 29-én tehát a torokcsakrával foglalkozunk, várunk szeretettel.

A (havi) EGY NAP ÖNMAGADÉRT programok idei időpontjai a következők:

Torokcsakra                       2013.szeptember 29.

Harmadik szem csakra      2013. október 27.

Korona csakra                   2013. december 1.

A csakranapok 10-18 óráig tartanak a fent megjelölt napokon!

Egy nap részvételi díja: 12 500 Ft.

Kedvezmény!

Ha szeretnél mind a három programon ott lenni, kedvezményt kapsz. A három program díjának egyösszegű befizetése esetén 3 X 12 500 Ft, 37 500 Ft helyett 3 X 7 900 Ft, azaz 23 700 Ft számodra a három teljes nap részvételi díja. A kedvezmény 2013. szeptember 7- ig érvényes.

Ha nem tudod még, hogy ott szeretnél- e lenni mind a három fenti programon, de a Torokcsakra napon mindenképpen, szeptember 7-ig jelentkezel, és befizeted a részvételi díjat, akkor számodra ez a nap 12 500 Ft helyett csak 8 500 Ft.

Korlátozott számban tudunk résztvevőket fogadni.

Jelentkezni itt tudsz, a tárgysorba kérünk, írd be: Egy nap önmagamért, az üzenet szövegeként pedig írd be, hogy Csakraprogram (ha mind a három csakra napon szeretnél ott lenni), vagy Torokcsakra, ha a szeptember 29-i napon szeretnél részt venni.

Az önismereti fejlődés egyik leghatásosabb katalizátora a meditáció. Meditációban a lélek dimenziójára hangolódunk.  Az Alice Bailey által ajánlott meditációs módszer az egyik leghatékonyabb útja annak, hogy életünket a vágyott irányban, tudatosan alakítsuk.

A Belső erő meditációs iskolában

Meditation

Alice módszerének segítségével lehetőséget teremtünk a lelkünkkel való összekapcsolódásra, és a kapcsolat előhívására, bármikor, mikor csak szeretnénk.

A következő meditációs iskola 2013. október 26- án, szombaton indul!

A meditációs iskolában két találkozó keretében tudatosítjuk a meditáció 5 lépcsőfokát, megtapasztaljuk azokat, és megtanuljuk a hozzá tartozó elméletet is, ami segít a megtapasztaltak tudatosabb alkalmazásában. Az otthoni gyakorlás ezek után könnyen, és tudatosan történhet.

Az időpontok és témák a következők

1. találkozó: 2013. október 26. szombat, 14-től 18 óráig

• Koncentráció- Ha fókuszált vagyok, mindent könnyebben megvalósítok, amire vágyom

• Meditáció- Képes vagyok kapcsolódni az Univerzummal

2. találkozó: 2013. november 9. szombat, 14-től 18 óráig

• Kontempláció- Befogadok, feltöltődöm

• Megvilágosodás- Az intuíció megerősítése- Belső bölcsem vezet

• Inspiráció-Az Univerzum bennem van

A találkozókon

• rövid elméleti részt veszünk át

• gyakorlunk

• beszélgetünk

• megosztjuk jók működő tapasztalatainkat

• tanulunk egymástól, és bátorítjuk egymást

• meditációban közösen teremtünk, és gyógyítunk

Akik végig mennek a folyamaton, tudatosságuk egy magasabb szintjére érkeznek meg, ahol mindaz, ami a lelkükből fakad, érzékelhetőbbé válik önmaguk, és mások számára is. Belső erőnk életre kel, és lehetővé teszi, hogy eddig ismert képességeinket túlhaladva megvalósítsuk önmagunkat. Mindezt játékos formában gyakoroljuk, fantáziánk, kreativitásunk és intuíciónk ébresztésével.

A résztvevők a meditációs iskola végén Elismerő Oklevelet kapnak.

A találkozók egymásra épülnek! Kérlek abban az esetben jelezd részvételi szándékodat, ha mindkét alkalommal ott tudsz lenni!

Helyszín: Budapest, XII. kerület. Jelentkezés után e-mailben tájékoztatunk a tudnivalókról.

A meditációs iskola díja 22 000 Ft

Előjelentkezési kedvezmény!

Ha jelentkezésedet 2013. szeptember 10 -ig jelzed, a részvételi díjad 22 000 Ft helyett 16 500 Ft, ha díjat a fenti napig egyben kifizeted.

Részletfizetés: Ebben az esetben a teljes díj 17 800 Ft, ha az első részletet ( 10 000 Ft-ot) szeptember 10-ig befizeted. A második részletet a program kezdetekor tudod rendezni.

A programra jelentkezni itt tudsz, a tárgy mezőbe írd be kérlek: Belső erő

A jelentkezésnél jelöld meg kérlek, melyik fizetési módot választod!

Szeretettel várlak,

Arató Mónika

 

Send this to a friend