gyógyulás2„Január 9 és Január 28 között jó három hétig önmagunk gyógyításával, terápiájával és rehabilitációjával foglalkozni. Világi ambícióinkat a belvilágban tudjuk megélni, ilyenkor nem jó zavarosban halászni kívül, és fontos a belső világunk tisztítása és megerősítése.

Dolgozzunk hát magunkon egész évben, hogy minél kevésbé legyünk Kos vagy Mars-szerűek. Az „Egyedül megoldom!”, „Egyedül akarok lenni!”, „Nem adom fel a szabadságomat!”, „Nekem ne mondja meg senki” magányos harcos, magányos farkas hirtelen, kapkodó attitűdje eddig szimplán kellemetlen volt gazdájának és környezetének, tuti recept a boldogtalanságra, mivel emberi testben állati programokat futtatni, akként élni sosem garancia a sikerre. Ettől az évtől akár élet-halál kérdése is lehet.”- Forrás: Zöldkör

Körülnéztem önmagamban, hogy mi az, ami gyógyításra vár, és mi az, ami örömet ad. Ami a leginkább örömet jelent számomra mostanában, az a családom, a jóga és a főzés. Ezért annak az életmódnak, amit élek, és amit jó szívvel ajánlok másoknak is, egyre több teret szeretnék adni a személyes fejlődésemben, és a honlapon is. Szeretem magam, ezért egyre több időt szentelek olyan dolgoknak, ami örömet ad.

Az életmód alapvetően meghatározza életünk minőségét. Hogy mit eszünk, mennyit mozgunk, milyen a kapcsolatunk a Természethez, mennyire használunk természetes alapanyagú használati tárgyakat, ruhákat, mind befolyásolja az energetikai rendszerünket.

Az életmódom elég nagy változáson ment át az utóbbi években. 2011 óta vegetáriánus étrendet követünk a családommal. 2015 –ben átálltunk a vegán táplálkozásra, elhagytuk a tejtermékeket is. Nem eszünk cukrot, csak természetes édesítőszereket használunk minimális mennyiségben. Elhagytuk a gluténes táplálékokat is.

A honlapon ettől az évtől olyan egészséges életmóddal kapcsolatos információkat, tippeket, recepteket is találsz, amelyek nekem nagyon beváltak, így szívesen osztom meg őket. Szeretem magam, ezért egyre több teret és időt adok arra, hogy javítsam az életminőségem. Így is hozzá szeretnék járulni az erőszakmentes, környezetbarát, egészséges életmód terjedéséhez, és a testileg, lelkileg egészségesebb családokhoz. 

Néha a legjobb recepteket az határozza meg, hogy mit találunk éppen otthon a konyhában. Így jött létre még a múlt év végén egy egyszerű recept, amit azóta is szeretettel fogyasztunk a családommal.

Kelbimbó diós tejszínmártással és rizzsel

Hozzávalók:

  • kelbimbó
  • növényi főzőtejszín
  • fokhagyma
  • dió
  • szerecsendió
  • jázmin rizs
  • curry
  • petrezselyemzöld

kelbimbóVásárolj kelbimbót, de még véletlenül sem azt a minőséget, amit multikban kapsz meg. A sarki zöldségesnél, piacon, biopiacon találsz nagy szemű, egészséges kelbimbókat, azzal tápláld a tested.

A kelbimbókat megmossuk, és kétszintes párolóedényben, vízfürdőn puhára pároljuk. Én nem szoktam ekkor fűszerezni. A párolás lehetővé teszi, hogy a kelbimbó természetes ízét megőrizze.

Egy edényben olajon pár másodpercig megfuttatom a zúzott fokhagymát, majd hozzáöntöm a növényi tejszínt. Fűszerezem sóval, enyhén szerecsendióval, és hozzáadok apróra vágott dióbelet. Összeforralom.

Közben megfőzöm a jázminrizst. Lehet natúr, sóval ízesítve, de adhatunk hozzá curryt is. Ettől szép sárga színe, és finom íze lesz.

Tálalásnál a kelbimbót meglocsolom a mártással, mellé teszem a rizst. Diógerezdekkel, zöldpetrezselyemmel díszítsd! Finom, egyszerű, gyors és egészséges étel.

Ezt a receptet megtalálod külön is a honlapon az Életmód menüben, ha máskor is elő szeretnéd keresni, vagy megosztani!

Gondolkodj el te is, hogy miben leled a legnagyobb örömödet és szeresd magad azzal, hogy megadod magad számára azokat a perceket, órákat, amikor valami olyasmivel foglalkozol, ami örömet okoz.

Mindannyiunk alapvető küldetése az életben az, hogy tiszteljük, szeressük, és értékeljük önmagunkat. Tulajdonképpen minden tapasztalás, amin keresztül megyünk, ezt a célt szolgálja. Ezért pont azok a szüleink, akik. Ezért vagyunk a Párunk mellett. Ezért kapjuk a gyermekeinket. Minden élethelyzet egy döntést rejt magában: mit kívánok az adott helyzetben megtapasztalni önmagamról.

Február 14-ig a szeretet, szerelem napjáig 50%-os kedvezménnyel tudsz jelentkezni a

Kiteljesedés 3.0 webkurzusra

Megtanulom szeretni önMAGam

avagy

40 nap alatt közelebb a Teljességhez

 Szeresd magad3 

Minél jobban szeretem önmagam, annál jobban észreveszem, hogy szeretnek. – Chuck Spezzano

A kurzus egy 40 napos utazás, amely során minden nap küldök számodra egy feladatot, amely automatikusan eljuttat az önmagaddal kapcsolatos megbocsátásig. A megbocsátás rajtad keresztül, mint a Forrás megtestesülésén, eszközén keresztül történik, a szívedet kinyitva, és megtisztítva. A feladatok nem igénylik azt, hogy szenvedj, nem igénylik azt, hogy a fájdalmas múlton merengj. A mában, az elmédet lecsendesítve, a szívedet megnyitva, a szereteten keresztül juttatnak el a vágyott állapotba. A szemléletmódod, a világ és önmagad észlelése változik meg benned, így végre abbahagyhatod az önbüntetést, és elkezdhetsz valóban élni. Önmagad szeretete az alapja a párkapcsolati boldogságnak, és az életben való érvényesülésednek is.

Olvass erről tovább, és jelentkezz most!

Mi nők, ha tiszteljük, és szeretjük magunkat, akkor elfogadjuk azt a küldetést, amit a Jóisten nekünk adott, és élünk vele önmagunk, mások hasznára.

A nő az idő formálója, a tér formálója és a férfi formálója: a holnap férfija a gyermek. A ma férfija a férj, a tegnap férfijai az ősök. Az egész társadalom elméletileg és gyakorlatilag a nő szellemén alapul.”- Yogi Bhajan

Március 19-én egy olyan női, teremtő napot tartunk, ahol felnövünk ehhez a feladathoz, és imánkkal szolgáljuk az általunk szeretett férfiakat. A helyek fogynak, jelentkezz február 14-ig kedvezménnyel!

 So Purk

női kundalini jóga workshop a szeretett férfiért

So Purkh- szívkép forrása: www.sihknet.com

Ezen a napon gyöngéd női, megtartó körben gyakorlunk, hogy emeljük önmagunk, és a számunkra kedves férfi / férfiak rezgésszintjét.

Ha a So Purkh mantrát recitálod 11- szer naponta akkor három férfit az életedben (lehet férj, szerető, apa, fiú), hozzásegítesz rezgésszintjének emelkedéséhez, képességeinek beteljesítéséhez, hogy legteljesebb potenciálját élje. Recitálhatod azért is, hogy régi kapcsolataid karmáit megtisztítsd, vagy azért, hogy megtaláld a tökéletes lelki társad, ha még nem találkoztál vele. Ez a mantra a mesteri szint elsajátításával képes arra, hogy az Isten emberi formájában, férfiként nyilvánuljon meg előtted

Időpont: március 19. szombat, 9.30-tól 16-ig

Olvass tovább a részletes programról, és jelentkezz most!

 Megújulás és Újjászületés Access Bars és Body kezeléssel

Access

Ha gyógyulni szeretnél, és áttörni azokon a mintákon, amelyek eddig akadályozták az életed, akkor most megnyílt a lehetőség, hogy bérletes kedvezménnyel igénybe vedd az Access Bars és Body kezeléseket. Vágj bele most egy jó kis energetikai és spirituális nagytakarításba, ne várj tavaszig! Most minden energia kedvez annak, hogy gyógyulj, és mindezt 15% bérletes kedvezménnyel támogatjuk meg.

Ahhoz, hogy ettől az érzékeléstől, ami egyben függőség is megszabaduljunk, az egyik legnagyszerűbb módszer, ha a megengedés vezérel bennünket. Az Access egy olyan módszer, ami a felszabadulásban segít. Olyan, mintha letörölnéd a számítógéped merevlemezéről az elavult, felesleges, és blokkoló fájlokat, annak érdekében, hogy több tárhelyhez, és lehetőséghez juss. Az Access egy finom, érintés alapú módszer, amely lehetővé teszi, hogy megszabadulj minden téged korlátozó gondolattól, attitűdtől, elképzeléstől, valaha meghozott döntéstől és hiedelemtől.

Olvass a kezelésekről és bérletes kedvezményről tovább itt!

Szeretettel,

Simrat kaur/ Arató Mónika

Send this to a friend