Nagyszerű férfiak ajándékoztak meg a szerelmükkel az életemben, és nagyon hálás vagyok értük. Mindegyiktől nagyon sokat kaptam, és rengeteget tanultam a kapcsolataimból. Ha utólag belegondolok, bármennyire is szerelmesnek éreztem magam, valami mindig hiányzott a teljes boldogsághoz. Az élet végül akkor hozta el a valódi társamat, amikor végre teljesen tisztán láttam, hogy mire vágyom, és ki is mertem mondani.

Mi vezetett ideáig? Természetesen rengeteg örömteli pillanat és mellettük néhány fájdalmas csalódás. Sok téves észlelésre kellett ráismernem, hogy végre önmagam lehessek. Először is rá kellett ismernem a családomban jelenlévő energiákra, függetleníteni magam tőlük, és elhatározni, hogy én mit szeretnék. El kellett engedni rengeteg anyai oldalról jövő, női önkorlátozó mintát. Meg kellett nyitnom teljes bizalommal a szívem a férfi nem iránt, annak ellenére is, hogy számtalan bizalmatlanságra okot adó tényezőt gyűjtöttünk össze mi nők a férfiakkal szemben, ami már generációk óta csak halmozódik. Azt gondolom a férfiak is gyűjtögetnek mindenféle elkülönülésre okot adó tényezőt velünk, nőkkel kapcsolatban.

Abba kellett hagynom a „nem vagyok elég jó” és a „nem érdemlem meg”, vagy éppen az „el fogom veszíteni” programok ismételgetését a tudatos és tudatalatti énemben. Teljesen kitárni a szívem, felvállalva, hogy eközben megsérülhet, összetörhet, fájhat.  Fel kellett ismernem az értékeimet, felvállalni őket, szeretni önmagam, és kimondani, hogy milyen társra vágyom. Kialakítani az egységet önmagamban, több dimenzióban, hogy megérkezhessen a több dimenziós szerelem. Mindennek tudod mi lett az eredménye?

Évekig élt bennem egy kép, amiben a szerelmem és én egymást átölelve emelkedünk fel a Fénybe. Nem adtam fel, és végül megtaláltam azt a férfit, akire mindig is vágytam. Illetve ő talált meg engem. Természetesen fel kellett őt ismernem, annak ellenére is, hogy a pajzsaink sokat takartak valódi énünkből. Igazi társam ő fizikai, érzelmi, gondolati és spirituális síkon is, és ez nagyon- nagyon jó érzés. Képesek vagyunk szívből kommunikálni egymással, azonosak a céljaink, az ízlésünk, az értékeink. Hiszek benne, mellette jobban hiszek önmagamban, és abban is, hogy létezik egy élhető világ minden ember számára, akiket a szeretet visz előre. Ha ránézek, öröm tölti el a szívem, és nem győzök betelni a lényéből áradó szépséggel.

Tavaszodik, és ahogy a természet életre kel, úgy nő bennünk is a szeretet, a szerelem utáni vágy. Hamarosan eljön a május is, ami a szerelmesek hónapja. Erre az időszakra tudsz felkészülni azokkal a programokkal, amelyeket a szerelem jegyében alkottunk meg, és amit szívből ajánlok neked is, ha át szeretnéd élni, és meg szeretnéd tartani az igazi szerelmet.

 

A szerelmet akadályozó tényezők eltávolítására 2012. március 22.-én, csütörtökön személyesen fordulhatsz hozzám.

 

Blokkoldó beszélgetés és gyógyítás a szerelem bevonzásáért

elengedjük mindazokat a blokkokat fizikai, érzelmi és gondolati szinten, amelyek eddig meggátolták a boldogságod megteremtését

Ezen a négyszemközti találkozón:

  • beszélgetünk arról, hogy eddig mit tapasztaltál a szerelemben
  • meggyógyítjuk a fájó emlékeket
  •  megnézzük, hogy az eddigi tapasztalatok merre szeretnének terelni, mit akarnak a számodra megmutatni
  •  megfogalmazzuk a vágyaidat, és beépítjük őket az energiarendszeredbe, ahol el is kezdik bevonzani azt, amit szeretnél

A beszélgetés és gyógyítás hatására megnyugszol, magabiztosabbá válsz, könnyebbnek fogod érezni magad, hiszen megszabadulsz a visszahúzó blokkoktól. Tisztábban fogod látni a vágyaidat, és bátrabban vállalni fogod az igényeidet. Hamarosan pedig az is megjelenik az életedben, akivel megélheted a teljességet a szerelemben is.

„Mennyivel egyszerűbb, ha az érzéseiden változtatsz, mintha egy helyben toporogsz, és várod, hogy a külső körülmények megváltozzanak! Változtass az érzéseiden, és a helyzet is megváltozik!”- Rhonda Byrne

Az egyéni ülések kb. 1 és negyed órásak, előre bejelentkezés szükséges.

A gyógyítás részvételi díja 15 000 Ft helyett kedvezményesen most csak 12 500 Ft.

Kérlek, részvételi szándékodat jelezd itt, a tárgy mezőbe beírva: BLOKKOLDÁS

E-mailben tájékoztatlak a helyszínről és a részletekről.

 

A másik program a szerelem jegyében az április 20-án megrendezésre kerülő

 

Szerelem behívó gyógyító és meditációs esttel

 

Az este során vezetetett meditációval és kristálytálakkal gyógyítjuk a korábbi téves észleléseinkből, és félresikerült kapcsolatainkból származó sérüléseinket, és felkészítjük testünket, érzelmeinket, és gondolatainkat a Szer- elem érzékelésére és befogadására.

A meditációs est célja, hogy fizikailag feltöltődjünk, kiegyensúlyozzuk érzelmeinket, meggyógyítsuk régi fájdalmainkat és sérüléseinket, és megnyissuk a szívcsakránkat.

4. csakra ( szívcsakra)

A mellkas közepén helyezkedik el.

Segít az érzelmek megélésében, a szeretetteljes kapcsolatok kiépítésében.

Hozzátartozó mirigyek és szervek: csecsemőmirigy, szív, keringési rendszer, bolygóideg.

A kristálytálak rezgése segít a csakrák harmonizálásában, frissítő- gyógyító hatású. Támogatja a csakrák együttműködését, a szervek egészséges működését, és a csakrákhoz tartozó életterületek kiteljesedését.

Akkor is várlak, ha még várod azt a valakit, akivel átélheted a szerelmet, és akkor is, ha már melletted van, de szeretnéd a szerelem érzését mindkettőtök számára felerősíteni, érzékelhetőbbé varázsolni. Jöhetsz egyedül, jöhetsz barátokkal, és jöhetsz a pároddal is.

A meditációs est díja: 4 400 Ft

Kedvezmény a leggyorsabbaknak!

Ha benne vagy az  első 7 jelentkezőben és befizetésed is megérkezik legkésőbb március 22-ig, akkor a meditációs est díja Neked  4 400 Ft helyett csak 3 500 Ft.

Jelentkezni itt tudsz: jelentkezem@simratyogaworld.com

A programról itt olvashatsz bővebben!

Szeretettel várlak,

Arató Mónika

 

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked. 

  

Send this to a friend