szerelem a víizöntő korábanA Vízöntő kor hajnalán élünk. Éppen egy olyan szakaszában a létnek, amikor az emberiség egy magasabb tudatossági fokra lép. Miért jelentene akkor problémát emelkedni és szeretni egyszerre?

Azért, mert az emelkedés egyben valaminek az elengedését is jelenti. Olyan régi gondolati és viselkedési mintákét, amelyekhez az ego tudat alatt ragaszkodik. A ragaszkodás egyben félelem is az újtól, és ha már ott tartunk, hogy félelem…. Egy adott pillanatban vagy a szeretet van jelen vagy a félelem. A kettő együtt nem létezik. Az egyik pillanatban még szereted a kedvesed, a másik pillanatban az egód éppen félelembe ránt, mert az emelkedés számára önmaga megszűnésének veszélyét rejti magában. Amint sikerül berántania a félelembe, már nem tudsz szeretni: ítélkezel, nem vállalod a felelősséget, támadsz, stb. Manapság gyakran tapasztalhatod, hogy e két létállapot között ingadozol.

Miért írok erről éppen most? Mert a tűz időszaka július hónapban a szenvedélyes szerelmet, és szexualitást is támogatja. Most erőt gyűjthetsz. A lényeg, hogy felismerd, hogy mi zajlik benned, és hogy nyitott legyél arra, hogy megbeszéld a Kedvessel. Számára a legfontosabb annak a kommunikálása, hogy szereted, és hogy mi a szándékod a közös életetekkel kapcsolatban. Nagyon tudatos párok kapcsolatában mélyebbre is lehet menni. Megoszthatod a Kedveseddel aztűzelem érzéseidet, a gondolataidat. A nagyon erős kapcsolódás mindent elvisel. Az érzelmi kitöréseket, veszekedéseket, és azt is, amikor a másik éppen egy három éves kisgyerek tudatszintjén van átmenetileg. Ha azonban a másik fél elbizonytalanodna attól, hogyha megismerné a tudatalatti tartalmaid, akkor érdemes mással megbeszélni az aktuális kihívásaidat.

„A léleknek magának nincs neme. A föld és az éterek között inkarnálódunk bizonyos tapasztalatok megszerzésére, időnként férfiként, időnként nőként, hogy bizonyos leckéket megtanuljunk. Minden inkarnáció különféle tapasztalatokból tevődik össze, melyek lehetővé teszik számunkra, hogy olyan döntéseket hozzunk, melyek sorsunk beteljesítéséhez vezetnek. Az emberi inkarnációt állítólag még az angyalok is irigylik az egyedi lehetőségért a tudatos választások meghozatala tekintetében ahhoz, hogy megszabaduljunk a születés és halál körforgásából.”- Yogi Bhajan

A léleknek valóban nincs neme, de a személyiségnek és a hozzá tartozó, lélek által választott fizikai testnek van. A férfiak és nők nemcsak fizikai testükben, de érzelmeikben, gondolataikban, és probléma megoldó képességükben is különböznek.

„ Ha egy férfi és egy nő nem ismerik el egymás egyedi képességeit és feladatait, félreértések és nehézségek merülnek fel. Együttesen ki tudjuk egyensúlyozni energiáinkat és segíteni tudjuk egymást az otthonban, a közösségünkben és a világban a harmónia teljességének megteremtésében.”- Yogi Bhajan

A kulcs tehát a következő

  • Ismerjük meg a női és a férfi alaptermészetet, inspirációt és motivációkat.
  • Értsük meg, hogy miben különbözünk. Mire van szükségünk nekünk, és mire a másik félnek?
  • Legyenek egyéni céljaink, közös célunk, és támogassuk egymást annak elérésben.
  • Legyünk türelmesek, és együttérzőek.
  • Tegyünk meg minden lehetséges dolgot önmagunk fejlesztéséért, és emelkedéséért, és segítsük ebben szeretettel a társunkat is.
  • Mindeközben tartsuk ébren a szerelem tüzét a szívünkben, testünkben és érzékeinkben.

Új program július 26-án, most csak hölgyeknek:

Szerelem a Vízöntő kor hajnalán

*

Párkapcsolati workshop- sorozat nőknek

szerelem a vízöntő korban

A Vízöntő kor hajnalán, amit most élünk, sok mindent újra kell tanulnunk, ami évezredek alatt alacsony rezgésszintűvé változott. Számos félreértés, téves irány tett minket, embereket összezavarodottá, beteggé és boldogtalanná. Nem látjuk helyesen önmagunkat, a szüleinket, a gyermekeinket, a párunkat, és a párkapcsolatunkat sem. A nő, aki a kapu az isteni világhoz, – és aki képes oda elvezetni a párját, és a gyermekeit is- az esetek többségében nincs tisztában saját meghatározó szerepével, vagy hallott már róla, de nem éli. Az is lehet, hogy időnként megéli, azonban közben nagyon elfárad, kimerül.

Hogyan élheted meg önmagad, istennői szerepedet, emelkedésedet és a szenvedélyes szerelmet? Olvass minderről többet itt!

Szeretettel,

Arató Mónika 

 

Send this to a friend